A Főpolgármesteri Hivatal közlése szerint a Pesti úti idősotthon vezetője a fővárosi főjegyzőhöz címzett e-mailjében "cáfolja az orvosi ellátással kapcsolatban megfogalmazott hamis vádakat".

Megint cáfolták Müller Cecília állításait: mindvégig volt orvosa a Pesti úti idősotthonnak

Skultéti József intézményvezető – a koronavirus.budapest.hu oldalon hétfőn közzétett – e-mailjében azt írta: "intézményünknek a járványveszélyt megelőzően és a járvány időszakában is mindvégig volt főállású orvosa",

"az ellátottak ápolása, a szolgáltatóval kötött szerződésnek megfelelően az orvosi felügyelet mindvégig biztosított volt".

Facebook-oldalán a főpolgármester az üggyel kapcsolatban hétfőn úgy fogalmazott:

"hazugságokra tényekkel, politikai rágalmakra dokumentumokkal válaszolunk – már megint".

Karácsony Gergely a járvány elleni védekezés szempontjából "meglehetősen aggasztónak nevezte, hogy a "tisztifőorvos asszonyt is politikai szerepbe kényszerítik". Azon a napon, amikor

Müller Cecília szerint "nem volt orvos a Pesti úti idősotthonban, az intézménnyel szerződésben álló háziorvos éppen az idősotthon lakóit és ellátottjait tesztelte pont a Pesti úton".

A tisztiorvosi szolgálat helyett dolgozott, a kormányhivatal helyett a főváros által biztosított tesztekkel – tette hozzá.

Karácsony Gergely közölte azt is, hogy később az orvos is a koronavírus-fertőzés tüneteit mutatta, amikor viszont a tisztiorvosi szolgálat utasítására végeztek rajta tesztelést, akkor azt elrontották, amiről csak egy hét késéssel értesítették az intézményt.

"Ha valami felelőtlenség, hát ez az. És az a felelős hozzáállás, hogy amikor az orvos karanténba került, azonnal intézkedtünk a pótlásáról"

- írta a főpolgármester, majd hozzátette: minden egyéb hamis vádra válasz a Pesti úti idősotthon vezetőjének a főjegyzőnek e-mailben elküldött jelentése.

Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján azt mondta: a rendelkezésre bocsátott dokumentációk alapján kiderült, hogy "legalább egy hétig fizikailag nem volt" jelen az intézményben orvos. Bizonyosan nem tudta helyben a gondozottakat vizsgálni. Az idősotthon ügyében tovább folytatódik a vizsgálat – közölte.

(MTI)

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ezek történelmi bűnök innentől, hogy egy ilyen "kommunikációs csatornát" is erre használt ez a fasszopó banda!

Erről a nőről meg ennyit...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A NER híveinek ez az imádkozó sáska az iránymutatás, ott nem ér célba a cáfolat.
simmering73
Orbán Viktor magyar hangja Müller Cecilia.
SystemError
Ezek történelmi bűnök innentől, hogy egy ilyen "kommunikációs csatornát" is erre használt ez a fasszopó banda!

