Mint ismert, szombat délben megérkeztek azok a magyar kormány által küldött egészségügyi védőfelszerelések Székelyföldre, amelyek Hargita, Kovászna és Maros megye egészségügyi intézményei között kerülnek majd szétosztásra. De nem csak Székelyföldre szállítottunk, erről osztott meg videót Szijjártó Péter: Hangulatkeltésből szereti megosztani a hungarofób ATV is ezeket a híreket, nem csoda, hogy...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

154 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
F*szpajtások?
Aki látogatja a szennyoldalt, az annyit is ér!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...ha már úgy sem lehet locsolni menni legalább legyen amin kiakadni...
polar450
F*szpajtások?
Aki látogatja a szennyoldalt, az annyit is ér!
Csizmás Kond
@justhpeter: ...gondolom a kínából kapottakról is ugyeóanezt gondolog...vagy a türköktől vagy kitől sőt a zeból kapottakról is...
nevemnick
@Csizmás Kond: ad. 1.: elsősorban az az ,,adomány" a mi pénzünkből van, és a magyarországi embereket illeti meg, főleg a szegényebbeket, akik a pénzükön nem képesek a védelmükről gondoskodni.
ad. 2.: a kormány a magyarországi embereket sz@rba sem veszi (köztük vagy te is, meg a hozzád hasonlók)
ad. 3.: az egészségügy helyett milliárdokat költött a stadionokra, milliárdokat ad a bojárjainak, milliárdokat ad a külhoni magyaroknak, miközben nem szégyenli magát a kórházak látogatása közben extra felszerelésben villogni, az alapfelszerelést is nélkülöző orvosok, ápolók körében.
ad. 4.: a kormány 2022-ben eltűnik a 3.14csába, mert képtelen a helyzeten úrrá lenni, mert az ellenzékre próbálja hárítani tehetetlenségét.

ad. 5.: tehetsz egy szivességet...
Nessy
Tévedni emberi dolog, mondá a sünmalac! Az ATV a Hit gyülekezet tv-je immáron elég régen, és lelkes kormánypárti.
Csizmás Kond
@nevemnick: Mindenkit az illet meg amit kap. Te sem vagy különb senkinél, tehát ahogy te mástól kaptál úgy mási kaphat innen...
...amúgy az a szívesség amit igérték dugd fel anyádnak ...ha még marad azt magadnak...és locsold meg hogy csússzon
nevemnick
@Csizmás Kond: továbbra is az 5. pont marad érvényben, mint orbán ,,felhatalmazása". Anyádat meg nem szidtam, te rohadt buzi köcsög.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Te marha...egy maszkot mutass amit Kínából kaptunk,és nem az adófizetők pénzén vettünk!!! És egy maszkot mutass amiért a határon túli herék fizettek...a szavazat nem számít annak,az lesz először elvéve tőlük!!!
Csizmás Kond
@nevemnick: ..én igen és hogy a családnál maradjak a nagyanyádnak is juttass belőle mert nélkülük nem lettél volna ekkora barom.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Marha volt az apár Pali, hogy locsolás helyett nem folytotta vízbe anyádat...mert akkor most nem marháznál itt te balfasz.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Kussolj román...nem válaszoltál a kérdésre...mennyi maszkot "kaptunk" Kínától???
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...Pali...marha nyelvet ettem de nem beszélem.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: tehát továbbra sincs válasz...nem csodálom...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, ha van arra időd hogy itt osszad a butaságaidat akkor szakíts arra is hopgy nézz utána az érdekelt dolgoknak...nem vagyok én se csicskásod se szolgád...ott a gugli, ne csak a szádat szellőztesd hanem keress...és ha nem megy űlve igyál és négytkézláb mint a kutya...szimatolj...mert van maszk csak az nem véd a hülyeség ellen hanem csak résbesz szűri a belélegzett vírúst.
Gyütt Mönt
@nevemnick: az 5. ponttal nem értek egyet, a többivel igen.
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Ettől a mocskos hazug disznótól egyenes választ hiába vársz, főleg ilyenkor, mikor délelőtt már be van b@szva.
lusta
Lehet itt nyavalyogni, de számomra van itt egy kis gond. Magyarországon több mint félmillió nemzetiségi kkisebbség él. Ezek szerint az itt élőket a német, a szerb, a lengyel, a román, a görög, a szlovén, a szlovák és még a sort lehetne folytatni, kormányok leírták. Megértem őket, hiszen egy csóró német kormány alig bírja ellátni a saját lakóit, akkor miért is foglalkozna olyan kőgazdag országban, mint Magyoroszágon lakó német nemzetiségiekkel.
Csizmás Kond
@lusta: idézlek..." itt élőket a német, a szerb, a lengyel, a román, a görög, a szlovén, a szlovák és még a sort lehetne folytatni " tehát szerinted ezek nem magyarok...de mitől nem, vagy ki a magyar, milyen neve kell legyen, hogy kell viselkedjen milyen párt tagja vagy felekezetű kell elgyen...hát itt a kérdés ki a magyar ?
lusta
@Csizmás Kond: Drága sztrovacsek, fején találta a szöget. Ha jól értem akkoor mi most a cikkkben szereplő románokról beszélünkk. Mégis miért küld a matyar qurmány Romániába akkor egészségügyi védőfelszereléseket, amikor a magyarországi embereknek, kórházaknak, orvosoknak, intézményeknek sincs?
Csizmás Kond
@lusta: drága Wagner úr...mégis a millió haláloskáldozatokkal küzdő kína miért is küldött az alig néhány száz áldozattot szenvedő Magyarországnak milliószámra maszkot...vagy úgy tetszik értelmezni lustaságában hogy maga azt megérdemli, de más nem ?
Maga ott, Wagner úr csak a maga baját látja és tudja felfogni mágis mit tud a kölcsönös megsegítés fogalmáról ?
Vagy úgy képzeli hogy a lusta tovább él ?...nem tetszik egy kissé szaramegevő lenni ?
Klubtag
Nagy tisztelettel kérném, hogy lennének szívesek - az erre oly érzékenyek és kényesek - az elmúlt 10 év alatt felmutatott "erényekből" felsorolni egy párat, amiért olyan nagyon lehet tisztelni és szeretni a magyarokat...határon innen és túl...
A saját - országon belüli - lakosság kizsigerelése árán támogatott külhoni honfitársak véleménye nem nagyon érdekel, mint ahogyan az egyházi "kupecek" érvei sem, akárhol is leledzenek a világban.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Mondom...egyet mutass a maszkokból amit Kína küldött...én nem pénzért adott!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, ez most ismét mi csaknem koldulsz ?... te mutass egyet amit neked valaki ingyen adott..ha már mindent igyért kérünk.
lusta
@Csizmás Kond: Drága sztrovacsekk megint csak fején találta a szöget. Ha jól értem, akkor a kis kínaiak ekünk ingyér adták a maszkokat, vagy mi küldtük pénzért Romániába a maszkokat?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: el kell keserítselek,nekem nem kell maszk...az annak kell aki fél...én nem félek...mert nincs mitől...még nem tartozom abba a korosztályba...és beteg sem vagyok!!!
Csizmás Kond
@lusta: Nem tudom kedves wanek ezt ön állítja vagy terjeszti.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ha nem kell akkor mia fenének sírsz érte ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: én sírok.?..csak rámutattam hogy szimplán hazudtok a fene nagy kína mániátokkal...képzeld nekem is küldött kína tabletet,igaz az árát előre kellett utalnom...de tényleg rendesek voltak,mert legalább elküldték!!!
solidedge
Orbán egy hete mondta hogy a parlamentben hogy azért nem teszik kötelezővé a maszk viselését mert nem tudnak annyit biztosítani. Mai napig igaz ez, azért okoz felháborodást. Egyébként meg a román kormány dolga lenne. Viszont annyira kell Orbánéknak a kint élő magyarok szavazata mint a manna, ezért az anyjukat is eladnák.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali nekem ne a marha nagy átverésedet magyarázd amit minden balek átél, hanem hogy milyen maszkra tartottál igényt amit nem kaptál meg mert elküldték külföldre. ?
Pálinkás Pál
kíváncsiságból elolvastam a f@szpajtások cikk után a hozzászólásokat...háááát...szerintem egy elemzés kimutatná hogy az összeset három-négy elmeroggyant irja ,különböző neveken...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Jól mondtad KÜLFÖLDRE!!! amíg itthon a korházakban nincs...addig a pénzért prostituálódó románoknak ne osztogasson senki!!! Remélem lesz nagy pofára esés ha lecseng ez az egész dolog...ez a kormány oly módon leírta magát,hogy civilizált helyen nem lesz maradása...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: 12:57

