"A munkavállaló KÖTELES MEGTAGADNI az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása saját maga vagy más személy egészségét veszélyeztetné!!! Ezekben az esetekben a munkavállaló nem mérlegelhet, az utasítás végrehajtását köteles megtagadni. " (Mt 54)

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megtalálták a legrosszabb megoldást. Vélhetően a járvány súlyosbodása idején (újraindítják a legnagyobb gyárakat!), tömegeket csődítenek egyik helyről a másikra, és órákra összezárják őket. Mi a fészkes fenéért nem lehet elhalasztani a vizsgákat augusztusra?! A tanév egyébként is augusztus 31-én ér véget. Ha az eredetileg pótlólagos felvételi eljárás idejére teszik a normál eljárást, az talán egyenlőbb esélyeket biztosít. Csak a gránitszilárdságú alaptákolmányt lehet percek alatt átfércelni Szájer Jocikával ?! És akkor megint jön a kötelező kérdés: ők megint mit tudnak, ami nem publikus?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Tudod, ha már plakát, akkor inkább pelenka reklám, mint politikai propaganda pro és kontra! De hirdessen kulturális eseményt, egy csinos cipőt, a klassz autót. Különösen ha egy csinos lány, vagy fiatalember reklámozza! Kellemesebb látvány a különböző politikusok orcájánál! :-)))
Nessy
@Shikari: Én is! Csak sajnálom a feleslegesen kidobott milliárdokat, amit értelmesebb dologra is lehetne költeni. Értelmes dolgon nem a focit értem!
Nessy
@Shikari: Ami azt illeti, nem is tehetnénk mást, mint tudomásul venni. Max. a véleményünk tér el. Varietas delectat! :-))))
Nessy
@Shikari: A bizalomról jutott eszembe egy skót közgazdász mondása, amit anno idéztem konferencián a jelentések miatt replikázóknak.
" Istenben bízunk, mindenki másnak jelentenie kell!" :-)))))
justhpeter
@Shikari: Mielőtt megijednék és félreértenél, pusztán arról van szó, hogy jó kormányunk szokásához képest a neki tett szolgálatokért téged már milliókkal kellett volna kitömjön. Már csak érdemeid elismerése okán is.
Egyébként nem emlékszem mikor féltem utoljára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.