Erről a nőről meg ennyit...
Gyütt Mönt
Emlékeztek Deutsch Tamás korábbi megnyilvánulására? Deutsch Tamás, köszönjük.
Pálinkás Pál
"tisztifőorvos asszonyt is politikai szerepbe kényszerítik" mi mást tennének,másra alkalmatlan...Kolontárnál már bizonyított egyszer!!!
Béla333
Vállrándítás, aztán holnap jöhet az újabb hazugság!
tudode
Ezek a fijug nem azok a fijug. az ország, és az EU bacilusa/i/!!!
.
Ezek között a fijug között van "hadicseles" is!
.
Meg kellene tanulnia a virusokon kivül, NE SZÓLJ SZÁM, mielőtt nem győződök meg a karaktergyilkos pletyóról!
nezelodo
Most is el lehet dönteni, kik mire használják a járványveszélyt. Amikor Karácsonyt megválasztották Orbán együttműködőnek hazudta magát. Pedig nyilvánvaló volt, bármi is történik, belerúg abba, aki normálisan politizál. Úgy látszik örökletesé vált az egykor a kiskert kapuban "ráolvasott" bakancsos atyai intelem.
Béla333
Tulajdonképpen Szeszilke olyan mint egy tipikus Fideszes: gondolkodás nélkül visszamondja, amit a Habony művek a szájába ad, nem érdekli, ha a hazugsággal lebukik, sőt, még büszke is rá! És a hite, az nem inog meg, bármi is történjen!
Magyarán: egy Fideszes fanatikus!
lampa laz
Szerencsétlen vénasszony csak azt böfögi vissza amit előtte beetettek vele. Azé szégyellhetné magát, h ilyen idősen is képes naponta hazudni.
vacsi
Most akkor volt, vagy nem volt?! Ennyire bonyolult kideríteni?
SystemError
Ciliben is a nemzet gerincét ismerhettük meg:) Csótány ez is!
ittott
a gecit O1G viszont nem köpte ki. nyeli, nyeli, nyeli. mint kácsa a nokkedlit. vagy kokedlit, nem tudom de O1G az tény
Cicamama55
Csak egy báb a kormány sakktáblán ez a főorvos asszony...:(((
nezelodo
@Béla333: ma 18:57. Ha a hite meginog, a széke megroggyan...
SystemError
@Cicamama55: Amúgy soha nem értettem, hogy egy ledolgozott szakmai karrier után, hogy tudnak emberek szarrá változni a végén. Mondhatnánk, hogy a pénz, ezt egy huszonéves fidelitasos majomnál megértem, de ennél egy élet munkájából mi lesz pillanatok alatt. A szakmai megítéléséről és a szakmai-emberi kapcsolatairól ne is beszéljünk...
Málna
@vacsi: Papíron volt orvosa az intézménynek, de fizikailag nem.
Józsipapa
Cecilke néha - néha beszaladgál a faszerdőbe...
Gyütt Mönt
Hiányolom Pegerot, múltkor azt írta, hogy Karácsony ezt már nem mossa le magáról. Szeretném eszébe juttatni.
SystemError
@Málna: Akkor papíron linkelj be valamit, mert ezt a hazudozást ismerjük már!
SystemError
@Málna: Amúgy neked és a többi féregnek üzenem, akik ide vagytok dedikálva a propira, hogy történelmi bűnben vesztek részt. Az egyértelmű, hogy okádék gerincű férgek vagytok mind, de ez most nem a pénzről szól, mint eddig, hanem emberek fognak emiatt meghalni
csipetke
Nincs ebben semmi különös,ez is csak egy dolog,a fidesz 10 év alatt elkövetett sokezer genyó,aljas húzása közül.Ezt most Müller Cecília pártkatona követte el a gazdája utasítására. A fidesz soha nem játszott becsületesen.Sunyi,aljas, emberek gyülekezete,akik pénzért,rangért,hatalomért az anyjukat is eladnák.Csak meg kell nézni,kiket gyűjtött maga köré orbán.
Málna
@SystemError: Akkor jelents fel, hadd röhögjenek körbe...
SystemError
@Málna:link csótány,ami igazolja az állításodat? Feljelentés, persze ti sunnyogó kis gecik ilyenkor ezt lobogtatjátok. Hát ez nem így lesz, ezt a játékot úgy fogjuk játszani, ahogy ti...:)