Az itt élő nemzetiségek nem magyarnak vallják magukat egy népszámláláskor, hanem v.melyik más nemzethez tartozóknak. Ők csak magyar állampolgárok.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...én is remélem hogy lesz...és biztos vagyok benne hogy akkor nagyon nagy csendben leszel.
Ami meg az ostogatást illeti, szerintem senki nem érdemel egyetlen morzsát sem aki nem hajlandó azt megosztani mással...
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...hát megértük ezt is...:)
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: 13:52

Az itt hozzászólók nem saját magukról írnak csak, hanem általában az országot érintő témákról, és a politikusok tevékenységéről.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Az itt hozzászólók...én vagy tizenvalahány éve vagyok itt...és rájöttem hogy a folytonnévváltoztatók mindig párttagok, fizetett szófosók...úgy magyarok hogy valahol az országban születtek...de semmi több.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: 14:53

Nem most értük ezt meg, a törvény 1993-ban született:

"1993-ban az Országgyűlés elfogadta a nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól szóló LXXVII. sz. törvényt, amely rögzíti a kisebbségeket megilleto egyéni és kollektív jogokat az önkormányzatiság, a nyelvhasználat, az oktatás, kultúra és közművelodés területén. A kollektív jogok között a törvény kimondja, hogy a kisebbségeknek jogukban áll helyi és országos önkormányzatokat létrehozniuk."

Bővebben:

