Dübörög a demokrácia! Nem is értem, hogy mi a gond Orbánnal! A Kartonpack vezetőségét azonnali hatállyal visszahívta a céghez kirendelt kormánybiztos. Mint arról beszámoltunk, a Kartonpack, a debreceni tőzsdei cég pénteken 11 órától került állami felügyelet alá, az állami tulajdonjogok gyakorlása Juhász Edit, kormánybiztos feladata lett, aki a cég számlái felett is átvette az irányítást, emellett a megjelent kormányrendelet lehetőséget biztosított arra is, hogy SZÜKSÉG ESETÉN A CÉG VEZETŐSÉGÉT VISSZAHÍVJA, A KÉPVISELETRE JOGOSULTAK JOGAIT PEDIG FELFÜGGESSZE VAGY KORLÁTOZZA.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Tisztán látszik hogy a járvány tized annyira nem veszélyes mint ez a tolvaj horda...de egyszer elkövetik azt a hibát hogy olyan ember tyúkszemére taposnak ,aki nem hagyja annyiban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ja, kérem, a tőzsdei cégeknél ügyelni kell a bennfentes kereskedelem kizárására is!
Ilyen pandémiás időkben, a megdöbbentő arcátlanságok megelőzésére is ügyelni kell, mert aztán jönnek az "ügyes ügyvédek", a tulajdon szentségének védelmében...!
levarosbukta
Én ezt nem értem! Ha az én saját cégemhez jött volna bármilyen katonai akárki meg ez a mittoménhonnan előszedett luvnya is úgy rúgtam volna pichán hogy hazáig röpült volna, nem ám hogy még önként és dalolva átadjam??? Ezt hogy engedhetik meg a cégtulajok? Miért nem zártak be azonnal hatállyal? Miért nem fosztották le a céges számlákat? Mondom nem értem!!
Pálinkás Pál
Tisztán látszik hogy a járvány tized annyira nem veszélyes mint ez a tolvaj horda...de egyszer elkövetik azt a hibát hogy olyan ember tyúkszemére taposnak ,aki nem hagyja annyiban...
Nessy
@verőce21: és ezt nem tartod "megdöbbentő arcátlanságnak"???
Érdekes lesz a következő lépés, hogy ki fogja megkapni népnemzeti ajándékként az "államtól"! Kiváncsi leszek, ettől. meg még pár "létfontosságú rendelettől" mennyivel fog csökkenni a járványveszély!
Kéretik, ha már a látszatra sem adnak az eltulajdonítások kapcsán, legalább nem hülyének nézni szemből is, meg profilból is!
picike1
koronavirus - gyógyszergyár -magáncég és ez akárhogyan nézed három cég vagyis három dolog na ezért van ez el kell választani a dolgokat
verőce21
Elválik a sz@r a májtól. – Vagy ha nagyon szépen akarom mondani, elválik az ocsú a búzától. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.