Szerintük Kásler Miklós vasárnapi döntése alaptalan és igazságtalan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Ezek a szomorú dolgok, kevés volt a felkészülés? ja lehet
összetévesztették a postát a kórházzal mindenkit 48- 72 óra alatt hazaküldenek a semmibe és a feltételek? a szakmaiság? Aki meg az esküje szerint visszaszól? mert ? önkényúr lett a miniszter ? ne már az tisztára az 50-es éveket idézi Kádár első éveiben volt divat.
Visszamegyünk a boszorkányos Könyves Kálmán-ig? tán?
Előzetesen mindezt tervezni szervezni lehetőségeket figyelembe kellett volna venni,illet volna nem
pik - pakk kiruglak
Avagy a vezetőket 5-10 nappal előtte összehivni nemde és keresni a megoldást velük mert nélkülük ez igy nem fog menni holnapután sem!!!
SystemError
Amikor már tudománytagadás van és "felelős" szakmai vezetőket cserélnek már le, mert nem hajlandók asszisztálni a hazudozásokhoz ott bizony komoly bajok szoktak már a háttérben lenni.
Borsodi
Kutya nem eszi meg a kölykét főleg ha az ötlet tőlük származik.
gazdag dezső
Sajnos csak az átgondolatlan intézkedések sorozata látható ! Ésszerűtlenségek halmaza !! Több kárt tesznek a súlyos betegek hazaküldésével mint amit a vírus okozta veszteségek tesznek ki !!Sok épület üresen ! Volt laktanyák ,,,és sok mások üresen állnak ,és fosztogatják azokban lévő ,még meglévő dolgokat .Talán ha nem Afrikában ,hanem Magyarországon a Magyaroknak építenének gyors szükségkórházakat ,akkor egyszerú lett volna. Kiskunhalasi példa !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.