miris.eurac.edu/mugs2/do/blob.html?type=html&serial=1018279634302

A wiki-n is elolvashatod a tudnivalókat.
Nessy
@Csizmás Kond: Most gonosz és szarkasztikus leszek! Romániában a munkájukat elvesztők a kieső bérük 70%-t kapják a kormánytól!
Az ottani hű magyarok küldtek egy fillért is azoknak, akik a mi kormányunktól egy fillért sem kapnak?
Írod: "szerintem senki nem érdemel egyetlen morzsát sem aki nem hajlandó azt megosztani mással..." csak erről jutott eszembe, bocsika!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Mongyuk én sem a pontos kifejezésre értettem hanem a viselkedésre.
Csizmás Kond
@Nessy: ..németországban 100%-ban megkapja minden olyan ember a bérét aki a vírissal kapcsolatban vesztette el az állását..onnak hány ejrót kaptál, kaptunk, vagy kapott valaki...és románia...bár meggyőződésetek szerint román vagyok attól még a saját magatok hitelessége értekében nem ártana ha valamelyest informálódnátok és nem az egymástól hallott akármire alapzva értékelnétek le saját magatokat.
kissé felnőttem
a magyargyűlölet felsőfokon !!?? BOCS de nagyon tulzás.Abból kéne egyszer végre kigyógyulni hogy akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is . Az hogy adtak Nekik sajnálom ?
ezt nem tudom felhozni vétségnek.Ha akkor ott én vagyok döntési helyzetben bizony megtettem volna magam is.
Ő is ember meg még tán magyar sem kell hogy legyen mert azért ilyen is élhet még, hogy Szolidaritás. Vigasztaló hogy politika mentes lehetne de? nem az lett mindegy a lényeg a lényeg
Zsopiale
Pontosan az az aljas náci demagóg gyűlölködés, amit ez az uszító cikk kelt. Itthonra nem jut szar sem, nincs egészségügy... és kiviszik az eleve lopott eszközöket külföldre verni a mellüket, hogy ők milyen fasza gyerekek... igazi náci hazaáruló tempó... Magyarok vagy sem, van országuk, van kormányuk (már Románia is fejlettebb és gazdagabb nálunk), inkább pont nekik kéne ide hozni segélycsomagokat, mert mindenhonnan jönnek a panaszok, hazai ORVOSOK, ÁPOLÓK mondják, hogy nekik nem jutott... A vadhajtások náci hazudozása és hergelése eme vészhelyzeti jogrendben, egy laza 10 év börtön lenne, ha lenne Magyarországon valós igazságszolgáltatás... külön az ATV és nézői megrágalmazása magyargyűlölettel még egyszer annyi... de nem kell félni nem fogunk etetni titeket 20 évig, a nép fogja kezébe venni, és jaj annak akit fogunk találni a szerkesztőségben... én szóltam...
namihami
Remélem, hogy ha már kiküldték, hiszen itt már annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni vele, akkor legalább a használtakat küldték ki. Az újnak még itthon, kórházban és egyéb helyeken is hasznát lehetne venni.
Nessy
@Csizmás Kond: Azért írtam, hogy gonosz leszek. Németországi magyarokat nem támogatjuk milliárdokkal. Sőt, aki magyar kint dolgozik az nem szavazhat levélben, mint a kettős állampolgárok. Inkább azt akartam kihangsúlyozni, hogy az itteni munkások semmit nem kapnak, csak felhívást a gyors munka keresésre. Egyébként engem nem érdekel, már megszoktam, hogy pártunk és kormányunk megkülönbözteti a "mi magyarok", a "határon túli magyarok", és a "nemzetáruló magyarok" csoportját. Voltam már kispolgár, értelmiségi réteg, egy időben becsületes állampolgár, most meg nemzetáruló, menekült simogató, Soros bérenc, élősködő nyugger, aki feléli a fiatalok jövőjét. Nekem már sok újat nem lehet mondani! :-)) Jelentem, kurtizánnak már idős vagyok!
Sámannus
Ilyet magyar ember nem tenne, csak a szarkavarók képesek ilyen általánosításra.
A lakáj média sietve repíti világgá a sületlenségeket, hogy senkinek ne legyen kételye elfogadni a baromságaikat.
Ünnepre mi is kaptunk maszkot, nem Kínából, hanem hazait, helyit magyar gyártmányút tisztíthatót, nem gagyit. Bütte vagyok hogy magyarok is gyártanak ilyet. A fitymamocskot a görény is elkerüli büdös a pofája és rettentő hazug.
Csizmás Kond
@Nessy: Drága Nessy...a gonoszságod mellet még gondolkodhatnál...nem szokás a völgyből tölteni a hegyet...és onnan is ugyanúgy szavazhatnak mint bárhonnan...próbáld ki.
...és mivel ma vízbehányó hetfő...ezért meglocsollak...
Gyönyörű a tavasz, mosolyog az élet
áldásokat mutat az arany kikelet.
Feltámadt a Jézus, mondják az írások
vízöntő hétfőre bugyognak források.
Mi is idejöttünk ifjú kedvünkben,
hogy harmatot öntsünk e kedves növendékre.
Mert ha meg nem öntsük ez a növendéket,
nem virágzik nékünk jövendőre szépet.
Áldja meg az isten ékes virágokkal
az egekben nyerjen dicső koronákat.
...szabade locsolni...
Nessy
@Csizmás Kond: Vigye ördög a politikát! :-)))
Köszönöm a verset! "Fénypost" küldöm a piros tojást!
kereső
Milyen "bájos", amikor egy a magyar adófizetők pénzéből élősködő médiaguru zászlóshajója uszit, és gyűlöletet szit saját országa állampolgárai ellen, mert azok nem hagyják szó nélkül, hogy állampártjuk és kormányuk meglopja őket.
Csizmás Kond
@Nessy: ...a politikát nem is szabad soha komolyan venni, az más játékszere vegyék azok komolyan...:)
Csizmás Kond
@kereső: ...ugye te még mindig azt hiszed hogy a te segélyedből fizetik az újságírókat :
Nessy
@Csizmás Kond: Nem, az adófizetők pénzéből! Mert igaz, hogy a reklám bevételeik jelentősek némely sajtó orgánumnak, de a reklám költsége benne vannak a termék, szolgáltatás árába, ergo a végső finanszírozó a vásárló, azaz mi.
Nessy
@Csizmás Kond: De azért véleményem lehet!! Arra figyelek, hogy ne személyeskedjek, senkinek a szüleit, a természet adta alkatát ne bántsam. Az esetenkénti elme és jellembeli hibái már nem tartoznak ide!
Csizmás Kond
@Nessy: Ma a hivatalos kormányizén kívül nincs államilag fizetett újságírás...a többit meg gondolom nem kell magyarázni...de ha mégis azzal úgy sem lehet megértetni.
Sámannus
@Eladott Ország: Pontosan így néz ki minden fityma mocsok:DDDDDDDDD
csipetke
Még jó,hogy a magyarok felháborodnak azon,amit orbán csinál.A 10 év garázdálkodásuk alatt sikeresen lepusztították az egészségügyet,csoda,hogy még maradt EÜ dolgozó,a szégyenletesen alacsony bérek miatt.Bejelenti orbán,hogy azért nem teszik kötelezővé a maszk viselését,mert nincs elég.Erre mit olvas az ember,Macedóniának 300 ezer maszkot,és 5 ezer védőruhát adományozott orbán.Elsősorban az itt élő,ide nemkevés járulékokat fizető embereket KELL ellátnia a kormánynak.Mire fel adományozgat addig,amíg a kórházi dolgozók figyelmét felhívják,hogy az egyszerhasználatos maszkokkal spóroljanak,azaz,használják többször is.Csoda,hogy terjed a kórság?Elmebeteg kormány nagyon beteg egészségügye.Egyébként pedig minden ország kormánya gondoskodjon a saját adófizetőiről.Mi itt fizetünk,joggal várhatjuk el,hogy elsősorban mi legyünk ellátva.Eccerű ez,mint a fakocka
kereső
@Csizmás Kond: Sokkoltál macska. Ez egy teljesen új megközelitési módja- az adónak.Azt már tudjuk, hogy Magyarországon a beszedett, befizetett adó hogyan vesziti el "közpénz" jellegét- de, hogy segély? Macska, terjeszd ezt fel a pöttyös scheggűnek, még akár kitüntetést is kapsz érte.
Csizmás Kond
@kereső: dehogy...csak csodálkozok...hogy ebben a kurva 21 században még mindig vannak 13. századi elemek...
kereső
@Csizmás Kond: Milyen 13. századi elemre gondolsz macska? A papi tizedre, amit kollektive fizetünk, vagy a földesúri robotra? Ha igen, hogy jön ide a segély??Milyen segély is macska?
Csizmás Kond
@kereső: ..na nem arra amit te fizetsz mert nem fizetsz hanem arra a mit hiszel vazzee.
Minden korban rendben szakban az ember meg kellett dolgozzon a megélhetésért és a felettesseinek adózzon ez így volt így van és így lesz, mert bár senkinek nem kell mégis mindig valakit magafelé választ az ember...és utánna példa erre te kérdezősködik, hogy miért ???
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: te is csak egy rühes fitymasz nyugger vagy, semmi több!!!menj és csókolj be a székej tesóidnak!!!
kereső
@Csizmás Kond: Akkor sem értem, hogy milyen segélyről hadoválsz? Ez a legutóbbi értelmetlen hablatyodtól meg a legszelidebb galamb is vaddá válik.
És ha nem tudnád, Magyarországon minden állampolgár fizet adót- a csecsemőktől, az aggastyánokig. Mert hha mást nem is, de fogyasztanak- és mert minden terméknek van adótartalmma, ezért aztán nem mondhatod, hogy nem fizetek adót. Egyébként, csak hogy tudd- nem csak "hozzáadott értékadót" fizetek, hanem azon kivül gépjármű adót, szja-t, szochót,társasági adót, szakképzési hjárulást, hipa-t, is. Melyik ezek közül az általad emlegetett segély?
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ..becsókolnék én neked is csak nem kerülsz karhosszba...
Csizmás Kond
@kereső: Az adód amikt fizetsz az annak a járadéka akit megválsztasz, hogy intézze a dolgaidat...ha ezt nem tudtad sajnállak...mertr a régi cucista duma már nagyon rég világos lett minden olyan ember szá,ára aki kipróbált tekinteni a szarból.
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: te rühes , előbb törném el a kezed minthogy megmozdulnál!!! fitymasz köcsög!!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...lehet hogy egyszer kipróbáljuk...mert tudod ami késik az nem mulik...
kereső
@Csizmás Kond: Macska! Qrva nagy különbség van aközött, hogy ki hogyan "bánik" a befizetett adóval.És nem "járadék", te hülye- látszik, hogy nem birod a magyar nyelvet. Az közpénz- ls egyetlen hatalom sem ruházhatja fel magát , hogy sajátjaként kezeli az ország pénzét- az ország vagyonát, és a saját és családja gyarapodására használja. Akármilyen " elavult" is és dogmatikusan hat, hogy az adó azon szolgáltatásoknak a fedezete, amelyek az egyének egymagukban nem képesek megoldani- csak a klasszikusokat emlegetném: oktatás, egészségügy, szociális ellátás,...etc. Ez a világ civilizált felén abban a qrva hanyatló nyugatti imperializmusban is igy van már évszázadok óta. Most meg méginkább- hiszen a termelőeszközök olyan fejlettségi szintre értek el, amelyek lehetővé teszik a "vad kapaitalzmus" általi kizsákmányolás csökkentését- és az emberi jólét növelését. és akkor azt mondom végső soron valahol igazad van, amikor is a feudallizmust emlegeted. orbánék az emberekről való gondoskodás- a közpnzek felhasználását valahová a 19. század- 20. század első felére süllyesztik le.
De tovább gondolva- a segilykédet: mert nyilvánvalóan a nyugdijasokra gondoltál. Nos a nyugdijas fizet? ÁFA( hozzáadott érték adó), a termék csomagolásában a környezetvédelmmi termékdijat ( kevesen tudják, de ezt is a végső fogyasztó fizeti), autója van: gépjármú adó, környezetvédelmi termékdij (itti s), jövedéki adó az üzemanyag árában, útdijat gfb- benne a biztositási adót,bankadót- ha megtakaritása van, akkor a hozam után szja-t, szochót. Soroljam még macsek?
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 17:49
Nagy a pofád köcsög kandúr.
Határontúli ingyenélő.
Aki Én
@Csizmás Kond: addig anyázol te koszos féreg, míg valaki feldugja a korcs fejedet a seggedbe. Te magyargyűlölő, uszító, tájékozatlan, buta faszkalap.
Akkor uszíts és hazudozz a magyaroknak, ha válaszolni is tudsz a kérdésekre, amiket a buta, alaptalan hazudozásaid miatt kapsz. Már mindenki csak kinevet, lesajnál, te mellőzött, elkerült barom.
Aztán csodálkozol, hogy még ünnepnap is csak az idegen fórumozok szólnak hozzád.
De még hogy...
csak úgy....
mivel durbincs (a1/2hal) szabadnapos,ezért a herélt macska ugrott be helyette! :)
ezt nevezem kollegalításnak!
division
@Csizmás Kond: " Az itt hozzászólók...én vagy tizenvalahány éve vagyok itt...és rájöttem hogy a folytonnévváltoztatók mindig párttagok, fizetett szófosók..."
Ebben lehet valami, mivel a propin ma már elég kevés azon hozzászólók száma, akik évek óta itt vannak bármelyik oldalról is.
Ma már egy ember itt lehet egyszerre akár 100 nick névvel is (ebbe nem kell belevenni azokat, akiket kitiltottak valamiért, majd visszajöttek másik névvel, akár többször is), senki nem ellenőrzi, ahogy a hozzászólások tartalmát sem. Lehet, már csak ők tartják életben az egész oldalt, ezért sem foglalkozik ezzel senki.
csak úgy....
@division: te a shikariból indulsz ki,akinek valóban ,ha nem is 100 ,de több nickje van mit azt te gondolnád! már többször lebukott,hiszen mindenki ismeri a stílusát,persze te az "ellenzékieket" szeretnéd ezzel vádolni !
kíváncsi leszek,hogy hova jut magyarország,ha már a külhoni magyart uszítják a belföldi ellen ! ti egymás nyakát tekeritek ki,éljen orbán jeligére...
division
@csak úgy...: Mondtam én, hogy csak az ellenzékieknek van több neve? Nem tudom, mennyire vagy képben az egykori propival kapcsolatosan, de merőben más volt.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"mégis a millió haláloskáldozatokkal küzdő kína miért is küldött az alig néhány száz áldozattot szenvedő Magyarországnak milliószámra maszkot.."

