Pedig mindegyiknek van gyereke! És ők is gyerekei valakiknek, következésképpen felmenőkkel is rendelkeznek. És mégis megteszik. A miniszterelnöktől az orvosigazgatóig mindegyik kivétel nélkül bűnt követ el, ha csendben tűri, ami Magyarországon 2020-ban zajlik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a kormány csupa Káslerekkel van tele.Ha megnézzük az intézkedéseiket pánikhelyzetben,egyrészt a járvány elejét elbagatellizálták,késve intézkedtek védőfelszerelésekért,és azóta is csinálják a hülyeségeket sorba.A Pesti úti időseket Cecil kórházba buszoztatja,ahelyett,hogy a technikát vinnék az otthonba.Eközben Karácsonyt nevezték ki bűnbaknak,aki már hetekkel ezelőtt kért segítséget,nyilván meg se hallgatták.Ott a sok üres stadion,ott lehetne tábori kórházakat összeállítani,mobil laborokkal.Ehelyett ápolásra szoruló beteg embereket paterolnak ki a kórházakból.Mi ez,ha nem szervezett népirtás?Lesz,akit a vírus öl meg,és lesz,akit a kormány Kásler vezényletével.Kökény Mihály véleményét érdemes elolvasni,amit Káslerről írt.Ez az ember abszolut nem alkalmas vezetőnek,a Tízparancsolatával együtt sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Rohadjon rájuk a műanyag lakat. Még az is kevés lesz. Ezek nem emberek- hiába öltik magukra az ájtatos "vallási" mázt. Nem , nem keresztényit irok, mert azt ezekkel egy napon emiliteni is maga az Isten káromolása.
És akkor itt van még ez is: Domokos fidess huszár- bár én azt mondom ez mind orbán száj, és orbán cselekvés:
hvg.hu/itthon/20200415_aszelnok_level_korhazak
justhpeter
@kereső: Azt gondolom, a magyar kormánynak semmi köze a kereszténységhez. Ha arról kell beszélni, hogy mikhez állhatnak közel az a műveletlenség. az unintelligencia, a tudatlanság lehet, amik keverednek az embertelenség és a primitív arrogancia elegyével.
Nessy
Ezek után van pofájuk a tisztifőorvossal egyetemben kiállni, és álszent ábrázattal aggódni az idősekért, a krónikus betegekért!
Vagy tiltakozzanak ezért a borzalmas dilettantizmusért, vagy mondják a szemünkbe, ha idős, ha beteg vagy, ha ellátásra szorulnál, csukd magadra otthon az ajtót, és csendben, gyorsan dobd fel a talpad, ne verd indokolatlan költségbe a világhírű egészségügyünket! Elvégre már nincs népgazdasági hasznod, már nincs mit lenyúlni tőled, már csak felesleges teher vagy az állam nyakán!
És most lehet rám mondani a híveknek, amit akarnak! Azt kérem, hogy adott esetben a saját idős hozzátartozóiknak is mondják ugyanazt!
Jozefina
Kásler és orbán az orvosi eskű megszegésére kötelezi a korházigazgatókat!!! Van aki ennek ellenáll (azt kirúgják) és vannak akik behódolnak és esküjük ellenére cselekednek. Ezért valmikor számot kell adniuk!!??
tudode
Nem nagy ügy!
.
Még nem számoltak el pl. többek között a felcsúti juhász, és a Welt-2000 szoftver tulajdonosával. az idősekkel egy időben még a rehabilitációra szoruló jövő nemzedéke sincs biztonságban, miközben őfélesége Jézus feltámadása ünnepén gyönyörködött az üres ágyakban, számolgatva, hogy hány ágya van üresen!
.
Má százötven ágya vót a huszonkilencedik napján, amikor össze, vissza ketyeg mindenféle baromságot
.
----- 2020-04-11 Orbán Viktor Harmincegyedik nap. Mobil járványkórház, Kiskunhalas - Koronavírus

www.youtube.com/watch?v=ZMHJctdVwtY.
.
Tanulj tinó, ökör lesz belőled! Nekije járványkorház kő!!
Nessy
Fene nagyon keresztény kormányunk már megint törölt egy parancsolatot a Tízből. V. Ne ölj! Még átvitt értelemben sem! A Domonkos levéltől, az idős, tehetetlen betegek hazaküldéséig, a szociális dolgozók védőruhával történő zéró ellátásáig, a zárt , veszélyeztetett közösségek tesztelésének elmaradásáig pedig ezt eredményezik, csak lassabban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.