Ma újabb szállítmány védőfelszerelés érkezett. 19,5 pár hajfestésre alkalmas gumikesztyű. Azt hiszem ez már a megalázó szint – írja Facebook-posztjában egy sárkeresztúri háziorvos. 

"Megalázó" – egy magyar háziorvos megmutatta, miket kapott az államtól "védőeszköz" gyanánt

Varsányi Éva bejegyzését a 444.hu vette észre, és a portál azt is megtudta tőle, hogy ezek a kesztyűk egyáltalán nem alkalmasak arra, hogy egészségügyi dolgozók használják őket, nem illeszkednek a kézre, ezért nem védenek megfelelően a fertőzés ellen.

Varsányi Éva rendelője utoljára a járvány kitörésekor jutott bármilyen védőfelszereléshez központi forrásból: akkor 50 darab sebészi maszkot, és három darab FFP 1-es maszkot vehettek fel a megyei mentőállomásról.

Az orvosnak többnyire a betegek és az önkormányzat próbál segíteni az eszközök beszerzésében, és persze saját forrásból is vásárol. Már ha talál, mert mint mondja,

azzal együtt, hogy a hírekből folyamatosan azt halljuk, sorra érkeznek külföldről a védőfelszerelést tartalmazó szállítmányok, egyre érthetetlenebb, miért nem sikerült még kezelni ezt a problémát.

(444.hu)

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
meg kell érteni, hogy kell a Semjén-matyaroknak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Azt hogy hol élek nem fogom elárulni, és igaz előre, ugyértve régebb próbáltam tiltakozni hogy hülyeségeket higgyetek de már nem, rájöttem, hogy fölösleges mert bár rólam állítjátok, hogy idegen vagyok ezt önmagatokról veszitek.
...szülőföld...ez internet szülöföldfüggetlen és szabad, de ezt ti akik magyarföld szülöttei vagytok nemméritek fel ésszel. Ír ide amerikai, német angol horvát és minden de nektek csak én vagyok idegen...ha attól kéne magyar legyek amitől ti eléásnám magam szégyenembe...de belátom fölösleges nektek mondani bármit...mindenkinek a maga értelme és kész.
Az óriási baromságok amiket írtam pl itt az volt, hogy a háziorvos magánpraxis...nektek nem és nem azért mert az, hanem csak azért mert én írtam...inkább hülyét csináltok magatokból mint feladnátok a marhaságaitokat...de ezt is okéztam ha nektek így jó legyen...és vérmérséklet...hát az nem vaz aminek hiszed...az a vérmérséklet amiről te írsz az a butaságon mértékegysége, ezerszer is letagadod hogy nem magánpraxis de nem tudod megmoindani micsoda sőt aki megm,agyarázta az is azt állította hogy az de jó magyar szokás szerint mégsem pont az nem pont olyan megmindenféle másvajta összehasonlításokkal kimagyarázza hogy hát az de mégsem az.
Az hogy kitartok a véleményem mellett az a sajátosságom...elleneben veletek akik ma leköpitek másnap lenyaljátok és ezt isméteklgetitek annyiszor ahányszor a nap állása változik...nert ez a ti sajátosságotok,
...és löketek...nem drogozok tehát bár sejtem az értelmét így soha nem fejezném ki magamat...ja és párt...erről már írtam de falra hányt borsó tehát nem is erőltetem viszont a híthűt sem te kéne emlegesd...mert épp te.ti vagytok akik úgy változtatjátok a hiteteket mint más a gatyát...
Végezetül pedig azokkal a tulajdonságokkal amelyeket én látok rajtatok nem csipognék ilyen hangosan...de nektek ez sem számít..és észre sem veszitek magatokat...
kokopelli
@Horizont: megerősíti,hogy egyetlen kommentelő sem hozta szóba a román vendégmunkások évtizedek óta" folytatott
"spárgaszüretelő" (Erntenhelfer) tevénységét!Arra számított,hogy itt senkinek sincs fogalma arról!A romániai szomszé-
dai szorgalmasabbak lehetnek mint ő! A törvényes 9,35€-s órabér azért nem semmi! Én sok-sok évet nyomtam le azon
a környéken egy világcéggel kapcsolatot tartó műszaki irodában!
Mittelfranken a "spárga hazája" Bajorországban,és kisegítő jólfizetett munkaerő nélkül elképzelhetetlen lenne az igények kielégítése!) Nem érdemes vitatkozni vele!Egy válasz,ha hazudik "oszt annyi"!
kereső
@Csizmás Kond: 09:28. Nem a "kedvezményes recept" az oka. Hanem az alapellátás biztositása. A házi orvosok privatizációja egyébként az első orbán kormány alatt történt(1998-2002).- amikor is a háziorvos ingyen és bérmetve megkapta az adott terület praxisát.
Csizmás Kond
@Horizont: Biztos majd találsz amire tudsz...
Csizmás Kond
@kereső: ...ez már nem érdekel...itt csak vitattuk a vitathatót tét nélkül.
csipetke
@Horizont: @kokopelli: Abszolut igazatok van.Ezek itt keresik a pénzüket a propin,vagy gondolom,más oldalakon is,ahelyett,hogy keresnének valami becsületes munkát.De azért ahhoz gyomor kell,hogy nap mint nap embereket vegzáljanak.Akkor szalad beléjük az ember,mikor tényeket,valós adatokat ír valaki,és beleköt, lehet,hogy annyira debil,egyszerűen nem fogja fel,amit válaszolnak neki,vagy ki van adva ukázba,hogy ugyanazt a f@szságot ismételgeti hosszú oldalakon keresztül.Valószínűleg hozzászólásonként kapják a lóvét,mert igen termékenyek.Részemről ettől fogva nem léteznek.Azé'van az egér,hogy keresztültekerjen az ember az elmeroggyant trollokon

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.