Te elb@szott picsája a világnak, te részeges disznó, PÉNZÉRT küld maszkokat, lélegeztetőgépeket, védőruhákat, tesztereket Magyarországra!
Méghozzá a magyar adófizetők pénzén, s nem a románokén!

"...orvosokat, maszkokat és teszteket küldtek Spanyolországba és Olaszországba, de Hollandia, Kanada, Csehország és Magyarország is vásárolt Kínából orvosi felszereléseket – csakhogy ezek egy részéről kiderült, hogy nem megfelelő minőségűek. "
qubit.hu/2020/03/30/rengeteg-a-selejt-a-kinabol-europaba-erkezo-maszkok-es-tesztek-kozott

VÁSÁROLT! Érted majom? VÁSÁROLT, s nem ingyért osztogatta a csúti szarságnak!

"Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Semmelweis Egyetem közös beszerzésének részét képező újabb szállítmány a több mint 3 millió szájmaszk mellett 86 lélegeztetőgépet is tartalmaz - írja az ITM sajtóközleményben."
www.portfolio.hu/gazdasag/20200324/86-lelegeztetogep-es-3-millio-szajmaszk-erkezett-magyarorszagra-421520

BESZERZÉSRŐL írnak, te csótány, s nem ingyen osztogatásról!

Azon viszont el lehet gondolkodni, hogy a szállítmányok értékét, vételárát miért titkolja Magyarország Maradonája! Gondolom túl sokat lopnak, s azonnal szemet szúrna az olvasni tudó, nem hülye magyaroknak!

