Ismét Magyarországot támadja Brüsszel és a hazai ellenzék, pedig a kormány járványügyi intézkedései hatékonyak – erről beszélt Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1-en szerda este.

A kormány házi elemzője szerint "Brüsszel" támadja Magyarországot, pedig itt sokkal kevesebb a halott és a fertőzött

Hozzátette: az Európai Parlamentben álhírek alapján fognak tárgyalni Magyarországról. Például azt állítják, hogy a koronavírus-törvény felfüggesztette a parlament működését, holott az a héten is ülésezett.

Ismét tudatos lejárató kampány folyik Magyarország ellen – fűzte hozzá.

Deák Dániel hangsúlyozta:

a cselekvőképes és határozott kormányzati döntéseknek köszönhetően Európában Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírusos fertőzések aránya, illetve a lakosságszámhoz viszonyított halálesetek aránya is jóval elmarad a magyar koronavírus-törvényt támadó országok adataitól.

A többnyire balliberális kormányok által vezetett nyugat-európai országok ezekkel a támadásokkal csak saját kudarcos válságkezelésükről próbálják elterelni a figyelmet. Az Európai Egyesült Államok gondolatát támogató erők pedig kétségbe vannak esve, hogy a migrációs válság után a koronavírus-járványban is erősödnek a nemzetállamok és újabb "pofont kaptak a liberális elvek".

A szakember kitért arra is: hazai ellenzék aknamunkát folytat a kormány ellen, kritizálja a koronavírus-törvényt, támadja a kormány hatékony intézkedéseit.

(MTI)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírusos fertőzések aránya, illetve a lakosságszámhoz viszonyított halálesetek aránya is jóval elmarad a magyar koronavírus-törvényt támadó országok adataitól."
Ide figyelj te fidesz marhája. A fertőzés aránya azért alacsony,mert hazudtok éjjel, nappal. És ezzel a kozmetikázott adatokkal maholnap utoléritek a titeket támadó országok haláleseti arányát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírusos fertőzések aránya, illetve a lakosságszámhoz viszonyított halálesetek aránya is jóval elmarad a magyar koronavírus-törvényt támadó országok adataitól."
Ide figyelj te fidesz marhája. A fertőzés aránya azért alacsony,mert hazudtok éjjel, nappal. És ezzel a kozmetikázott adatokkal maholnap utoléritek a titeket támadó országok haláleseti arányát.
Nessy
Drága szakértő uram! Ez az adat olyan, mint egy régi vicc. ( régen is voltak fertőzések)
Riporter: Hány fertőzött van a városban?
Riport alany: 36 fő
Riporter: És hány tesztet végeztek?
Riport alany: 36-t.
Nessy
A halottakkal a legegyszerűbb variálni. Az idős, több krónikus betegséggel bíró elhunyt esetében, ha nem volt még minden teszt megcsinálva, a halál okának be lehet írni az alap betegséget. Szív elégtelenség, légzés leállás, tumor stb. Mint ahogy a fertőzöttek száma is sacc/kb. A jelenlegi "egyéb betegellátás" drasztikus leállítása pár hónapon belül lehet, hogy nagyobb problémát fog jelenteni, mint most a járvány.
solidedge
Orbán felhatalmazása nem sokat változtatott az eddigi helyzeten. A Fidesz-KDNP a vérlázítóan megkreált kétharmaddal eddig is azt csinált amit akart. Az ellenzéket Orbán a demokrácia látszatának fenntartására használja mint színpadi díszt. A választók 48,96 %-ának 133 képviselője, míg 51,04 %-ának 66 képviselője van. A 66 képviselő semmit sem tud tenni az ország többségét kitevő ellenzéki választók érdekeinek érvényesítésére.Aki azt mondja hogy nálunk demokrácia van az vagy fideszes vagy hülye, vagy mindkettő.Az pedig hogy nálunk még nem terjedt el a vírus az nem néhány embernek köszönhető (főleg nem a koronavírus járvány közepette csak a 2022-es választás kampányát fújó Orbánéknak).
graycivil1
"...a cselekvőképes és határozott kormányzati döntéseknek köszönhetően Európában Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírusos fertőzések aránya"

Mérnöki pontossággal (Habony) megtervezett számok és információk, melyeket vasfegyelemmel (katonatisztek) tartanak a virtuális valóság alapköveiként, és amelyet a seggnyaló (közszolgálati és (közpénz)kereskedelmi) média ilyen (homanoid)csatornákon pontosan adagol a 2 millió (neuro)tubákos szelencébe.

