Most jövök egy olyan beszélgetésről, ahol azt szervezi a szomszédság, hogy egy idős, agyvérzést kapott, hozzátartozókkal nem rendelkező urat miként fognak ellátni — merthogy agyműtét után (!) két nappal (!!!) most hazaküldték! Egyszerűen nincs abban a helyzetben Kásler Miklós és az EMMI, hogy „hazug vádnak” nevezze azt a sokak által megerősített tényt, hogy a kórházak miniszteri utasításra „kirakják az öreg embereket meghalni”. Pontosan tudjuk érintettek elbeszélése alapján, hogy milyen embertelen módon ment a kórházi ágyak kiürítése: a húsvéti ünnepek alatt kaptak a családtagok telefont arról, hogy két napon belül vigyék haza magatehetetlen, folyamatos kórházi ellátást igénylő családtagjukat. Az előbb idézett ominózus mondatot konkrétan az egyik súlyos állapotban levő daganatos beteg gyermeke mondta, miután közölték vele az ünnepek alatt, hogy vigye el az édesanyját.

Forrás: facebook.com
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kényelmetlenségnek meri nevezni a Fidesz azt amit az idős betegek kórházból való kidobásával csinál.
Holott ez egy cinikus, felháborító, aljas népírtás.
Mocskos Fidesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
" "Nem véletlenül kerül az ember kórházba, és ha onnan haza kell menni anélkül, hogy meggyógyult volna, azért mert majd egy járvány betegnek van szüksége az ő ágyára, ez egy kényelmetlen, nehéz, rossz érzés, de még egyszer mondom, az összes kórházi ágy 16 százalékának esetében áll ez így, és nem tudjuk másképp ezt a problémát megoldani"
- fogalmazott a kormányfő."
www.szeretlekmagyarorszag.hu/sirva-hivta-csaladjat-a-77-eves-bacsi-combnyaktoressel-tudorakkal-kuldtek-haza-a-korhazbol/

De a hithű Fideszes még ezt is letagadja. A főnöke beismerését is képes letagadni és azt hazudni, hogy a betegeket más kórházakba küldik át, szó sincs arról hogy hazazavarnák őket! Ekkora sötétség van az agyakban...
Béla333
@csak úgy...: 21.24
Igazad van, de nagyon felháborít ez az egész!
csak úgy....
@Béla333: ö erre utazik,hogy te fölháborodj! ne tedd meg neki ezt a szívességet!
Béla333
@csak úgy...: 21.36
Én nem is Erikssonra vagyok mérges (na jó, egy kicsit), hanem azon ahogy az öregekkel elbánnak, azon vagyok kiakadva, ahogy a cinikus mocsok Fideszes bagázs áll ehhez az embertelen ügyhöz
Eriksson csak egy sötét pártkatona...
Nessy
@Béla333: Ha valaki a fejét esetleg gondolkodásra is használná, diploma nélkül is rájönne, hogy milyen álságos mese a "más kórházakba történő áthelyezés!" Miután minden intézménynek, fűnyíró elv alapján az ágyak 60%-t szabaddá tenni, azaz hazaküldeni annyi beteget, hogy meglegyenek az üres ágyak, hogy az ördögbe tudna más kórházból beteget fogadni??
csak úgy....
akik abból idulnak ki (mert a fidesz mondta) hogy az ellenzéki politikusok mind hülyék és az eu ban az orbánon- fideszen kívül nincs egy értelmes politikus vagy párt,azok agyilag zakkantak! azoknak, még mindíg a nyuszi hozza a hímestojást és 4 évente a választási krumplit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.