Abban viszont igazad van, hogy tekintettel a Pénztáros Lőrinc és a kínaiak több, mint ezer milliárdos közös mutyijára, ingyen is osztogathatna a kínai kormány orbánnak védőfelszereléseket!
division
@F_Viktor: Az egész vírus Kínából indult el, így nincs is miért hálálkodnunk nekik.
Qqberci
Kellene még küldeni a kanadai meg az ausztráliai magyaroknak is...
csak úgy....
@division: csak azt látom,hogy itt sokan nincsenek képben és azt hiszik,hogy az egymásra köpködéstöl jobb lesz!
csak úgy....
@division: nem lennék a helyedben,mikor berendel a budapesti kínai nagykövet!
division
@csak úgy...: Jobb nem lesz a köpködéstől az biztos, de az, hogy honnan indult el a járvány, eddig sem volt titok.
Aki Én
@division: 18:49 ismét megragadtad a lényeget. Az külön poén, hogy ezt te mondod, akiről biztosan tudjuk, hogy volt már itt is sokminben.
Ugye, Sandokán?
Van bőr a képeden...
Jozefina
A védőeszközök határun túlra szállítása erkölcsi is politikai bűn!!!?? A honi magyrok elöl vesznek el minden darabot!!!
illusion
Ez nem magyar gyűlölet. Az a magyargyűlölőt, amikor egy vezető folyamatosan ártva a magyar embereknek (igen a fideszeseknek is árt, csak ők szektások, ezért - a józan észt kizárva - feltétel nélküli a rajongásuk), tönkre tesz egy egész országot... kb. örökre.

Sajnos kimondatlanul - valahol mélyen a tudatalattiban - az dolgozik egy belhoni magyarban, hogy ha választania kéne Orbánnak, inkább egy külhoni székelyt mentene meg tíz belhoni magyar helyett.
És ezt nehezen nyeli le az ember - főleg, miközben ő itt kínlódik, a távoli "rokon" nem veszi ki a részét az itteni terhekből, csak nyeli a pénzt, és marha jól érzi ott kint magát. Nélkülünk.

Milyen rokon az, amelyiknek csak a pénzük kell?
polar450
@Csizmás Kond: Csak óvatosan kezeljük a kérdést, majd kiderül, hogy mivel és mennyivel jártunk jól!

Csak néhány példa:
A hollandok 600 ezer, Kínából vásárolt maszkot hívtak vissza silány minőségük miatt. (A minőség alatt azt kell érteni, hogy ezek a maszkok alkalmatlanok voltak arra, hogy megvédjék a viselőjét.)

A spanyolok vettek 50 ezer koronavírustesztet, amit aztán dobhattak is ki, mert csak 30 százalékos pontossággal tudták megállapítani valakiről, hogy fertőzött-e, vagy sem.

A cseh egészségügyi hatóságok közölte, hogy az a 300 ezer gyorsteszt, amit Kínából rendeltek, csak azoknál a betegeknél mutatja ki a vírust, akik öt napnál vagy annál régebben fertőződtek meg, ráadásul a tesztek harmada eleve hibás volt.

Törökországnak is problémái adódtak a kínai egészségügyi felszerelésekkel.

Biztosan hosszan lehetne sorolni a példákat, ha minden, kínaiakkal üzletelő állam nyílt kártyákkal játszana, de sok olyan állami ügyfél lehet, amelyik azért nem veri nagy dobra mindezt, mert attól tart, hogy azzal saját alkalmatlanságát bizonyítaná.
Csizmás Kond
@polar450: Te úgy szórod itt a nemzetközi hírtudósítást mintha te volnál a szerző...te vagy ?
tudode
Már a cím kabarénak is SOKK, mert azt írja az újság, hogy piros pacsiénél MINDENNEK ÁRA VAN/LESZ
.
---ORBÁN A MAGYAROKTÓL ELLOPOTT MASZKOKKAL ÉDESGETI MAGÁHOZ A BALKÁNI CSATLÓSÁLLAMOKAT
,
propeller.hu/itthon/3523975-hvg-magatehetetlen-betegeket-kuldtek-haza-budapesti-korhazbol-kasler
.
Ami rémdráma, mégpedig az, hogy a személyzetet nem tesztelikj, csak akkor, amikor már tüneteik vannak, miközben őfélesége gondolva a jövőre, voksszerzés céljából "ajándékoz" orrba, szájba, mert senki nem látta, hogy a reptérről kik, mik szállították el a cuccot, netán galambpostával!
tudode
A piros pacsis linkje helyesen, mert követhetetlen ez a pasi:
.
---ORBÁN A MAGYAROKTÓL ELLOPOTT MASZKOKKAL ÉDESGETI MAGÁHOZ A BALKÁNI CSATLÓSÁLLAMOKAT
,
nepszava.us/orban-a-magyaroktol-ellopott-maszkokkal-edesgeti-magahoz-a-balkani-csatlosallamokat/
.
Most tudják meg azok, akik ráadták erre a paprikajancsira a voksukat, elszenvedve azok is, akik hányingert kapnak a fiziMISKÁJÁTÓL!
Aki Én
@Csizmás Kond: A vadhajtások uszító, gyűlöletkeltő, magyarellenes szerzője meg te vagy? Lehet, mert pont olyan aljas és ostoba vagy.
Majd akkor jótékonykodjunk a magyarok közpénzén, ha minden magyar család, minden eü dolgozó, minden idős otthon fel van szerelve kellő mennyiségű és minőségű védőfelszereléssel.
index.hu/kulfold/2020/04/10/kinai_maszk_minoseg/
Nessy
Most, hogy vége az ünnepeknek, meg lehet próbálni gyűlölet nélkül végig gondolni, miröl is van szó!
Az oligarchák kivételével mindent, és rajtuk keresztül a kisembereket keményen megsarcolja a kormány a védekezésre hivatkozva. Pénzért védőeszközöket vásárol, ami korrekt. De még jelenleg ez is kevés, nem jut mindenhova megfelelő mennyiség, kinti forgalomban nem is igen kapható. Otthon varr maszkot, aki tud varrni. Beérkezik a vásárolt védőeszköz, majd a kormány nemes eleganciával elajándékozza egy részét. És most teljesen mindegy, hogy a szomszédoknak, vagy a marslakóknak! Ha ezt nem mindenki tartja korrektnek, és ez "magyar gyűlölet", ám legyen a cikk írójának hite szerint.
Csizmás Kond
@Horizont: Ha te azt a kolozsvári szart olvasod és hitelesnek tartod, akkor szerintem nincs jogod megitélni mást.
...azt sem értem mit jelent a folytonos többesszámod és hogy kit értesz magyargyülölőnek...így én is lszarom hogy te mit szarsz le...
polar450
@Csizmás Kond: Nem én vagyok a szerző, csak mindig rákészülök az idióta, hamis érvekre!
Nem nagy munka, tele van a net adatokkal!
Csizmás Kond
@polar450: ...és szerinted mi a hamis hír ha fogalmad sincs az egészről...?...ugyértve amít te közölsz innenonnan összeszedva z igaz de amit más közöl szinténúgy az nem ?
polar450
@Csizmás Kond: Egyszerű a dolog!
Ha bármely állítás cáfolható kétségbe vonható egy másikkal, akkor az annyit is ér!
Csizmás Kond
@polar450: valamit elrontottam...szóval ezzel az egyszerűséggel ugyanúgy a te híreid is értéküket vesztették nem gondolod ?
Amúgy nem azért linkeltem mert valamit bizonyítani akartam, csak mert szembe szerettem volna állítani az itt oly nagy erkölcsös, segítőkés humánus emberkéket egy dologgal és megállapítani tényleg annyira sok-e bennük a más iránti empátia mint ahogy azt itt kifejtik...
...mert sokszor bebizonyosodott hogy teleszájjal üvöltik mennyire segítőkészek és íme...ez a valóság.
polar450
@Csizmás Kond: "szóval ezzel az egyszerűséggel ugyanúgy a te híreid is értéküket vesztették nem gondolod ?"
Nem gondolom, mert nincs ellenük cáfolat, ez pedig a hír hitelét támasztja alá!
Csizmás Kond
@Horizont: Ahogy én be tudtam szerezni úgy bárki be tudja. Nem tudom te hol laksz viszont az nem igaz, hogy ha kell ne kapj. Amúgy a maszk használatát senki nem javasolja. Egyrészt mert nem igazán hatásos a másik meg nek kell fölöslegesen császkálni és otthon nem szükséges.
Ami a segélyt illeti, ha elolvasod a cikket megértetted volna hogy az csak kimondottan korházak és hasonló személyzetek kapják nem a közember és abból a készletből adtak ami szontén a korházak és személyzete számára jött...csak te amit meghallasz valamit neked is kell, vagy ha nem is kell de sírsz érte...
...és még azt is visszataszítónak tartom, hogy sokszor egy macskakölyökért kiálsz míg most emberek ellen süvöltözöl...ez mutatja meg valójában milyen is a tel lelked nem az qmiket itt összevissza hazudozol.
Csizmás Kond
@polar450: ..és mit értesz cáfolat alatt ?...azt amikor te azt mondod hogy nem igaz ?
polar450
@Csizmás Kond: " Amúgy a maszk használatát senki nem javasolja."
Persze, persze, azért volt Orbánon is maszk a kórházhaknik során?

