Az Origo számolt be arról hétfő délután, hogy már több mint 1 millió követője van Orbán Viktornak a Facebookon.

Április 20-án, hétfőn a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent az egymilliomodik követő, 1 000 864 ember követi őt délután 1-kor – írja az Origo.

A miniszterelnök oldala látványosan meglódult az elmúlt másfél hónapban: március közepén a 444.hu is beszámolt róla, hogy rövid idő alatt 120 ezer új követője lett, és azóta újabb tízezrek követték be. A járvány előtt nagyjából 670 ezren lájkolták a miniszterelnök oldalát, ez azóta mintegy 200 ezerrel, 870 ezer fölé nőtt. Viszont a követők összességében már többen vannak 1 milliónál is.

A hirtelen növekedésben nyilvánvalóan közrejátszik az, hogy az elmúlt hetekben már a hivatalos kormányzati kommunikáció is ezen a csatornán zajlik – teszi hozzá a 444. Orbán itt jelentette be az iskolák bezárását, gazdasági akciótervének részleteit, és rendszeresen a Facebookon tájékoztat a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről is.

Legutóbb, ma reggel a magyaroknak azt üzente, hogy csak együtt sikerülhet, méghozzá Pataky Attila, Charlie és Frenreisz Károly produkciójával, akik a TV2 jótékonysági műsorában énekeltek.

Forrás: Origo, 444

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Engem már ezer éve kitiltottak. orbán oda sem megy. Azért lett ennyi követője, mert sehol máshol nem szólal meg nem áll ki a népe elé, ezért követték be. Nem baj, legalább elbízza magát. Annál nagyobbat fog majd pofára esni. Mert fog. Neki ez a vírus beteszi a hurkot a nyakára vagyis a nyomában lankadó gazdaság. Aki munkanélküli lett mert felszolgáló volt, akinek hazaküldték anyját apját , akihez nem megy ki a mentő, akit nem tesztelnek...lesz közte egy csomó fidesz szavazó aki nem fog rá soha többé...
Aki Én
Szuper. Valószínűleg ez lehet a valós támogatottsági adat.
Persze ebben benne vannak a határontúli közpénzes kibicek, a Shikari féle 6x regisztráltak, és a beszólogatók, akiket percek alatt tiltanak ki.
Pálinkás Pál
a megoldás egyszerű...a csicskák parancsba kapták...regisztrálnak vagy 20-30 néven...aztán követik a csüngőhasút...,ennyi...
olivetti
Origó? Lesz az holnap reggelre 5 millió is!

Így támad a fideszes troll-hadsereg!
Petrovai László LMP-s képviselő blogján talált rá a Kettős Mérce egy érdekes bejegyzésre, amely A kutakodás úgy indult, hogy feltűnt, a csoportot hirtelen olyan Facebook-profilok árasztották el, amelyekkel mind a kormánypártot népszerűsítették.
A profilokról kiderült, hogy hamisak, készítőik párkereső oldalakról kerestek hozzá arcképeket, de arról elfelejtkeztek, hogy a Google-nek van képkereső funkciója is, amivel kikereshető a kép eredeti helye. De képkeresés nélkül is könnyen fel lehet ismerni őket: nincsenek személyes fotóik, pár hónapja hozták őket létre, általában ismerik egymást és hirtelen nagyon sok ismerősük lett.
A hamis profilokat az LMP-s képviselő gyanúja szerint feltehetően az egy vagy több Fidesz-hívő működtette.
A teljes történet a Kettős Mérce blogon olvasható >>>egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja.
SystemError
Nem az a kérdés, hogy jó buli volt-e kirakni 38e embert, amiért nőtt a népszerűség, hanem az, hogy mennyit fog ezért börtönben ülni.., mert ez egy kicsit "drága" kampány volt.

