A gyanú szerint egy 22 éves nigériai állampolgárságú egyetemista erőszakolt meg egy szexuális szolgáltatásokat nyújtó nőt annak lakásán április 11-én. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, aki azonban tagadta, hogy ő követte volna el a bűncselekményt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint alig négy óra alatt fogták el azt a nigériai állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint április 11-én fojtogatott, majd megerőszakolt egy nőt a VII. kerületi lakásán, aki szexuális szolgáltatásokat nyújt.

A közlemény szerint április 11-én 15 órakor érkezett bejelentés a Tevékenység-irányítási Központba egy nőtől az erőszakról.

Négy óra alatt kaptak el a rendőrök egy nemi erőszaktevőt a fővárosban – videó

Fotó: részlet a BRFK videójából

"A helyszínre érkező nyomozóknak a nő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki április 11-én délután fel is kereste őt a lakásán. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni; a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült"

- áll a közleményben.

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói az akkor még ismeretlen elkövető felkutatása során elemezték a környékbeli térfigyelő kamerák felvételeit, valamint ellenőrizték a sértettől kapott információkat is. Ezek alapján azonosították be a feltételezett elkövetőt, a 22 éves E. I. Joseph nigériai állampolgárt, akit 18 óra 40 perckor a VI. kerületi Bajnok utcában elfogtak.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága a 22 éves – érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező – nigériai állampolgárt szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyetemista tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására"

- áll a közleményben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ja,ha valaki qrvának áll,ne csodálkozzon,ha megdugják...
csipetke
Ja,ha valaki qrvának áll,ne csodálkozzon,ha megdugják...
kokopelli
@simmering73: ... csak nem lesz ez is Hungárikum !
DR PRÉDlKÁTOR
Ez már a viláááááááááág véééééége, amikor a curvát is megerőszakolhatják... Hehehe...
sokanvagyunk
Itt csak egy szolgáltatást vállalótól a kuncsaftja fizetés nélkül távozott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.