levarosbukta
és ezt a valamit - mert embernek, nőnek nem nevezhető - még nem köpte szemközt úgy istengazából senki?
nezelodo
Alakul a "nem volt aznap közgyűlés" módszer. Hanem sikerül, a Cilike is megy Mayer Aranka után... Tényleg, ki hallott azóta róla?
Málna
@SystemError: Tőlem...Csináld, ahogy akarod. De mi az a "link csótány"?:-)
Nessy
Feljelentés? A "független ügyészségen"??? Aztán a lojális bírák majd ítélkeznek! Csak arra kell figyelniük, hogy ne az ítéletet olvassák fel előbb és csak aztán a vádiratot! Igaz, azt is kimagyaráznák!
csipetke
24.hu/belfold/2020/04/17/koronavirus-lantos-gabriella-lelegeztetogep-korhazi-agy/
Ezt a cikket olvassátok el,Lantos Gabriella egészségügyi szakértő írta,az ő véleménye,hogy a nyolcezer lélegeztetőgép és a 36 ezer kórházi ágy az új kerítés.Leírja,és tételesen cáfolja a fidesz/orbán vezetésével kásler ámokfutását,hogy mekkora baromságokat csináltak/csinálnak.Ezt a cikket se engedte beküldeni a cenzúra
SystemError
@Málna: "Papíron volt orvosa az intézménynek, de fizikailag nem." Erre irj valamit a hazudozást leszámítva..
Málna
@SystemError: Reagáljak arra, amit én írtam? Vagy nem tudom, mit akarsz.
SystemError
@Málna: Kezdjük megint ezt a retardált értetlenkedést..:) Tehát tettél egy kijelentést: "Papíron volt orvosa az intézménynek, de fizikailag nem." Bizonyára emögött az állítás mögött csak van egy vadhajtásos link, ami igazolja, hogy legalább nem te találtad ezt most ki? Na erre a linkre gondoltam? Érted?:)
Málna
@SystemError: Miért lene mögötte vadhajtásos link?
SystemError
@Málna: Azt linket küld el, ahol olvastad vagy hazudtál. Ez ilyen egyszerű :)
SystemError
@SystemError: Hát így biztos következik, hogy csak hazudozás volt ez részedről és persze a szokásos színészkedés...:) Ami nagyon szar műsor! :)
SystemError
@Málna: Hát így biztos következik, hogy csak hazudozás volt ez részedről és persze a szokásos színészkedés...:) Ami nagyon szar műsor! :)
Yoda69
Cecilia mar csak rongynak jó. Karácsony rendesen felmosta vele a padlót, megint.
dr. prédikátor
Szerencsétlen vén hülye picsa!!!még hazudni sem tud, gaz a fijjug meg a tapló törzs nem okosította ki!!! Kiváncsi lennék hogy ez a lotyó hogy tudna az emberek szemébe nézni!!!
lampa laz
@csipetke: (tegnap 22:07) nagyon jó és ami a lényeg,...
"Legyen tehát világos: a 8000 lélegeztetőgép és a 36 ezer kórházi ágy víziója nem a koronavírus elleni küzdelemről szól. Hanem Orbán Viktor hatalmáról, amelyben a mértéktelenül eltúlzott számú egészségügyi eszközök éppen azt a szerepet kapják, mint a kerítés a határon. Ez a fedősztori."
Aki Én
@Málna: itt te vagy az, akit körberöhögnek. Már megint.
Ne a hazug propagandát terjeszd, cáfolj.
...legalább néha
SystemError
@Málna: Nem találom, küldtél linket, ami az állításodat igazolja? :))))
Málna
@SystemError: Nincs ilyen link. A cikk alapján gondolom, hogy ez történt.
Málna
@Aki Én: A való életben meg titeket röhögnek körbe. Ti amúgy sem röhögtök soha, csak tajtékoztok.
Aki Én
@Málna: Te aztán tudod. H van hitles, értelmes, tájékozott ember ezen a fórumon, az te vagy :)
Nézz már körül!!! Mindenki beszól, mert butuska vagy. Nem csoda, hogy nem érted.
Málna
@Aki Én: Ha tájékozott nem is vagyok, de értelmes és hiteles az igen.
