Covid 19 áldozatainak számáról! Az elemi higiéniai feltételek hiánya, a zsúfoltság, az egészségtelen és elégtelen táplálkozás, a házi orvosok túlterheltsége vagy hiánya, úgy fogja szedni az áldozatait ebben a körben, mint a pestis vagy a spanyolnátha. És mi semmit nem tudunk arról, hogy valójában mi a helyzet az országnak ezekben a szegmenseiben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Érdekes és tanulságos cikk, benn igen fontos kérdésekkel!!!
Eladott Ország
Azzal a szégyennel kell szembesülni Európa közepén a huszonegyedik században: Magyarországon a gyerekes családok majdnem felében az elmúlt egy évben nem tudták a szükséges élelmiszert megvásárolni maguknak és családjuknak. Reménytelen megindulniuk a minőségi, emberhez méltó élet felé. Beragadtak nyomorukba, mert az ország slusszkulcsa átkozottul rossz kezekben van. Pedig az élet élni akar. Az Audik, a milliárdokkal megkínált haverok, rokonok hálája; a Francia Riviéra, az óceáni kényeztető utazás; a saját-zsebre-játszunk szintje alatti léttől iszonyodik ez a hatalom. Számukra, aki szegény, az lusta tróger, és előbb-utóbb eljuttatják a bűnös-bűnöző megbélyegzésig. Ők a legnagyobb bűnösök. Megbocsáthatatlanul. Kormányzásuk tíz éve sem volt elég arra, hogy európai esélyegyenlőségi programot tegyenek Magyarország asztalára. Azokéra is, akikén a kenyér ritka falat. Utálom a plakátokat, de szívesen kicserélném Orbánék gyűlölködő, hazug plakátjait erre: Önnek is joga van tudni, hogy Magyarországon hány gyermeknek veszi el a jövőjét az Orbán-kormány. Majd rá lehet ezt is fogni Brüsszelre meg a Sorosra, nő is legyen a buliban, a Sargentinre. Amíg megszámolt kenyér katonákkal kell bravúroskodnia az édesanyáknak, édesapáknak, menjetek a jó büdös francba a hazug családpolitikátokkal. Magyarország olyan, mint egy rozzant IFA, a motort már elloptak, csak a kötelező be van fizetve..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.