Gondolkodtam, miért csörgött a tányér és az evőeszköz. Ne háborogjunk. Gulyás természetesen ételért ment. Bent az étteremben várta a sorát... Bent az étteremben várta a sorát, kezében steril lábaskával, hogy abban vigye majd el a sterilen becsomagolt, elvihető eledelt. Pechje volt, mert az étterem dolgozói éppen ebédeltek, ezért kicsit csúszott a kiszolgálás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Gundelbe a budai várkapitány karmelita menzájába, oda már betört a kommunizmus! Olcsón juthatnék lakáshoz a budai vár területén, ráadásul 300 forintért ehetnék Gundel-kaját (fordított késsel).
uploads.disquscdn.com/images/aea8eab863b71593e853beecd4cd562d7ec0b581b4aa19e4340c63b1fddefd55.jpg?w=600&h=359
Gundel Étterem üzemelteti a budai Várba költözött Miniszterelnökség menzáját. . Ez természetesen szintén a puritánság egy újabb jele, a Gundel ugyanis az ország egyik legdrágább étterme. Na nem a miniszterelnöknek és haverjainak persze, nekik ugyanis majdhogynem ingyen jár a csülkös bableves és a somlói galuska. Mert hát ugye hogyan is jönnének ki máskülönben a szaros havi minimum 1 millió forintjukból? Lássuk hát, hogy mennyiért tömheti tele az arcát Rogán, Orbán, jogtudós Gergely vagy esetleg Áder (ha arra jár) a Gundel menzáján:
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_2048,h_1536/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/01/image.jpg
Az árakat látva csoda, hogy nem a Gundel fizet Orbánéknak azért, hogy egyáltalán lefáradjanak a menzára és egyenek valamit. Ha jól megfigyelik a képet, láthatják, hogy Orbán nem elég hogy felöltözni nem tud ember módjára, de még a késsel és villával való étkezés is gondokat okoz neki. A kés tompa felével esett ugyanis neki a fasírtnak, ami – mondjuk Orbán zsenialitását ismerve – talán nem annyira meglepő, ellenben elég vicces.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.