Látja a számok felfutását, jön a tömeges járvány. A fertőzések nagy része Budapesten van, nem fogjuk tudni elkerülni Orbán szerint, hogy a fővárosban sajátos szabályozások lépjenek életbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Másfél millió emberre 800 fertőzés...ez aztán igazán elrettentő...szimplán szivatni fogja Budapestet...
kereső
Miért a waberers raktárában- magán raktár- van betárolva!!! a több tonnányi védőeszköz, az egészségügyi ellátóközpont raktárai helyett? Tudja valaki??Ja a Waberers is katonai irányitás alatt van. Miért nincsenek felmérve a települések eü.intézmények szükségletei, és a védőfelszerelések ezek szerinti szétosztása- márha igaz, hogy a "neheze ezután" jön. Nem kéne megelőzést csinálni? Majd akkor lesznek ezek kiadva, amikor már szétterjedt a virus?? Mire készül orbán? Az üres ágyakba meg majd jönnek az édeserdélyiek, magyar-ukránok??
nevemnick
Azt tudja, amit mindenki más. Ezért kár volt felkelnie korán reggel, és az ,,igét" hirdetnie.
Nyugodtabbak lennénk ha rá is vonatkozna a #maradjotthon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.