Karácsony Gergely hétfőn az ATV Start-ban nyilatkozott Veiszer Alindának a fővárosi vírushelyzetről, a védekezés jelen állapotáról, a kormány és Budapest közti üzengetésről, és sok már egyébről témáról is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Pálinkás Pál: Talán nem áll most rendelkezésre annyi maszk, ugyanis a kormány ráteszi a mancsát az önkormányzatok, így a fővárosi önkormányzat által rendelt eszközökre, mondván, azok kellenek az egészségügyben. Csak, ha ez így lenne, akkor a Szijjártó-féle győzelmi jelentéseknek nincs valóságfalapjuk.
Az ok egészen más, egyszerű., mint Tarlós faéke: tönkre tenni mindent, ami az ellenzékhez kötődik, és gazdaságilag, politikailag profitálni a járvány ürügyén. Hogy emberéletekről van szó? Hogy az intézkedéseik a sajátjaikat ugyanolyan negatívan érintik? Háború van, a háborúban pedig veszteséggel is számolni kell - ez az orbáni attitűd.
Csakhogy, ha ez háború, akkor ezt Orbán Viktor a magyar nép ellen vívja, következésképpen háborús bűnös.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: Én 67. Pénteken kimentem a piacra. Megdöbbentem, hogy sokan nem viseltek sem maszkot, sem kesztyűt. Meg is kérdeztem a bejáratnál felügyelő biztonságiakat, hogy mi ez a lazaság. A válasz felfoghatatlan: a polgármester úgy rendelkezett, hogy már nem kötelező a személyes védekezés, csak ajánlott. Most, amikor a járvány tetőzése várható. Nálunk fideszes önkormányzat van, ennél "ésszerűbb" magyarázatot nem találtam.
Aki Én
@Pálinkás Pál: a szemeden nem jön ki a vírus. Ilyen egyszerű.
Nyírfa
@Horizont: Ha kitudod, és nem másznak a nyakadra.
Pálinkás Pál
@Horizont: Senki nem mondja hogy ne vedd komolyan...de te se akard megszabni hogy aki nem fél a vírustól,az rettegésben éljen,négy fal között...a képlet egyszerű...aki fél az otthonmarad,ha meg kimozdul,védekezik...ennyi...elhunyt eddig koronavírusban 200 általában öreg és vagy beteg ember...nos Magyarországon átlagosan kb 250-300 -an halnak meg naponta ilyen-olyan okból...nem gondolod hogy a 200 vírusáldozat másfél hónap alatt kicsit túl van dimenzionálva???
Pálinkás Pál
@Horizont: most ezt miért küldted nekem...már régebben leírtam hogy a másfél méter lószart ér...még egyszer leírom,ha félsz otthon maradsz,akkor biztos nem tüsszög rád senki!!! és szerintem nem kell járvány hozzá hogy kultúrált ember a zsebkendőjébe tüsszögjön...
vitriol
Igazán nem kívántam K.G. nek, hogy saját bőrén tapasztalja meg a cím szerinti konzekvenciát, de bekövetkezett. Pedig megválasztása után sokan, nagyon sokan figyelmeztették, legyen óvatos, mert bármilyen jóindulattal közeledik a kormányhoz, nem várhat onnan hasonló gesztust. orbán elhíresült mondása: "ne azt figyelje amit mondok, hanem amit teszek". Mivel ez egyértelmű bizonyítást nyert K.G. számára is, most már remélhetőleg szinten tudja kezelni az aljas hazudozásokat, mert ehhez elegendő erő az ő
becsületes, egyenes jelleme. Sok sikert és kitartást kívánok neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.