Te csak butázni tudsz másokat, ennyi telik tőled. Nem tudlak komolyan venni, ne haragudj. Meg a többi megkeseredett rögeszmést sem.
SystemError
@Málna: Tehát hazudozolés ezt "állítva" teszed. Micsoda meglepő fordulat...:) Akkor jó munkát nektek mára is, már nincs sok hátra...:)
Málna
@SystemError: Hazudozok? Ezt miből állapítottad meg?
SystemError
@Málna: Jó figyelj ez a retardált színészkedős terelés már nem érdekel. Aki végigolvassa látja.Köszi, csak ennyi volt részemről, a többi nem érdekel :)
Málna
@SystemError: Szóval hazudtál, amikor azt állítottad, hogy én hazudozok. Semmi baj, megszoktam már.:-)
Aki Én
@Málna: Butázni 4-5 embert szoktam, de ahogy látom szinte mindenki más is, hiszen valóban buták vagytok.
Aki nem látja mi folyik itt, az igenis buta, nagyon buta. Ráadásul rácsodálkozol, pedig itt is te mész szembe a forgalommal, a többséggel. Nem akarok én veled beszélgetni, mert totál értelmetlen és felesleges, csak közlöm a tényt. Ennyi.
De mondom, nézz már körül.
SystemError
@Málna: Van gerinced látom te szar ember! :) Igaz elég végigolvasni néhány posztod, hogy kiderüljön ki hazudozik itt. @Aki Én: igaza van. Látványosak vagytok és egyre nyilvánvalóbb, hogy mi folyik itt...:) Gerinctelen szar! :)
Aki Én
@Málna: ,,Ha tájékozott nem is vagyok, de értelmes és hiteles az igen."
Ez a mondatod mindent elmond.
Szerinted az a hiteles és értelmes, aki tájékozatlan.
No comment!
Meg ne kérdezd miért tartalak butának.
Aki Én
@SystemError: Vajon azt a kérdést feltette már magában ez a buta ember, hogy a 19 (ismert) otthon közül, ahol megjelent a vírus, miért csak a Pesti útival foglalkozik a fidesz?
De mit is várunk attól, aki elismeri, hogy tájékozatlan, de óriási a szája, szembe megy a forgalommal?
ómió
"Dokumentumokkal" már csak azt kell "bizonyítani", hogy senki meg se fertőződött! Ha meg mégis, azért a "Zorbán" a felelős, véletlen se a fenntartó!
Aki Én
@ómidióta: Mi a helyzet a többi 18 otthonnal, ahol megjelent a vírus?
Málna
@Aki Én: Nem azt mondtam, hogy az a hiteles és értelmes, aki tájékozatlan. Mondtam már, velem ne játszd el ezeket a gyenge próbálkozásaidat.:-)
Azt meg eszembe sem jut el, megkérdezni, miért tartasz butának. Ez a szó a beteges rögeszméd, kínosan sokszor használod. És egyre többször. Szóltam már, hogy kezdjél vele valamit, de ez a te problémád, nem az enyém.
Málna
@SystemError: Megint nem válaszoltál a kérdésemre. Csak terelsz és hazudozol össze-vissza.
SystemError
@Málna: Tehát ezt a kijelentést nem te tetted: "Papíron volt orvosa az intézménynek, de fizikailag nem."?
Meddig játsszuk még a retardált terelésedet, ami közben hazudozol, mint egy utolsó szélhámos? :)
Aki Én
@Málna: Azért van gondod, nem mondom. Téged is imádnak itt. Gyere máskor is.
Málna
@Aki Én: Semmi gondom, csak szórakozni járok ide.:-)
Aki Én
@Málna: Ne erőlködj, elég nevetséges vagy már így is. Butának tartalak, úgy is kezellek. Megpróbáltam párbeszédet folytatni veled, de hamar kiderült, hogy ez lehetetlen. Jó szórakozást! Ennél jobb sose legyen...
SystemError
@Málna: 10:47 Érdekes, hogy tegnap faggattam Pegerot, hogy ugyan árulja már el, hogyha nem tudja megfogalmazni, hogy miért van a 60% rendelet mellett úg ymégis hitelesebb, hogy 50 posztban támadja, aki ellene van. Tudod mi volt a válasz az 5. megismételt kérdésemre:

