Szoros összefüggés van a légszennyezés és a vírusos légúti megbetegedések súlyossága között, így a koronavírus-járvány miatt még a korábbi éveknél is sürgetőbb a zöldhulladék-égetés csökkentése. Szoros összefüggés van a légszennyezés és a vírusos légúti megbetegedések súlyossága között, így a koronavírus-járvány miatt még a korábbi éveknél is sürgetőbb a zöldhulladék-égetés csökkentése.

Feltöltő: Energia Magazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos nyomorultak...remélem akkor az önkormányzat ingyen el is szállíttatja!!!meg remélem megtiltjátok a parasztoknak a tarlóégetést is, az kicsit nagyobb füsttel jár mint a kerti gaz meggyújtása...
Pálinkás Pál
@Shikari: már pillanat...itt most ha jól értelmeztem a levegő tisztasága ,és a vírus terjedésének megállítása a cél!!! nem tudtam hogy a külterületen lévő levegő nem juthat be a lakott területre...
Jozefina
Úgy tudom nyugaton egyáltalán tilos az avar égetés és tarlóégetés sincs!!! Viszont van hely ahová el lehet vinni, vagy erre elkülönített zsákokban összesedik!!! De hát ez nyugat és nem törkmenisztán!!??
vacsi
@Jozefina: Pest megyei kisvárosban lakom, nálunk is minden héten összeszedik, külön zsákokban. De mi pl. soha nem tesszük ki, hanem komposztgödröt készítünk, abba rakjuk, majd egy év múlva felhasználjuk. 30 éve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.