Gondolom a két napos agyműtétes is ennyire újjong ezért a fasszopóért most..
justhpeter
Vajon a száműzetésbe vagy a kényszermunkába is követni fogja ?
SystemError
@Horizont: 2012 óta minimum létezik egy úgy nevezet troll hadsereg és a mögöttes hálózat. A szabad piacon meg annyi like-ot lehet venni, amennyi pénzed van...:) Látjuk jól amúgy, hogy itt is tele van a KESMA emberivel a propi... Nem kevés pénz megy social mediara:) A like vásárlás egy apróság ahhoz képest, hogy ezek mekkora maffia szervezetet tartanak fent neten is...
vitriol
csak azért követik, hogy meg ne szökjön a lopott pénzzel!
ómió
Idő kérdése és letiltja a Facebook! Nem efftársi!
Málna
@SystemError: Nem raktak ki 38 ezer embert. Olvass utána, mert ez hazugság.
kokopelli
Magyaro. elég kicsi és szegény ország,ergo csak egy ilyen csóró ME-öt engedhet magának!Az,hogy nagy az
"etetője" az csak születési "handicap"! A hazug kijelentések amik "kijönnek" belőle,azok saját hülyeségek a karzatának!
A keresztény csicskája nem véletlenül mormogja mellette állandóan "bocsáss meg neki uram,mert nem tudja mit mond!"
SystemError
@Málna: Kérlek mostantól linkekkel igazolt állításokat fogalmazz meg, mert egy szavad nem hiszem..:) Valóban igazad van, mert több ágyat kell felszabadítani. Azaz 39500 :)

Nézd így kell hitelesen belinkelni egy állítást: :)

"Az április 19-ig biztosítandó 50%-os ágykapacitás összesen 32.900 ágyat jelent, a következő ütemben tervezett 60%-os ágykapacitás összesen 39.500 ágyat jelent, amelyeket koronavírusos betegek ápolására kell biztosítani szükség esetén."

koronavirus.gov.hu/cikkek/korhazak-orszagszerte-felkeszulnek-tomeges-megbetegedesekre

Ti amúgy román vagy ukrán bérkommentelők vagytok? Vagy magyarként vagytok ilyen eladott lelkű tetvek? :)
Málna
@SystemError: Az ágyak 30 százaléka már eleve üres volt, tehát azokról nincs kit hazaküldeni. Így kb. 10-11 ezer emberről van szó. Ha lesz kedvem, majd linkekek. Most nincs.
SystemError
@Málna: Ha ez így is van, akkor erkölcsileg így más a helyzet...:) Ha kevesebb nyomorodik meg jogtalanul vagy hal meg az más mi te náci lelkületű féreg..:)
Málna
@SystemError: A számokat javítottam. Máskor nézz utána, ne írj hülyeséget. És megértem, hogy most mérges vagy magadra.:-)
Shikari
Orbán népszerűsége emelkedik! Ideje elgondolkodni azon, hogy egy komolyabb felhatalmazás után a magyargyűlölő csürhét szigorúan és korrekten el kell számoltatni!
Legyen felelősségre vonva minden hazudozó, a magyarságot mocskoló szarházi és példát statuálva kerüljenek börtönbe!
SystemError
@Málna: Tisztán "látszotok" bértrollok, nekem ennyi volt a lényeg...:)
nevemnick
@Málna: csak tudod annyi a különbség, hogy melyik kórházban voltak szabad ágyak, és melyikben nem. Pl. nálunk, egy negyed megyényi beteg ellátásban lévő 450 ágyas kórházban, általában a sürgősségin kívül, eddig is várakozás volt a nem életmentő műtétre, kezelésre beutaltak részére. Szóval, nem mindegy.
SystemError
@nevemnick: Teljesen mindegy, mert láthatóan csipőből hazudozik és próbálja elkenni.Látszik a "betanított" módszertan..ahogy a többi patkánynál is
nevemnick
@Shikari: elfelejted, hogy kik vannak többségben! 2/3-d csak a parlamentben van, csalással. Az egymiller lájkoló birka is így keletkezett. :D
Aki Én
@Málna: Neked nem kedved nincs, hanem információd!
Málna
@nevemnick: Persze, összességében volt ennyi szabad ágy, nyilván nem egységesen oszlik meg a 30%. De ha jól tudom, az ágyszámok felszabadításának sem kell kórházanként egységesnek lennie, megyén belül lehet variálni.
Málna
@Aki Én: Ezek szerint te sem tudod a számokat? Ejnye, de tájékozatlanok vagytok...
volvós
...abból az 1 millió " követőből " végre már 1 utólérhetné, kezében egy szívlapáttal...
Igaz, hogy abból a millióból 999.999 fideszes " rajongó "...:-)))))
kereső
Jöjjön egy kis "összeesküvés elmélet", a cikk alapján:hvg.hu/itthon/20200421_Husz_beteggel_kerult_ket_hetes_karanten_ala_a_Nyiro_Gyula_korhaz_kronikus_belosztalya_koronavirus

