„Az egyetlen baloldali parlamenti erő, az MSZP országgyűlési képviselői ahogy eddig, úgy ezután is a párt által létrehozott Szolidaritási Alapba utalják a Fidesz által kiutalt fizetésemelést” – közölte a párt szombat délután. Hozzátették: ebből az alapból a szocialisták különböző karitatív és segélyakciókat támogatnak, mint tették ezt karácsony előtt, illetve a járvány kitörése után, amikor védőfelszereléseket és tisztítószereket juttattak el azoknak, akiknek a kormány képtelen volt segíteni.„Amennyiben tehát emelkedik képviselőink fizetése az annyit jelent, hogy több kerül a Szolidaritási Alapba, több pénz jut a támogatásra méltó és érdemes ügyekre” – írták a közleményben. Februárban a Népszava is beszámolt róla a Privátbankár cikke alapján, hogy bértáblájuk alapján a képviselők márciustól újabb béremelésre számíthatnak. A bérrendezés a járvány ellenére sem maradt el: Magyarországon április elején 11,4 százalékkal magasabb fizetést kaptak az állami vezetők.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Talán nem kellett volna részt venni a fizetésemelésről szóló szavazáson vagy el kellett volna azt utasítani, akkor nem kellene most szemforgató módon jótékonykodni!
Béla333
"Megszavazták az országgyűlési képviselők a saját fizetésemelésüket"
"Igennel szavazott az MSZP-ből: Bangóné Borbély Ildikó, Harangozó Tamás, Hiszékeny Dezső, Molnár Zsolt, Varga László.
Jelen volt, de nem szavazott az MSZP-ből: Mesterházy Attila és Molnár Gyula, Szabó Sándor és Tóbiás József. Tóth Bertalan pártelnök nem volt jelen, Hiller István nem szavazott.
Nemmel szavazott az MSZP-ből: Gurmai Zita, Korózs Lajos és Kunhalmi Ágnes.
...Burány Sándor Párbeszéd-képviselőt, aki ugye MSZP-tag. Ő igennel szavazott."
www.nyugat.hu/cikk/fizetesemeles_kepviselok_parlament_szavazas

Aztán meg jótékonykodnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.