A miniszterelnök ismét ellenőrzött egy kórházat, és nyilatkozott is.

Orbán Viktor ígéri: mindenkinek, aki megbetegedett, lesz helye

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délelőtt az ajkai Magyar Imre Kórházban tartott előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést, melyről a Facebook oldalán videó-beszámolót közölt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A koronavírusos betegek ellátására kijelölt ún. járványkórházban a miniszterelnök végigjárta az intézmény teljes betegútját, a belépő zsilipeléstől az intenzív részlegig. A kórházban "békeidőben" 6 intenzív ágy működik, de az elmúlt hetekben az intézmény vezetése sikeresen kiépítette a kapacitásokat akár 86 intenzív ellátást igénylő beteg egyidejű elhelyezésére, amit számára a veszélyhelyzeti tervben előírtak.

Ezzel kapcsolatban Orbán Viktor felhívta a figyelmet: figyelmeztető jel, hogy az összes Magyarországon regisztrált koronavírusos beteg egyhetede a Fővárosi Önkormányzat idősotthonából került elő. Emlékeztetett: szerte az országban 1100 idősotthon van, és arra is készülni kell, ha a betegség mindenhol felüti a fejét. A kórházi ágyak felszabadítása ma még csak egy főpróba, a legrosszabb lehetőség főpróbája – mondta a bejáráson a miniszterelnök, hozzátéve: ha a legrosszabb következne be, a magyar korházaknak akkor is biztosítaniuk kell az ellátást minden koronavírusos beteg számára. Mindenki nyugodtan aludhat, mindenkinek, aki beteg lett, lesz helye – fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: MTI

Kép: Orbán Viktor/Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Igaz 38 ezer ember döglődik most otthon, hogy a kis buzi ezt reklám szlogent elmondhassa.. Hágában mondogasd majd ezt a többi bűntársadnak, hogy mindenkinek lesz helye a böriben
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@Qqberci: Április végéig fog kiderülni, be fog e robbanni a nálunk is. Ha nem, akkor megúszhatjuk. Sorsdöntő ez a hónap.
SystemError
Igaz 38 ezer ember döglődik most otthon, hogy a kis buzi ezt reklám szlogent elmondhassa.. Hágában mondogasd majd ezt a többi bűntársadnak, hogy mindenkinek lesz helye a böriben
Cicamama55
A magyar föld alatt biztosan! Ami a föld felett folyik az rejtélyes, bizonytalan, kiszámíthatatlan. A krematóriumok teherbírása is tesztelve lett?. Katonaság oda is ki van vezényelve?! :(((
Béla333
"Orbán Viktor ígéri: mindenkinek, aki megbetegedett, lesz helye"

Az árokparton? O.V. ígérete egy fabatkát sem ér!
SystemError
@Cicamama55: Ez egy jó kérdés, hogy a krematóriumoknak mi van kiadva.. és tesztelve lettek-e. Továbbá ott protokoll-e a covid teszt minden elhunyt esetén...
tudode
Miről kotyog ez a pasi!
.
2012-ben beverték az Állami Népegészségügyi és Titisztiorvosi Szolgálat koporsójába "is" a szöget-
.
magyarnarancs.hu/belpol/szogek-a-koporsoba-104188
.
Amihez hozzáértek az vót, nincs, csak valami maradt!
Nessy
Igaz, ha betartják a protokollt és már csak a súlyos eseteket tesztelik, akkor mindenkinek lesz helye, kinek az osztályon, kinek a proszektúrán!
Ettől aludjanak nyugodtan a hívei!
Rockxy
orbika!
mostis van hellye mindenkinek, mer ha nemvón, akkor másik bolygón vón!
Itsuka Nakimaga
Persze, hogy mindenkinek lesz helye! Vagy a kiürített kórházi osztályokon, vagy a temetőben, de helye - az lesz!
tudode
Olyan cuki ez a muki:
.
--- Hírek Orbániából: Koronavírus
.
www.youtube.com/watch?v=SHDJe5FxlUs&t=25s
.
Alig fért bele a hacuKÁBA, és még szemüveggye is vót, egyedül nekije,mint
.
Mackó muki mézet lelt egy nagy odvas fában,
De jó lenne ez a méz gondolta magában
Züngi, züngi darazsak, félre innen félre
Ne bántsd a mi mézünket, mi gyűjtöttük félre,