Egy biztos: Nem fogják jobban érezni magukat az Orbán-rezsim kiszolgálói sem, mint a Kádár vagy Rákosi rezsimé.
csak úgy....
tudtam! alig múlt el húsvét és az a genya brüsszel már megint támad! fogadok,hogy a besenyök kíméletesebbek voltak a magyarookkal,mint at a genya brüsszel...,hogy rohadjon le a pisilö kisfiu micsodája büntetésböl...
oszt honnan gereblyézték elö ezt a mindent tudó deák danit? van még hülyegyerek fideszéknél raktáron?
Sámannus
A töködbe vered a bicskádat hülye gyerek nem veszed észre?
Sámannus
"A szakember kitért arra is: " Ez beszarás mennyi hülye él itt...
polar450
Jól van nyalonc, mehetsz a pénztárba a 2 kg. krumpliért!
Qqberci
Ez a kis nyikhaj azért még nem érte el a szakma csúcsát: Se Soros, se Gyurcsány, se migráncs?...
Yoda69
Mennzi ilyen szarjanko szivja a magyarok a veret.
RonaGyuri
yahoo.com/news/orban-allies-shares-winners-hungary-030000565.html
Klubtag
"...határozott kormányzati döntéseknek köszönhetően Európában Magyarországon az egyik legalacsonyabb a koronavírusos fertőzések aránya, illetve a lakosságszámhoz viszonyított halálesetek aránya..."
A KORMÁNY HATÁROZOTTAN ELDÖNTÖTTE, HOGY NEM VÉGEZTET ELEGENDŐ SZÁMÚ TESZTET ÉS A HALÁL OKÁT IS KOZMETIKÁZNI KELL! Ennyike...
Klubtag
@Klubtag: ...ja és közben kipateroljál az egészségügyi intézményekből a kezelésre szoruló betegeket, hiszen az ő elhalálozásuk nem a járvány-statisztikát terhelik, csupán ennek a cinikus, dilettáns, embertelen kormánynak az áldozatai lesznek. Ugyan már, eddig sem volt lázadás a lerogyasztott egészségügy hiányos, késő, vagy elmulasztott kezelései, vagy a kórházi fertőzések több tízezres áldozata miatt.
nezelodo
Alighanem ezek a brüsszeli hangulatkeltő rágalmazók túl sokat hallgatták Orbán mély igazságtartalmú beszédeit, amit itthon és a barátainál eresztett meg, és naphosszat bámulták az útjaink mentén az óriásplakátokat, Sorosról és az EU vezetőiről, a migrákról, és magyarul a migráknak, a hazaáruló ellenzékről stb, és rájöttek csak a pocakos vezénylőtábornok módszererével lehet felvenni a kommunikációs versenyt.
A saját pártcsaládja is megunta, hogy a harmincas években bevált módszerekkel eteti saját elvbarátja, miközben Putyin szeme is füle szerepét felvállalta a grémiumban. Hiába nehéz a szokásokon változtatni...
justhpeter
A seggnyalók megint kezdenek kijönni a fényre.
RonaGyuri
szakember? miben??? =))
egyébként a kép ellentmond a hírnek! =))
illusion
Aha. Ennek az elgondolásnak az alapján, akkor biztos ezeknek az országoknak van a legjobb, legügyesebb, legdemokratikusabb kormánya; ezekben az országokban a legjobb élni, mert még csak meg sem jelent a vírus náluk.
Ezért tömegesen vándorolnak be ezekbe az országokba az emberek a világ minden tájáról egy jobb élet reményében - fől az USA-ból, Svájcból, Németországból, Franciaországból, Spanyolországból, Olaszországból... és Brüsszelből.

Ha nem tudja, mit csinál és miért csinálja, hülye, ha tudja, aljas rohadék. (én a másodikra tippelek)
Talán ezért néz egy normális ember az ilyen sehonnai bitang hulladékokra undorral, és nem szánakozva.
illusion
Ja, az országok nevei, ahol az egész világon a legjobb élni: Észak-Korea, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Jemen
lampa laz
Orbán valagából szippantott sza(k)gértők ezek mind. Már jobban tudnak adatokat hamisítani mint a kínaiak.
szép új világ
Na itt van még egy nyikhaj, egy ifjú titán! Élet és munka tapasztalata nulla, de már Ő akarja megmondani tutit. Igazi kullancs. Ha nincs kinek szívnia a vérét - éhen pusztul.
Jozefina
Már megint "nézőpont" kérdése!!! Semmi nem igaz belőle!!!?
Aki Én
Nagy a baj, ahol a kormányt már ilyen kaliberű embereknek kell védeni. Ráadásul hazugságokkal.
SystemError
Takony-féreg fejű fidesz utánpótlás. Mindegy mit kell mondania, ha lesz érte BMW ..:) Hányok már ezektől a selejtektől
luiz
Ezek a fidesznyikek ránézésre is mind egyformák, egy apától vannak 100%
ómió
Bizony! Efftársiasan kéne a "lovak közé dobni a gyeplőt"! Ahogy a Böszme 2008-ban! Teljes lenne a "brüsszeli siker"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.