“Tombol a járvány és ahogy megszokhattuk, a hazai balliberális ellenség szerint a fényességes nyugaton minden rendben van, idehaza pedig minden szörnyű, minden el van rontva, itt semmi nem sikerül, a kormány arra játszik, hogy elpusztítsa a magyar társadalmat.”-kezdte “karantén Bayer show-ját” saját műsora vezetője. Az ellenzékről…. “…csak azt nem értjük, hogy ha ennyire oda vágynak, …

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Bayer elvtárs szokás szerint előadta magát, csak alpáribb stílusban,és ellenkező előjellel, mint Szabad Népes korában. Abszolút hiteles!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Bayer elvtárs szokás szerint előadta magát, csak alpáribb stílusban,és ellenkező előjellel, mint Szabad Népes korában. Abszolút hiteles!
RonaGyuri
igen, Zsóti a regnáló rendszer ikonikus képviselője! Igen, ők már csak ilyenek! =))
tudode
Egyáltalán ki tartott akár vízipisztolyt bármelyik Bibo-istának a fejéhez abból a célból, hogy a leggátlástalanabb vezérük VISSZAÉLJEN A HATALMÁVAL, még közjogilag érvénytelenül is, és készülődniük kell a történelem szemét dombjára, mert kiáll a rúdjuk, kevesebb van már előre, mint hátra!!!
.
Miközben baglyak mondják verebeknek, hogy nagy a fejük
.
www.google.com/search?q=A+Fidesz+vissza%C3%A9l+a+hatalm%C3%A1val&oq=A+Fidesz+vissza%C3%A9l+a+hatalm%C3%A1val&aqs=chrome..69i57j69i64l3.7474j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
,
HuncutKÁK!
Nyírfa
Csak nem berágott ez az aranyos kisfiú, Magyarország imázsarca, hogy a továbbiakban nem lakhat havi 19 ezerért a Várban? :))

De, hogy a cikkhez is hozzá fűzzem a mondanivalómat: mi lenne ezzel az országgal, ha mi, akik ki lettünk kiáltva ellenségnek, elhagynánk a szülőföldünket? Sok millióan vagyunk, értékeket képviselünk. Persze, ide lehetne csődíteni a kínaiakat, a törököket, mongolokat és vietnámiakat, sőt, Erdélyből, a Vajdaságból, esetleg Kárpátaljáról is jönnének néhány százezren, kalandorok, haszonlesők, megélhetési hazafiak, gazdasági migránsok. És akkor, végre ki lehetne kiáltani a Magyar Királyságot, ki lehetne lépni az Unióból, és évszázadokra orosz-kínai-török csatóssá válni. Szép perspektíva állna előttetek , fideszbarát , itthon maradó magyarok.
Clavigo
Zsóóót,,,eláshatnád már magadat te kretén..
division
Bayer ugyan nyers, mondhatni "szókimondó", de most több igazságot is leírt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.