Politikai balhé kezd kialakulni abból, hogy sok időst megfertőzött a koronavírus egy fővárosi fenntartású intézményben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez már a legócskább párt-pamflett szintje, ezt a mocskolódást a büdös halfarok vagy egy féltucatszor betette és most még ti is nyomatjátok! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez már a legócskább párt-pamflett szintje, ezt a mocskolódást a büdös halfarok vagy egy féltucatszor betette és most még ti is nyomatjátok! =))
silber13
@RonaGyuri: Mit vársz ezektől a senki prosztóktól?
silber13
@RonaGyuri: megvásárolt védőfelszerelések tetemes részét más országoknak elajándékozni!-------talán n emkellene a
Sámannus
Elszeretnék titkolni a gazemberségeiket. Menekülnének a felelősségre vonás elől de rábasztak a vírus már most kifogott rajtuk itt életekbe kerül a hazudozásuk!
tudode
Nehéz nyomdafestéket tűrően reagálni arra, hogy ezek a cinkoSOKK politikát csinálnak abból, amikor nem őfélesége, a HALÁL az úr!
.
Egyáltalán hogy merészelnek beleböfögni azok, akiknek az erejük a karaktergyilkolásban is SS, erkölcstelen törleszteni az 2019 őszért abban a helyzetben törleszteni, amikor a társadalom már nem a nemlétező migráncsoktól, a Sorostól, a Gyurcsánytól. a Simicskától rettegnek, hanem attól, ha nem vigyáznak a csicskákat is elkaphatja mint floki a lábtörlőt.
.
Ez a meccs csak most kezdődik a vírussal összemaszatolt országban is, ma már hiába öntik a védekezőeszközöket az ikertesük, a vírus teszi a dolgát a klöbön!
bencemacska
Nagyon rossz előérzetem volt, amikor nyilvánosságra került, hogy a vírus elsősorban az időseket szereti tizedelni. Sajnos be is jött az általam elképzelt állapot.
A tegnapi "átcibálással" a lehető legrosszabbat követték el a még élő ottlakókkal szemben. Aki ezt elrendelte és végre hajtatta, nyugodtan nevezhető a járvány - elsősorban az idősek körében történő - tovább terjesztőjének.
Erre a célra nagyon jó alany a "doktornéni"
Én biztos, hogy egy dolgot nem fogok a "törzs" utasításaiból végrehajtani: nem kérek orvosi segítséget, ha a vírus megtámad.
polar450
Az újabb fertőzésekre azután derült fény, hogy a főváros saját költségből tesztelte le a lakókat – tette hozzá.

Mert Sára csicska ezt külön kérésre sem végeztette el! Mire veri magát Kocsis nyalonc?
illusion
Iratokat összegyűjteni, a válság után beperelni a magyar kormányt.
Ezt sok minden más miatt sok mindenki mások is tegyék meg.
Orbán ezt nem úszhatja meg... ezt már nem!!
tudode
Egy bársonyhokedliért ennyire leamortizálódni talán nem kellene, lemenve szenilis öregasszonyok szintjére!
antal100
Aztán Kocsis Máté miért felelős? Semmiért. Mindent rákennek másra. Az egész világon rengeteg idősotthonba bekerült a vírus, azokért senki a nem a saját ellenzékét hibáztatja. Csak Magyarországon van ez, hogy mindenért az ellenzék a felelős. Az Kocsis Mátéban fel sem merül, hogy az országban 30 idősotthonban vannak fertőzöttek. Azokért akkor Orbán Viktor a felelős? Én már 1,5 hónapja nem láttam a háziorvosomat ( krónikus beteg vagyok), "fizikailag" nincs jelen a háziorvosunk. Ezt Müller Cecília is tudhatná, hogy az emberek csak telefonon tudnak beszélni (ha felveszi a telefont) a háziorvosukkal. Nincs olyan idősotthon, ahol éjjel-nappal jelen van egy orvos. Nincs ilyen!
tudode
A csini fiu csak nem hált a lakókkal!
.
Különben hogy is?
.
Akkor a Repülős Vikit is lehetne kárhoztatni, hogy hozott ezt, azt meg egy kis virust a szellők szárnyán!
.
De hát őfélesége olyan jelentéktelen,hogy falka nélkül magányos embör
,
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=43s
.
Aki csak az üvéi között erős!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.