Menesztette a Fejér megyei Szent György Kórház főigazgatóját, Csernavölgyi Istvánt az emberi erőforrások minisztere. A döntést azzal indokolták, hogy a kórházvezető súlyos mulasztást követett el a koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatban. Az RTL Híradónak nyilatkozó orvos elmondta, egyszer valóban csúsztak az adatszolgáltatással, de közben rengeteget dolgoztak a kórház átszervezésén, hogy fogadni tudják majd a betegeket. Orbán egyik csicskája szektás Kásler kirúgta így megy ez a diktatúrákban

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ami még a vírusnál is fontosabb,

na jó a lopásnál azért nem, de a pitiáner személyes bosszú éltető-elem

Ha azt hitted Wazze, hogy a Karácsony elleni hadjárat egyedi dolog – na jó ráadásul ezt több témában is előadják – hát nagyon tévedtél, mert ártunk és qurmányunkj pribékjeit semmi sem zavarja.
Akár egy elismert szaktekintélyt, sőt egy a védekezés élvonalába tartozó eredményes vezetőt is simán kicsinálnak, ha úgy tartja kedvük.
Mint ismert Kásler, az emberi erőforrások minisztere kirúgta a Fejér megyei Szent György Kórház főigazgatóját, Csernavölgyi Istvánt. Arra hivatkozva, hogy „egyszer csúsztak egy adatszolgáltatással”!
Most a 444.hu járt utána dolognak és kiderült, hogy
az adatszolgáltatás nem a főigazgató hatásköre,
az adatszolgáltatás telefonon időben megtörtént csak az írásbeli megerősítés késett,
egyébként azzal voltak elfoglalva, hogy „átalakítottuk a kórházat a járványügyi helyzetnek megfelelően a várhatóan tömeges megbetegedések biztonságos ellátására.”,
Korábban nem volt kifogás a munkájával kapcsolatban. „Az idén terjesztettek fel az egészségügyi munkáért végzett életműdíjnak szánt Batthyány–Strattmann-díjra, 2017-ben a munkámat Berzsenyi-díjjal ismerték el”.
RonaGyuri
a derék miniszter tobzódik:
S persze a „kultúr harc” is zavartalanul folytatódik

„November elsejétől megszűnne a kulturális intézményekben dolgozók közalkalmazotti státusza egy törvénymódosító-javaslat szerint, és munkaviszonnyá alakulna át”

Remek ünnepi ajándékkal lepte meg az EMMI a „Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete”-t, a hosszú munkaszünetre megkapták véleményezésre „a közalkalmazotti törvény”-hez szánt módosítót.
A javaslatnak az említett egyértelmű jogfosztáson túl vannak igazán pikáns részletei is:
egyértelmű célként fogalmazódott meg „a határainkon túli magyarság könyvtári szolgáltatásainak támogatása” magasabb szintre emelése.
ahogy az sem piskóta, hogy megváltoztatnák az intézmények alapvetését;
az eddigi: „nem lehet elkötelezett egyetlen vallás, világnézet vagy politikai irányzat mellett sem” megfogalmazás helyére „elkötelezett az Alaptörvényben rögzített alapelvek mellett” került! =))
Clavigo
@RonaGyuri: Valószínű,,megpróbálta jól végezni a munkáját...
csipetke
Meglehet,kellett a helye valamelyik kellemesen érdesnyelvű fideszesnek,hát így csináltak neki helyet.És adatszolgáltatásról beszélnek?Az röhej,mert az összes polgármester,(a fideszesek is) levelet írtak a kormánynak,hogy nem kapnak infót,adatokat.
csipetke
@csipetke: Majd állítanak a helyére valami kásler-féle retkeskörmü [email protected] kellenek ennek a kormánynak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.