Még egy idősotthonban találtak elképesztően magas számú fertőzöttet.

Döbbenet: 31 igazolt fertőzöttet találtak egy idősotthonban – videó

31 igazolt koronavírus-fertőzött van a borsodnádasdi idősotthonban, közülük 15-en kórházba kerültek, egy ember elhunyt – közölte az RTL Híradó kérdésére a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kormányhivatal.

A település polgármestere szerdán azt írta a közösségi oldalán, hogy már a városban is vannak betegek. Gondozók és önkormányzati dolgozók első tesztjei is pozitívak lettek.

A település azonnal cselekedett: gyorsteszteket vettek, bezárták az intézményeiket, és folyamatosan fertőtlenítik az utcákat, így próbálják megállítani a koronavírus-járványt a háromezres lakosságú Borsodnádasdon.

Forrás: RTL/24.hu

Kép: RTL

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
De ahol szeretnék ezt a "meglepetést" elkerülni, és tesztelni, azt a kormányhivatalok "fura urai" nem engedélyezik! Nem tudom, én keressek elmegyógyászt?? vagy... más???
Jozefina
Polgármester, Kormos Krisztián (Fidesz–KDNP). Azaz, amit szabad neki, azt nem szabad az ellenzéki polgármestereknek!!! Nekik tiltva van, hogy saját hatáskörben tesztelhessék az idősotthonok, szociális intézmények lakóit, dolgozóit!!!?? Valami nem stimmel ebben az országban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.