De a maci nagy mancsát bedugta a lukba,
És a híres darazsak rázúdultak bőszen,
És a dundi maci bá el is szaladt menten!
kereső
Na csak kibújt az a szög a zsákból. Orbán celeb ismét a "megmentő" szerepében kiván tetszelegni. Az, hogy közben 38 ezer BETEG embert rúgat ki a kórházakból , és ezzel nagy többségüket halálra is itéli, és ennyi családot hoz szinte lehetetlen-megoldhatatlan helyzetbe , az nem érdekli. Csak az a fontos, hogy majd ismét a dicsőség glóriája lebegjen a feje fölött, és istenként tetszeleghessen a hivei előtt. Ez ma Magyarország miniszterelnöke. Egy genny, egy rákos daganat az ország testén. Én magyar állampolgárként arra kérem az Únió illetékes szerveit- legyenek szivesek ne küldjék/adják azt a 350 milliárdot. Orbán el fogja lopni azt is. Azok meg , akiknek Önök szánják egy eurocenttet sem látnak belőle.. Tudjuk, hogy ez az összeg olyan kohéziós támogatás eredetileg amely "jár"- na az országnak.De nem jár orbán viktornak és családjának. Szóval nem kell.
Madácsi Pali
... a temetőben. Miniszterálnok úr mért nem fejezte be a mondatot? A kórházakban biztos nem, mert onnan kiteszik a koronavirusos, rákos, gyógyíthatatlan embereket.
Jozefina
Hol lesz helye azoknak a súlyos, napi 24 órában ápolásra szoruló betegeknek, akiket szándékosan szinte a halálba küld a korházakból, csak azért, hogy biztosítani tudja a korona vírusos betegek elhelyezését!!! Ez nem normális!!!
dr. prédikátor
Füstös cigány a kurva anyádat5!!! Úgy e arra gondoltál hogy a betegeknek , akiket kidobattál a kórházakból , lesz helyük a temetőben mert belehalnak a betegségükbe!!! Szemét hazaáruló ,nemzetvesztő tömeggyilkos geci!!!
Borsodi
Az úton se hagytak senkit.A kórházba se fognak.Lehet tippelni kinek hol jut majd hely.Minél több embert kéne tesztelni és elkülöníteni a betegeket nem hülyíteni,és másokra fogni a problémát.Az öregek betegek,főleg a magatehetetlenek kis nyugdíjasok rokkantak eddig is le voltak szarva most mért lenne másképp.
Ronin2
Viktor!
Én már azt sem hiszem el,amit kérdezel/ már vagy 25 éve /,de nem is az a probléma,hogy lassan a leendő betegeknek lesz helye,hanemhogy aki már most is beteg,egyéb okokból azoknak már nincs!
Most kezdj el "harcolni" az otthoni ellátásért,mert utolsó stádiumú,mozgásképtelen betegeket küldenek haza,ami nekik a biztos halál,a hozzátartozóknak meg... nem is tudom illendően leírni.
tudode
Hogyan lehetne bizni abban a politikai szélhámosban, aki rövid gatyás korában a székházmutyival elvesztette tisztességét
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=20s
.
Leülhet!
.
Jól jövedelmez a lopott cucc
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n-kl%C3%A1n+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+kl%C3%A1n+&aqs=chrome.1.69i57j35i39.6171j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------
.
Undorító!
szegfue
Na ja! A koronavirusos betegeknek lesz helye, a többi meg valódi orvosi segitség nélkül dögöljön meg otthon, hiszen kellenek a szabad ágyak!!!
Sámannus
Most amikor kipaterolta őket, nagy a gambája ennek a mocsok szemérmetlen hazudozónak.
Nessy