Ugye haza küldték a betegeket- tesztelés nélkül. Amikorra kiderül, hogy fertőzötten érkezett meg a családba, akkorra a család minden tagja virusos. Mennyi a lappnagási idő? 5nap-és két hét között. Na milyen dátumra esik a csúcspont? Május 3? utánra?? A magyar kormány gondatlan veszélyeztetést???- vagy ennél súlyosabb dolgot követett el? A fertőzött családtagok meg adhatták tovább- amerre járak, akivel találkoztak. Ne legyen igazam.
Shikari
@nevemnick: Te csak matekozzál és gyárts elméleteket. A Fidesz és a magyarok megelégednek a hatalommal. Megnyugtató az a tudat, hogy a magadfajták nem kerülhetnek már hatalomba! :-))))))))))
Köszönjük Fidesz! :-)
nevemnick
@Málna: jól tudod, csak egy a bökkenő, hogy a megyében négy nagyobb kórház van, és ez is közéjük tartozik. Eredetileg a hetvenes évek végén - nyolcvanas évek elején hadikórháznak épült, egyharmaddal több ágyszámmal. A maradék pár kórház 80-100 ágyas.
nevemnick
@Shikari: rég nevettem ilyen jót ...meg még fogok is a jövőben. :D :D
Shikari
@nevemnick: Szeretnél fogadni? A következő választást simán behúzzuk! :-)
nevemnick
@Shikari: :D max egy évetek van, a lölö-vejkó és a többi oligarchák, valamint kasler-cilike, és a többiek miatt.
SystemError
@Shikari: Az biztos, hogy a sitten mindig ti fogjátok a szaros alsókat mosni. Végre a dildós koca is kiélheti magát a kis telefonjával, bár nem tudom segít-e majd, ha embernek kell lenni..:).. Mindennap rátok fog szavazni a többség! A sittes demokrácia hasonló a fideszeshez, szeretni fogjátok! :)
Aki Én
@Málna: ...jesszus, te tényleg nem érzed a ritmust :(
Shikari
@nevemnick: Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz mellékszereplőknek és a libsi sajtó bizonyítatlan vádaskodásainak. Azt hiszed, ha ezeket sokszor elmondják, akkor majd a libsiket választják? :-)
Nem! A Fidesz ebből hatalmas politikai hasznok fog kapni ismerve az ellenzéki hisztit és töketlenkedést! Én szóltam! :-)
Shikari
@SystemError: Küldök csomagot, ha ez kell neked! Lesz benne szappan is! :-))))))
A magyarellenes, uszító hazudozók igen rá fognak faragni! :-)))))))
A következő választáson 4/5-öt húzunk be és ezzel a felhatalmazással kezdődhet a rendteremtés! :-)
Készülj koma, mert fájni fog! :-)))))))))))
kokopelli
@nevemnick: ..és hányan vannak azok a követők,akik egy naptárnyi néven "lájkolnak" !
Az is csoda volt anno,hogy a kb. 40% megfelelt 2/3-nak!...Bolyai J. az ügyeletes ventillátor odalent!?
SystemError
@Shikari: Nem kell az összeseggezett szappanod. Küld Viktornak, Hága után szüksége lesz rá, ahogy mélytorkodra is.:) Parádézó torok-csengettyűs kismajom! :)
Shikari
@SystemError: Ejnye! Boldog születésnapot! :-)))))))))))))))))))))
kerekkocka
Persze hogy sokan követik. Nem akarnak lemaradni a halálhíréről!
SystemError
@Shikari: Azta mennyi önmegerősítő smile... Kis jellemgyenge disco majom! :)
Shikari
@SystemError: Magyarul sem tudsz tájidegen génhulladék! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@Shikari: Még egy smile-t rakj a végére, akkor már tökre komolyan vehető leszel! :)
Shikari
Orbán Viktor a magyarság védelmezője! Magyarországnak és a magyarságnak hihetetlen szerencséje van, hogy ő a miniszterelnök!
A kis fasiszta görcsök fújnak is miatta, de szórakoztató is egyben a határtalan gyűlöletük és butaságuk! Ideje már ezt a csürhét alaposan elszámoltatni! A magyarságé lesz az első harapás és nem lesz maradék! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: utoljára a tatárjárás és a török megszállás alatt hullott annyi magyar ,mint most orbánék alatt!
butus vagy te tibim de jól nyalsz...
kokopelli
@csak úgy...: Azok a szólamok amit itt egyesek kiokádnak,azok a szüleim elmesélése után,a Rákosi-Sztálin-Lenin
országos dicsőitésére emlékeztet! Ápr.4.-ére, Máj.1,-ére,Nov.7.-ére ! Visszajöttek a szellemek!? Én csak a Bambira,
meg a perecre emléxem! Ezek az orbánnyaloncok az új. komcsigeneráció más szinben? Mondanám ha itt lennének:
"Apu,anyu,ezek ugyanazok,csak hülyébbek,mert tanultak a történelemből!" (:-()
karma1
Hahaha, hat a ma'ga zoltannak is volt 500 000 bangladesh-i kovetoje, akkor miert ne lehetne a dilis cezarnak is? Egy helyrol szerzik be a rajongokat...
nevemnick
@Shikari: emlékszel még, amikor a főnitek gumicsizmában lejtett a Duna parton árvíz idején? No, akkor is azt hittétek, hogy megnyeri a választást... aztán mégsem. Nyolc évig mindent megtett az akkori kormányzó pártok ellen, az EU-hoz rohangált feljelentgetni, puccsot szervezet /forradalmat a HÍR puputeve szerint :D /, és még lehetne folytatni. A 2008-as világválság, és a kifacsart öszödi beszed, és egyéb hazugságok miatt nyert. Most csak két évvel tovább van hatalmon, de ugyanúgy folytatja mint a '98-02-es időszakában, de már mellette a zembereket is sárba tapossa. (csak ti nem veszitek észre) De, itt a válság, Duna árvíz helyett egy veszélyesebb vírus, miközben Michelin bábúként látogatja a kórházakat, és továbbra is [email protected] a pórnépet, saját szavazó csapatát építi külhonban a mi adónkból, eközben itthon az oligarcháit tovább gazdagítja. No, ez nem a vég kezdete, hanem a kezdet vége, ahogy szokták mondani. :D
Shikari
@nevemnick: Természetesen gondolhatod így, de ha nem is hiszed, azért a Fidesz is tanult a kudarcból!
Jelenleg értelmes intézkedései csak a kormánynak vannak, mert az ellenzék csak toporog, acsarkodik és bámul. Hát ebből nem lesznek szavazók! :-)))))))
Szerintem a Fidesz ezzel hatalmas pozíció előnyre tesz szert és hatalmas győzelmet arat két év múlva!
namihami
Húzzál bele Viktor. Hitlernek (bár akkor még Faszbúk se volt) sokkal több követője volt. Még nagyon hátul kullogsz. Az elv jó, de a gyakorlatot még finomítanod kell. Az embereid már meg is vannak a feladathoz. Káslerpapa és Cilinéni jó minta és példamutató rgyéniség, de ennyi embert betanítani nagy munka lesz.
nevemnick
@Shikari: érdekes... jó pár ellenzéki javaslatot tett magáévá a ,,fidesz". Csak két lényeges dolgot nem vesz figyelembe: az emberséget (helyette ,,emberkednek") és önzetlenséget, ami elsődleges kötelessége lenne Magyarország miniszterelnökeként.
Ez majd sokat fog számítani a megmérettetéskor...
Két malomban őrlünk, úgyhogy felesleges szaporítani a szót.
Oposit
Lesznek itt olyanok, akik majd a bukás után azonnal eldobják az itt író seggnyaló tollukat. Utána majd hogy fognak mosdani és vedleni.