Lakossági maszkviselés előnyei:

Az orvosi maszkoknak / szövetmaszkoknak legfontosabb funkciójuk, hogy az enyhe tünetekkel rendelkező vagy teljesen tünetmentes emberek ne adják át a lappangó vírust a környezetüknek. Mivel a vírus hosszan lappanghat minden tünet megjelenése nélkül, így sokan mennek utcára és emberek közé úgy, hogy tudtuk nélkül szórják apró cseppek formájában a már ürülő vírust. Érdemes ezért mindenkinek (annak is, aki teljesen tünetmentes), aki közterületen közlekedik és emberekkel nagy eséllyel találkozik, orrot és szájat fedő orvosi maszkot vagy szövetmaszkot hordania.
Az orvosi maszk és szövetmaszk nem szűri ki a víruspartikulumokat, de csökkenti a porhoz és csepphez tapadt víruspartikulumok bejutását a légutakba. A fent említett maszkok nem szűrik ki a jelenlegi járványt okozó új koronavírus méretű részecskéket, azonban tudják csökkenteni az esetlegesen bejutó víruspartikulumok számát azáltal, hogy a beszélgetés, köhögés, tüsszentéssel szóródó cseppek a maszk felszínére kerülnek, nem pedig az arcbőrre vagy közvetlenül a nyálkahártyákra.
A vírus a különböző felszínek kézzel történő érintésével, majd a kézzel arc, száj, szem, orr érintésével is terjed. A maszkviselés önmagában csökkenti az arc szennyezett kézzel történő közvetlen érintésének lehetőségét. Továbbá, a maszk emlékezteti is viselőjét arra, hogy arcához nyúl, ezzel elősegítve az egyes mozdulatbeli viselkedések (arcfogdosás, támaszkodás, szemüveg igazgatás) elhagyását, megváltoztatását.
A maszk közterületeken történő viselése magunk és a körülöttünk levők viselkedését is pozitívan befolyásolhatja járványügyi szempontból. Figyelmezteti a körülöttünk lévőket a megfelelő távolság betartására, illetve arra, hogy ha bármilyen kontaktust kell felvennünk (beszélgetés, tárgyak átadása) annak idejét a lehető legrövidebbre csökkentsük az érintkezés kerülésével és...
szaboria1
@Csizmás Kond: 3 hete, higy az egyetlen gyógyszertárunk nem kap szájmaszkot sem kesztyüt. Pedig város vagyunk.
polar450
@Csizmás Kond: A cáfolat : - Ellenérv. Más állítását hamisnak feltüntető beszéd vagy irat. Más állításával szembeállított beszéd vagy szöveg, amely a másik helytelenségét bizonyítja.(Magyar értelmező szótár)