@szegfue: De a csoda protokolljuk miatt csak azoknak a betegeknek, akiknek mát minden tünetük meg van, akik már komoly ellátásra szorulnak, miközben már ki tudja hány embert fertőztek meg, és azok hánynak adták tovább! Spórolni kell a tesztekkel. Igaz Szijjártó naponta elmeséli, mi minden érkezett, érkezik, de hova tűnik? Érdekes a kontraszt Orbán védőfelszerelése, és a kórházi dolgozóké között!
Azt gondolja nagyurunk, hogy az ő ellenőrzése nélkül nem tudják a szakemberek mi a teendő egy beteggel? Az ő tanácsaira, utasításaira várnak már hetek óta? A kórházban orvosok dolgoznak, nem az operett törzs tagjai, akiket naponta instruálni kell, ki mit mondhat el a tényekről, a további elképzelésekről! Vagy "elképzelések, megoldások" csak a mesében vannak?
szegfue
@Nessy: tegnap 20:10 Én is többször elmerengtem, hogy hova a fenébe viszik azt a rengeteg védőfelszerelést?! Egyre inkább az az érzésem, hogy O.V. a "tömeges" fertőzésre készül és most egész egyszerüen csak minimális felszerelést kapnak az e.ü. intézmények. Szerintem ezért is "védik" a katonák a készleteket! Azt pedig, hogy valóban nem kapják meg a kellő mennyiségü felszerelést, fertőtlenitőt és a teszteket az biztos! A közeli szakrendelőben dolgozó főnővér jár hozzám... már teljesen kikészült idegileg, éjszaka nem tud aludni, mert a "frontvonalban" (ő használta ezt a szót!) dolgozó orvosoknak, nővéreknek nem tudja biztositani a maszkot, a gumikesztyüt és a fertőtlenitőt... hiába rendeli meg ujra és ujra, egyszerüen magyarázat nélkül nem kapnak! Pedig már csak "ügyeleti" rendszerben dolgoznak, tehát nem a teljes létszámot kell ellátni. Annyi tesztet kaptak, hogy 4 hétre talán elég lesz, hogy hetenként 1x teszteljék a még dolgozó embereket. Persze ez nem kórház, viszont egy törést, vagy éppen egy szemet el kell látniuk elsősegélyként, ugy, hogy fogalmuk sincs, hogy fertőzött az illető vagy sem... tehát nagyon fontos lenne az ilyen helyeken is a járvány elleni védekezés. Szóval ez az egész olyan, mint a "kirakat"... kivül csillog-villog -- ugye leszáll sok repülő a rengeteg védőeszközzel, ott viritanak "nagyjaink" -- belül meg csak az e.ü. dolgozók kinlódását látjuk az eszköz hiány miatt.
ómió
Pedig ennél több hely csak a Böszme-féle kórházbezárások évadaiban lehetett! Vagy mégse?
Nessy
@szegfue: van ennél rosszabb is! A kórház parancsnokoknak listájuk van, hogy mit kapott az intézmény. Amivel csak egy hiba van, hogy ha kapott is, nem azt, nem annyit ami ott írva vagyon. Persze a kórházi személyzeten keresik.pedig a parancsnokok veszik át, és osztják szét! Legalább is ez az egyik feladatuk!! Ezek szerint fogalmuk nincs, mit és mennyit vesznek át???
Oposit
A föld alatt! Ha kifizeti a család a sírhelyet.
Nessy
@szegfue: Ilyenkor nem értem, miért tiltakoznak státusz keresztényeink a "kegyes halál" ellen, amikor a passziv eutanázia már régebben is működött, most viszont rendeleti szintre emelték.
colibri
Nem kell ígérni. Hazug ember, aki nem tartja be a szavát az ne ígérjen másoknak. Épeszű ember válság idején is tudja, hogy orbán szava mennyit ér.
A másik! Orbán szerint az egész kórház kiürítési procedúra egy főpróba volt! Szórakozzon az idősebb családtagjaival! Ha ezt is elfelejtik/megbocsájtják neki a zemberek, akkor már nem mondok semmit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.