"A saját magam szórakoztatására firkálok, közben jókat derülök, ha valamelyik pancser bekapja a csalit! :)"

Neked meg ez:

"Semmi gondom, csak szórakozni járok ide.:-)"

Hát nem érdekes...:) Ez igazán gyakorlati nem, hogy itt bizonyos emberek beleölik az energiát majd arra nem tudnak válaszolni, hogy miért...:) Tudod én rajtatok kívül még senkitől nem hallottam ilyen választ. Az milyen furcsa egybeesés, hogy ti ketten pont ezt válaszoljátok... Román vagy Ukránok vagytok? Remélem nem magyarként áruljátok a hazát..
Nessy
@SystemError: Ennél jobb és tartalmasabb szórakozást ne adjon már nekik a Teremtő!
SystemError
@Nessy: Szerintem ez az utolsó "mindent vagy semmit" nekifutás, hiszen Viktor is ebben van valójában... Ez érződik a minőség romláson, ahogy Cecike is nettó hazudozik már a tájékoztatókon. Nettó hazudoznak már ők is és abból is látszik, hogy nagy a baj, hogy a napi 8 órás ellenállásuk mögé egy érvet nem tudnak tenni...ami legyünk őszinték szuvenír mivoltukban kérdőjelezi meg őket, ha kicsit ebbe belegondolunk...:) Kezd széthullni a gépezet..:)
Málna
@Aki Én: Én is butának tartalak és még betegnek is. De nincs rá kényszerem, hogy ezt naponta többször elmondjam. Mi értelme lenne? Semmi.
Aki Én
@Málna: Nincs jelentősége a véleményednek. Látható, hogy nem sok köze van a realitáshoz.
Málna
@SystemError: Persze, mert ide mindenki dühöngeni jár, levezetni a feszültséget, köpködni, fröcsögni. Nekem erre nincs szükségem. Meg ezek szerint Pegero-nak sem.
Málna
@Nessy: Én meg azért szorítok, hogy ti is találjatok már végre magatoknak valami kis szórakozást. Mindig csak depiztek.
Málna
@Aki Én: Erről beszélek. Semmi értelme mindig ugyanazt hangoztatni. Gondolod, hogy én majd butának érzem magam azért, mert te ezt mondogatod? Nem gondolhatod komolyan.
Aki Én
@Málna: Te nem érzed magad butának, ez messziről látszik. NEm is ezen múlik. NEm akarom fokozni, felesleges. Mindent elmondtam, de már ez is ok neked.
Mondtam már. Nézz körül és értékeld. De ne nekem!
SystemError
@Málna: 8-12 órákon keresztül?:)Tudod mit ír a szociálpszichológia az ilyenekről, hogy elmebetegek! :) Mivel olyan közeget keresnek maguknak, ahol nem kapnak pozitív visszacsatolást. Ez ugyanis alapvető ösztönünk, hogy társas lények vagyunk és tudattalan is pozitív visszacsatolást keresünk. Még a nácik is a náci fórumon vannak..vagyis a vadhajtáson:) Érthető nem a logika ?:) Ok, egy átlag ember átjárhat odaszurkálni, de ez nem lesz órapontosan rendszeres és nem napi 4-8-12 órákról beszélünk...ami inkább a munka törvénykönyvével mutat analógiát..:)

Kicsit sok sebből vérzik már az Ars Poetica-d már nem? :)))))

