Az Origo számolt be arról hétfő délután, hogy már több mint 1 millió követője van Orbán Viktornak a Facebookon.

Április 20-án, hétfőn a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent az egymilliomodik követő, 1 000 864 ember követi őt délután 1-kor – írja az Origo.

A miniszterelnök oldala látványosan meglódult az elmúlt másfél hónapban: március közepén a 444.hu is beszámolt róla, hogy rövid idő alatt 120 ezer új követője lett, és azóta újabb tízezrek követték be. A járvány előtt nagyjából 670 ezren lájkolták a miniszterelnök oldalát, ez azóta mintegy 200 ezerrel, 870 ezer fölé nőtt. Viszont a követők összességében már többen vannak 1 milliónál is.

A hirtelen növekedésben nyilvánvalóan közrejátszik az, hogy az elmúlt hetekben már a hivatalos kormányzati kommunikáció is ezen a csatornán zajlik – teszi hozzá a 444. Orbán itt jelentette be az iskolák bezárását, gazdasági akciótervének részleteit, és rendszeresen a Facebookon tájékoztat a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről is.

Legutóbb, ma reggel a magyaroknak azt üzente, hogy csak együtt sikerülhet, méghozzá Pataky Attila, Charlie és Frenreisz Károly produkciójával, akik a TV2 jótékonysági műsorában énekeltek.

Forrás: Origo, 444

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Shikari: emlékszel még, amikor a főnitek gumicsizmában lejtett a Duna parton árvíz idején? No, akkor is azt hittétek, hogy megnyeri a választást... aztán mégsem. Nyolc évig mindent megtett az akkori kormányzó pártok ellen, az EU-hoz rohangált feljelentgetni, puccsot szervezet /forradalmat a HÍR puputeve szerint :D /, és még lehetne folytatni. A 2008-as világválság, és a kifacsart öszödi beszed, és egyéb hazugságok miatt nyert. Most csak két évvel tovább van hatalmon, de ugyanúgy folytatja mint a '98-02-es időszakában, de már mellette a zembereket is sárba tapossa. (csak ti nem veszitek észre) De, itt a válság, Duna árvíz helyett egy veszélyesebb vírus, miközben Michelin bábúként látogatja a kórházakat, és továbbra is lesz@rja a pórnépet, saját szavazó csapatát építi külhonban a mi adónkból, eközben itthon az oligarcháit tovább gazdagítja. No, ez nem a vég kezdete, hanem a kezdet vége, ahogy szokták mondani. :D
namihami
Húzzál bele Viktor. Hitlernek (bár akkor még Faszbúk se volt) sokkal több követője volt. Még nagyon hátul kullogsz. Az elv jó, de a gyakorlatot még finomítanod kell. Az embereid már meg is vannak a feladathoz. Káslerpapa és Cilinéni jó minta és példamutató rgyéniség, de ennyi embert betanítani nagy munka lesz.
nevemnick
@Shikari: érdekes... jó pár ellenzéki javaslatot tett magáévá a ,,fidesz". Csak két lényeges dolgot nem vesz figyelembe: az emberséget (helyette ,,emberkednek") és önzetlenséget, ami elsődleges kötelessége lenne Magyarország miniszterelnökeként.
Ez majd sokat fog számítani a megmérettetéskor...
Két malomban őrlünk, úgyhogy felesleges szaporítani a szót.
Oposit
Lesznek itt olyanok, akik majd a bukás után azonnal eldobják az itt író seggnyaló tollukat. Utána majd hogy fognak mosdani és vedleni.

Ilyenek voltak mindig, hisz a biblia is említ ilyen embert.
csak úgy....
@Shikari: bocsi tibim,ha ma még nem említettem,hogy nagyon butus vagy!
fogadok,hogy neked már a nagymamád is a fideszröl mesélt,mikor altatott...
tudode
Tehát csökkenőben van a tábora!!!
.
Különben trestközelben olyan magányos, mint egy magányos farkaSS:
.
------ A magánember
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=142s
.
Az efélék csak álságos, pénzéhes falkában erősek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.