Dr. Cselik Bencét úgy döntött, hogy hiába a karantén, futni fog – ugyanis ebben nem kevés rutinja van már, egyebek között az Ironmant is teljesítette korábban – írja a 24.hu.

Anyósa kertjében futott maratont a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa

A Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi karának adjunktusa egy 54 négyzetméteres panellakásban él a Kertvárosban, a feleségének a szülei azonban kertes házban laknak, és meg is engedték neki, hogy a kertjükben fusson. Egyetlen feltételt szabtak csupán: a veteményest kerülje el.

„Ezt a kertet ne futópályaként képzeljük el. A körtefák és málnák között szlalomozni is kellett, ami olykor meg is karistolt. De hát, ez volt a legkevesebb bajom” – idézte Bencét az eseményről beszámoló bama.hu.

A férfi számára további nehézséget jelentett, a körök számolása, a huszadik után már inkább bekiabált a feleségének és az anyósának, akik húzták a strigulákat. Nehéz volt leküzdeni az étvágyát, ráadásul az ebédidőben tálalt jó illatú csirkepaprikás sem sokat segített a dolgon. A folyamatos körbefutás miatt pedig nagyon megfájdult a térde.

Végül 4 óra 43 perc alatt teljesítette a 42 kilométeres távot a 80 méteres kertben.

Blikk / BAMA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.