Ilyenek voltak mindig, hisz a biblia is említ ilyen embert.
Shikari
@nevemnick: Ha te úgy látod, ám legyen kedved szerint, de mint írtam, nekem más a véleményem. A Fidesz mindig is nagyszerűen kommunikált és a mostani helyzet sem kivétel. Természetesen neked és azoknak, akik más szemüvegen keresztül nézik a történéseket, ez a véleményük, csak az a fránya többség nem úgy gondolja, mint ti. Ez már néhányszor keresztbe tett az elképzeléseiteknek és annyi látszik csak, hogy erre nincs hatékony válaszotok. Sőt, semmiféle!
Amit elvárnék az ellenzéktől, hogy labdába rúghasson: konstruktivitás, jó elképzelések. A jó Fideszes ötletek támogatása sőt a saját gondolatokkal való kiegészítése.
Ezzel szemben csak a zsigeri ellenkezést és hangoskodást láthatjuk, bármiféle konstruktivitás nélkül.

Barátom, így nagyon nehéz lesz nektek! :-)
csak úgy....
@Shikari: bocsi tibim,ha ma még nem említettem,hogy nagyon butus vagy!
fogadok,hogy neked már a nagymamád is a fideszröl mesélt,mikor altatott...
tudode
Tehát csökkenőben van a tábora!!!
.
Különben trestközelben olyan magányos, mint egy magányos farkaSS:
.
------ A magánember
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=142s
.
Az efélék csak álságos, pénzéhes falkában erősek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.