Lezárták a Margitszigetet a koronavírus-járvány további terjedésének megelőzése érdekében, ezért több járat közlekedése is változik a hétvégén. Lezárták a Margitszigetet a koronavírus-járvány további terjedésének megelőzése érdekében, ezért több járat közlekedése is változik a hétvégén.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Miért kell lezárni a szigetet??? Aki fél,az nem megy oda...ennyi...Nemigen láttam az elhunytak között olyat ,aki feltételezhetően a szigeten sportolt volna eddig... Van az országban cirka 1500-2000 fertőzött../hivatalos adatok/ és ezért 9 millió embert korlátoznak...mielőtt itt bárki nekem támadna...azért azt elvárják hogy mintegy 5 millió ember azért munkába eljárjon...akkor nem fertőz a vírus amikor dolgozni mész,csak akkor amikor sportolnál???
Mindenki úgy védekezik ahogy akar...de azt azért megemlíteném,mivel cseppfertőzésről van szó, azzal hogy felveszed a maszkot, a szemeden keresztül vidáman fertőződhetsz,mert azt szabadon hagyod...!!!
még pár érdekesség...dohányboltok...3-kor bezárni,mert csoportok alakulhatnak ki...no most kérdezném...ez 3 óra előtt nem lehetséges???
csak pár gondolat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.