Vagy akkor te egy agyatlan hülye vagy, akinek igazából fogalma nincs miket írogat, ha érvelni is kell mellette, akkor "csak úgy itt van" :) Nem mellesleg ezt árral szemben teszi több órán át, mint egy szociopata? Tudod az a baj, hogy ez a "minta" mindig pont ugyanazokra nick-ekre jellemző itt témáról témára... Érdekes! :))))

Na szép napot, jó munkát! :)
Nessy
@Málna: Depressziós a svábhegyi betegszamár! Ami ellen nem tudtam tenni, azt elfogadtam a Sorstól, ami ellen tudtam, azt jól, rosszul, de megoldottam! Ezt ami itt van, már el kell fogadnom, de szerencsére van élet a politikán túl is! És létezik humor is!!!
Málna
@SystemError: Ráérek szórakoztatni magam, igen. Szerencsés vagyok. Meg abban is, hogy a pozitív visszajelzéseket megkapom a való életben. Látom, és nagyon sajnálom, hogy sokan itt kuncsorognak egy kis szimpátiáért. Szörnyű lehet. (Mellesleg fogalmad sincs róla, hány másik oldalon vagyok még ott.)
SystemError
@Málna: Ez valóban sok volt neked...bár az észrevételekre ismét nem reflektál a válaszod, csak elismeri, hogy tünetileg így van..:) Hát akkor mindenki ebből levonja a következtetéseit..Neked meg szép napot! Biztos, ha nem ilyen féreg munkátok lenne, még lenne is miről dumálni, de ahogy szokták mondani "falra hányt borsó" ez így :)
Málna
@SystemError: Reflektáltam, csak ezek szerint nem értetted. Az, hogy miket vizionálsz, az a te elméd szüleménye, azzal neked kell megküzdened. Van jelentősége, hogy mit reagálok rá? Szerintem nincs, úgyis azt gondolsz, amit akarsz. Szereted azt hinni, hogy úgy vannak a dolgok, ahogy elképzeled. Nem zavarlak meg ebben a hitedben, érezd csak jól magad! Most nem használom ki, hogy tálcán kínálod fel magad.:-)
SystemError
@Málna: "Szereted azt hinni, hogy úgy vannak a dolgok, ahogy elképzeled" Igazán sajnálom ha neked ez a tudatállapot nem a standard működés része..:)

