Az állam szerez be védőeszközöket, de nem annyit, hogy az önkormányzatoknak is adni tudjon. Máskor maguk a területi vezetések vásárolnak védőeszközöket, amiket aztán a katasztrófavédelem foglal le - mondta el Pokorni Zoltán, a XII. kerület fideszes polgármester egy interjúban. "Megrendeltünk Vietnámból 5000 maszkot és a repülőtéren lefoglalta a katasztrófavédelem. Mondták, hogy kórházi dolgozóknak jobban kell, mi várjunk a sorunkra. Nem vehettük át" - hozott egy példát Pokorni, aki hozzátette, hogy végül a szállítmányt az állam fizette ki.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
ha kevés, amit állami megrendelésre szállítanak, és az önkormányzatok által megrendelt és leszállított maszkokat lefoglalják, akkor mi az ördögfülinek játsszák itt Orbán és Szijjártó a télapót, és ajándékozza el a szállítmányok egy részét???
olivetti
A pofátlanság csúcsa, az amúgy is rezsim által lefosztott önkormik, saját pénzből vásárolt termékeit elfoglalni és máshova osztani!
Ezek a tróger banda még a sajátjait is szopatja!
F_Viktor
Az anyagilag kifosztott önkormányzatok védőeszközei is kell a haveroknak?
Mert gondolom nem a 2 ezer vírusost kezelő orvosi személyzet fogyasztott el több, mint 70 millió védőmaszkot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.