Egyre több néző fordul az RTL Híradóhoz azzal, hogy súlyos, gyakran magatehetetlen állapotban lévő hozzátartozójuk ellátását kell megoldaniuk a kórházi kiürítések miatt. Kedd éjfélig az ágyak 60 százalékát kell felszabadítani az emberi erőforrások miniszterének rendelete alapján, hogy ha szükséges lesz, el tudják helyezni a koronavírusos betegeket. Egy ferencvárosi nézőnk telefonon mesélte el ő és súlyos beteg fia történetét.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Valamelyik okos Fideszes annyit mondjon már meg, hogy miért kell MOST ennyi helyet felszabadítani és a magatehetetlen betegeket a hozzátartózókra tolni, ha most még nincs ennyi koronavírusos beteg?
Miért nem rendeznek be ideiglenes kórházi férőhelyeket ha ennyi vírusfertőzöttet sejtenek, miért kell ilyen szívtelenül bánni a beteg emberekkel?
Értelmes választ várok, nem a szokásos Fideszes fanatikus anyázását!
Nessy
Aztat mondta a Gulyás miniszter, hogy az nem úgy van. Az ágyakat fel kell szabadítani, de a problémás betegeket nem lehet hazaküldeni, bármi történik a kórházvezetője a felelős!! Csak nem mondta, hogy melyik! A kórház parancsnok, aki felügyeli, hogy üres legyen az előírt ágyszám, vagy a az igazgató, akit aztán le lehet váltani. Másnap már ott is lesz az utód!! Amit erre mondana az ember, de még kiskorú a klaviatúrám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.