Cáfolat az is, amit te itt, eddig ebben a tárgykörben nem tudtál megtenni!
Csizmás Kond
@szaboria1: ...pedig ha venni akarna tudna...
Csizmás Kond
@polar450: ...nem szeretem és soha nem is szerettem a betanított dumagépeket. A maszkal kapcsolatban mindent leírnak csak azt nem hogy az tulajdonképpen egy szűrőberendezés aminek van áteresztő képessége, és az csak azon alól szűr...vagyis köznyelven mivel a vírus mikroszkopikus ezért azt csak speciális sűrüségű anyag tudja megfogni, és ezek a maszkok sokkal lazább szerkezetűek...tehát lehet okoskodni de azért nem árt ha konyítasz is valamit hozzá.
..és cáfolat...ez itt egy csevejlap ahol nem tényeket kell bizonyítani konfereciai színten, hanem csak beszélünk róla és az amit az összeszedett akármikkel próbál valaki bizonyítani az fanatikus kötekedő...Ha bizonyítani akarsz közölj hivatalos dolgokat ha nem tudsz ilyent akkor nei kérj hasonlót.
DR Eric CARTMEN
@Csizmás Kond: Igaz ez senki nem kérdezte, nem is tartozik a témához, de csak írogasd.
szaboria1
@Csizmás Kond: Cicus pehenjél inkább ne bosszants senkit ebben a rossz időben.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...épp ez az pihenek, nincs mit csináljak és ...idegesítek másokat...:)
...a tegnap locsoltak-e meg ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...kutya egy valaki vagy...és a lényeg hogy van maszkod..így még kutyább a helyzet...persze csak innenézve a határ ezen oldaláról...mert a másik oldalról szerintem még kutyának sem néznének...
Csizmás Kond
@Shikari: ..nem magyargyülölők mert akkor önmagukat gyülölnék...csak rikoltoznak...mert olyan körökben élnek ahol ezt tanulták.
Csizmás Kond
@DR Eric CARTMEN: ..Erik..ahogy látom te is annyira vagy a témától mint Makó Jeruzsálemtől.
Csizmás Kond
@Shikari:...születésileg Magyarországiak...:)
szaboria1
@Csizmás Kond: Alergiám miatt mér évtizedekóta nem locsolnak cak tiszta vizzel. Ez az idén elmaradt.
division
@Aki Én: Sötét vagy mint az éjszaka, plusz totál értetlen, mint egy szőke nő (bár szerintem az is vagy). Direkt odaírtam, hogy EGYIDŐBEN!!! Nem úgy, hogy valakit valamilyen indokkal kitiltottak, majd kénytelen volt más névvel visszajönni. Képtelen vagy felfogni? Jelenleg egy ember itt lehet akárhány névvel, ez a baj, akik közé akár te is beletartozhatsz. Ne okoskodj annyi, mert még félrenyelsz közben...
Csizmás Kond
@szaboria1: ...csak a végén nehogy elhervadj :)
Csizmás Kond
@Shikari: Nem kell ilyen drasztikusan venni a dolgikat.
Csizmás Kond
@Shikari: ...Ezek ilyenek. beléjük égett a kommunizmus, és az, hogy minden az övék...holott még a gondolataik sem azok...
kokopelli
@polar450: ...az a hibád,hogy külföldi cikkeket olvasol! Az én családom meg engem szidott,mert nem értik,
hogy én hogyan értem azt,amit nem a magyar sajtó ír! Eszükben sem jut,hogy ők az inasévek után boldogan
rajtam röhögve mentek "gályázni" a lóvéért!...nélkülem!...én meg tanultam,...és nekem lett igazam! (;-)) !
kokopelli
@Pálinkás Pál: ...nem érdemes velük még szóbaállni sem! Választ nem kapsz,mert az "ukászuk" a sértegetés! (;-))
illusion
@Shikari: Mindenki magyar, aki Magyarországon születik - él-hal -, és senki nem magyar, aki nem Magyarországon fizet adót.
Ezt nehéz nektek megérteni, ti magatokból kifordult, a tényekre magasáról szaró gyökerek de ez van!

Mindenki magából indul ki.
Én, ha Erdélyben születtem volna és magyarnak vallanám magam, a határok megnyitása után mindenemet eladom, és rohantam volna haza egyből, Magyarországra.
Nekem ez lenne a természetes !!!
Szerintem ez a természetes !!!

De ezeknek eszükbe se jutna.
Ezért nem szeretem őket, és nem érdekelnek.
Az ál-áldozatuk, hogy már 100 éve, meg az ál-kereszténységük, hogy már 2000 éve...

Az csak vetítés. Mind!
Ők a rokonok, akik csak elveszik a pénzt, sírva sajnáltatva magukat - miközben kurva jól érzik magukat Romániában !!!
Aki Én
@Csizmás Kond: @Shikari: Ha titeket olvas az ember, joggal hiheti, hogy magatokról, illetve a fideszröl beszélgettek.
két elmebeteg...
Zsopiale
Valóban magyargyűlölet felsőfokon, amit a vadhajtások és az ottani léhűtő náci hazaáruló propagandista söpredék művel... a saját nemzetüket marják, megosszák, uszítják, gyűlölködnek saját nemzettársaik ellen acsarkodva hörögve FOLYAMATOSAN HAZUDOZVA... ott ugyebár kurvincsgeci és buzeráns ratyi cimborái, ezért most 10 év börtön jár... fel lesztek jelentve a picsába felszopó csicskák a kurva anyátokat...
polar450
@Csizmás Kond: ".nem szeretem és soha nem is szerettem a betanított dumagépeket"
Tehát alkalmatlan vagy cáfolatra!
levarosbukta
@Csizmás Kond: Hallod akkor marhaságot írtál, hogy ezt még szerintem saját magad sem érted! Rosszul másoltad le napi penzumot, megállj csak nem fogod megkapni a béredet ha így folytatod :) :)
dr. prédikátor
@Shikari: @Csizmás Kond: két hülye tapló buzi !!!hogy ragadnátok össze amikor egymás valagát basszátoki!!! Két faszszopó pedofil!!!
Csizmás Kond
@polar450: Mit kéne cáfoljak ,...a te hülyeségeidet ?...na neee
Csizmás Kond
@Shikari: .ő az a magyar aki nincs ahonnan tudja...:)
Aki Én
@division: ,, Nem úgy, hogy valakit valamilyen indokkal kitiltottak, majd kénytelen volt más névvel visszajönni."
Érdekes, engem még nem tiltottak ki, téged már többször is. Érdekes, mégis te teszel megjegyzést a ,,többnevesekre".
De én vagyok sötét és értetlen... :)
polar450
@Csizmás Kond: Tényeket kaptál a képedbe, szar ügy, de képtelen vagy rá reagálni, akkor viszont ne verd a nyálad, ha mukkanni sem tudsz!
polar450
@Shikari: ma, 10:10

Csak nem kiszakadt belőled a nem létező "kultúrfölény"?
polar450
@Shikari: Nem éppen téed igazol az alábbi:

"fideszes gyökér
@Shikari: www.police.hu/ugyintezes/beadvanytetel...
tegnap, 21:35"

"Shikari
@fideszes gyökér: Addig nyitogatod a rendőrség honlapját, hogy bevisznek, köcsög!
ma, 10:08"
polar450
@Shikari:
- Nem abban a formában szólítottad meg a másikat, ahogy magyarázod magad, holott ő semmi sértő jelzőt nem használt veled szemben!

- Melyik hivatkozásom nem nyílik meg neked?
Ez? www.youtube.com/watch?v=tCaDCk53MRU...
polar450
@Shikari: - "@polar450: "Orosz mintára teríti a gyűlöletet és az álhíreket a teljes Fidesz-média" - ezt írtam, vagy csak a megszólítás miatti a nickem?
- Egy április 1-i témára hivatkozol április 15.-én, amely jogalapot teremtene neked a viszontválaszos bunkóságra?
dr. prédikátor
@Shikari: MEGSZÓLALTÁL TE ROMÁN KÖPŐCSÉSZE??? TAKARODJ A ROMÁN OLÁCIGÁNY KURVA ANYÁDBA TE INGYENÉLŐ BOZGOR!!!rohadj már le te pöcebogár!!!
Nessy
@Shikari: Hát, ha neked az "acsarkodás", az időnként hazugsággal vádolás, meg egy két kedves jelző a társalgási etikett része, akkor engem kutya rosszul nevelt az anno bűnösnek kinevezett kispolgári szüleim, tanáraim. De hát ezen már nem tudok segíteni! :-))))
csak úgy....
@Shikari: tibim! hozzád képest a bányaló egy sólyomszem a vak tyúkról nem is beszélve...
division
@Aki Én: Igen, az vagy, valamiért nem akarod a lényeget megérteni. Amennyiben lenne moderáció, már te sem lennél itt ezzel a névvel régóta, ahogy még sokan mások sem (én se valószínű, főleg a matematikussal folytatott eszmecseréim miatt), de mint már írtam, itt sosem biztos az, hogy egy ember nem több nick - et használ, még nálad sem:-) Kitiltás régen nagyon könnyen jött, elég volt sokszor annyi, ha begurultál és kissé keményen írtad meg a mondandódat, szigor volt, nem pedig face - es eszmecserék.
csak úgy....
@division: mikor valaki állandóan a szerinte lényegest említi és nem fér bele a butus buksijába,hogy (szerencsénkre) mindenki másképp látja a világot,akkor nem köll csodálkozni ha a vitapartner kiakad! senki sem született gyógypedagógusnak és a türelem is véges! ne gyerekeskedj ezzel a kitiltósdival mert nevetséges!
míg a fidesz sajtó körbe köpködheti az ellenzéket,brüsszelt büntetlenül,addig ne várj megoldást!
Csizmás Kond
@polar450: Nézd jeges...azok amiket te kérdeztél az nem tény hanem pletyka...és csak hogy tudd, én nem azért írogatok ide hogy bizonyítsak, hanem hogy az idő teljen, véleményt írok aminek mindig is vállaltam minden következményét de ha te itt valamiféle törvényszéki bizonyítási perekket képzelsz el hát abból hagyjál ki engem mert ...már nem iszok annyit.
Nessy
@Shikari: Tudod, az a baj, hogy az a fránya libsi sajtó esetenként a tényekről ír, és azt nehéz más szavakkal kommentálni. hacsak nem áll neki az ember szinonímákat keresni. Igaz az egészségügy témák egy részét latinul is le tudnám írni, de az itt és most nagyképűség lenne.
Ha már találkoztunk, meg tudod nekem mondani, hogy Semjén éjszakai törvényjavaslata mennyivel, és hogy csökkenti a járvány veszélyt? Lehet, hogy ez csak költői kérdés marad! :-))
Azért ez az éjszakai benyújtás, ügyes húzás a kötelező napok számának csökkentésére, és a hamarabb történő szavazásra. Tényleg ügyes a kormány!
Nessy
@Shikari: Ez így korrekt, és ez a valóság.
csak úgy....
@Shikari: ha hinnék neked,akkor arra azt mondanám,hogy volt egy sikeres szürkehályog mütéted! tény,hogy munkakerülö vagy már évek óta és itt próbálod rázni a rongyot ,mint vállalkozó! a napokban még karácsony ellenes voltál,bukik karigeri jelszavakkal és most föntröl kaptad az ukászt,hogy más szelek nyögetik az ódon fideszt...
Béla333
Az összes idősotthoni lábadozó kapott már elegendő maszkot, védőfelszerelést ahhoz, hogy ne börtönben érezzék magukat? Az összes kórházi ápoló, orvos, a körzeti orvosok, asszisztensek el vannak látva védőfelszereléssel?
Mert ez az alap. Ez után illő lenne minden magyar állampolgárt ellátni legalább maszkkal.
Ez is megtörtént? Van már annyi védőfelszerelés az országban, hogy akár 2-3 hónapos járvány átvészelésére is elegendő a cucc?
Ha igen, akkor hordja külföldre a maszkokat a kormány. Ők ugyanis a határokon belül élő, őket az adóforintjainkkal eltartott állampolgárok "szolgái" miniszterei.
polar450
@Csizmás Kond: Ne magyarázkodj, hülyén jössz ki belőle!
Csizmás Kond
@polar450: Nem magyarázkódok sőt te folytatod a marhaságokat...bizonyítod hogy milyen hideg van a fajedben.
kokopelli
@polar450: ne foglalkozz velük,mert az utolsó szó mindíg az övék! Végső estben a "helyesírás jön elő"! (08:30-kor
magyarázkÓdok= a magyarázkodom helyett)!...én évtizetekig nem írtam magyarul,de leugattam azt aki velem akart
idegennyelvet gyakorolni M.o-on)...(;-))
vitriol
Én saját kormányomat tartom "magyargyűlölőnek", mert addig amíg hazánk minden állampolgára nem jut hozzá védőfelszerelésekhez, addig ne osztogassa szerte szét a nagyvilágba a közpénzen vett védőeszközöket! És ideje már annak is, hogy a belföldi magyarok számára anyagi segítséget nyújtson 2 hónap késlekedés után!
teuton
@vitriol: Ne bosszanlkodj, ezek valszeg azok a gagyi kinai maszkok, amin valaki nagy penzeket keresett, de mivel egeszsegügyi hasznalatra alkamatlanok (lasd bizonyitekfoto a lerakodasrol a kartonfelirattal!), ezert nagylelküen elajandekozzak külfölder. Mo-on szetosztva az egeszsegügyben botrany es "maszbiznisz-perek" lennenek belölük. 3 masik orszag egyszerüen visszaküldte öket. A nemeteknel a textilgyarak, söt a BMW (!) is maszkgyartasba fogott es mostmar nem Kinatol, hanem Vetnambol veszik a minösegieleg ellenörzött maszkokat. Minden ceg ingyen ad a dolgozoinak, de MINDENÜTT lehet vasarolni, meg a zöldsegüzletekben is!!! Az ar? 1 orai minimalberböl 10 maszkot lehet venni...
peterkelemen
Határon túliak = Orbán faszszopók = A magyarság szégyenfoltjai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.