(Mellesleg fogalmad sincs róla, hány másik oldalon vagyok még ott.)
Na ezt az egyet elhiszem neked látod...:) Ilyen kis idősávokban osztjátok már fel igaz, hogy nem egy helyen vagytok 8 órát, hanem 2-4 órákat, mintha nem ezt csinálnátok egész nap meg úgy is központilag elrendelt az összes listázott oldal.. Bár innentől következik, hogy ezt csinálod egész nap, ha mondjuk délelőtt itt voltál végig és még ki tudja hány helyen leszel, ahogy írtad akkor így kijön a full nap...:) Na nem szívom a véred tovább ma, holnapra is maradjon valami. Viszont kicsit vedd komolyabban munkádat. építsd fel jobba logikailag. Jók ezek a hangulati elemek, de nem viszik el önmagában, ahogy a retardált értetlenkedés sem. Aki jól hazudik az már a visszakérdezésekre is gondol. Nyugi ezt is lehet ilyen tudatlanba nyomni, de akkor sem lehet megúszni, hogy kicsit többet informálódj a témában..:) Sokat fejlődtél, nem akarom annyira elvenni a kedved, mert láthatóan azért élvezed! :)
Málna
@SystemError: Nem tudod elvenni a kedvem, nyugodtan nyomjad csak tovább. Te vagy az egyik legszórakoztatóbb emberke itt.
namihami
Cilinéni, ezentúl esténként Nivea helyett azbeszttel. Vigyázz, mert ennyi blamától már könnyen lesülhet a bőr a képes feledről. Persze, nektek a plasztikai sebész pártalapon, ingyen jár.
vacsi
Felesleges a nyelvet öltögetni a tisztifőorvosra, neki van igaza! Ebben az idősotthonban 500-valahány öreg lakott, így a fenntartáshoz főállású orvosra volt szükség - akinek feladata az otthon lakóinak az ellátása volt. Ezt nem lehet azzal kiváltani, hogy szerződést kötöttek egy háziorvossal - ez csak annyit jelentett, hogy a háziorvos az öregek után fejpénzt kapott, és ha valaki megbetegedett, elmehetett hozzá - mint bárki más. A kettő nem ugyanaz!
teuton
@vacsi: Analfabeta vagy, nem kicsit, meg anaál nyalonc is. Hol van elöirva, hogy egy idösotthonnak föallasu orvos kell? Ki kell biztositsa es ki fizeti? Az meg mar akkora baromsag, amit irsz, hogy az öregek a haziorvoshoz kell menjenek, hogy a plafon leszakad! Persze aki enm tud olvasni... A haziorvos a nyilatkozata alatt epp az öregeket tesztelte az otthonban, ami a felettes szerv feladata lett volna, de sem a korhazakban, sem az ootthonojkban nem teszik meg! Nemetorszagban 1 nap alatt vegeznek annyi tesztet, mint MO-on 1 honap alatt! INGYEN! BARKINEK, aki akarja, ha tünetmentes is! Nem is hal meg annyi fertözött, mert nem utolso pillanatban derül ki a betegseg naluk!
vacsi
@teuton: Akkor tisztázzuk: a főállású orvos azt jelenti, hogy az idősotthon fenntartójával köt szerződést, főállásban! Nyilván ők is fizetik... A háziorvos egy terület orvosa (régebben körzeti orvosnak hívták, csak az nem volt olyan elegáns...). Aki hozzá bejelentkezik, azok után a tb-től kap fejpénzt, és ugyanúgy ellátja őket, mint bármelyik betegét. Úgy tudom, a határ 200 főnél van megszabva. De nézz utána!
Ami meg a teszteket illeti, ne hasonlítgassuk már magunkat Németországhoz - több szempontból sem lenne üdvös. És hogy hol halnak meg többen, azt gondolom, az nem feltétlenül a tesztelések számán múlik - bár nem vagyok orvos.
Ami viszont a stílusodat illeti, hát, az kritikán aluli...
vacsi
@teuton: Utánanéztem a német haláleseteknek:
koronavirus.gov.hu/cikkek/olaszorszagban-14-ezer-franciaorszagban-4-ezer-nemetorszagban-ezer-elhunyt-osszefoglalo
szerint Németországban eléri az ezret a halálos áldozatok száma!
teuton
@vacsi: Latom, nem csak analfabeta vagy, de a szamokkal is hadilabon allsz, hany ev alatt vegezted a 6 osztalyt? Szoval a szamok... NEM a halalesetekröl irtam, hanem a fertözöttek es halottak aranyarol! )Nagy baromsag is lenne összehasonlitani a 8 millio MO-on es 83 millio NO-ban elö nepessget! Amerikaban egyebkent ugy hallom, mar 50000 kötöli halott van, pedig 3-4 hete Trump meg azt kürtölte ki, hogy az egesz csak fakenews, Kina meg a demokratak kitalacioja...) Nemetorszagban minden 21. fertözött hal meg, MO-on minden 10.! Ebböl mit vonsz le? NO-ban heti 380ezer tesztet vegeznek, BARKI teszteltetheti magat INGYEN, MO-on miniszteri uatsitasra (sporolas cimen!) meg a korhazi betegeket sem tesztelik, igy kerültek a fertözött öregek a korhazbol az otthonba, teszt nelkül! Ezen hogyan tudna egy orvos segiteni? Egyebkent pedig pontosan benne all az otthonvezetö nyilatkozataban, hogy szerzödest kötöttek egy orvossal. Akit a felettes szerv pozitivra tesztelt, ezert hazaküldtek! Meg most sem, 2 het utan sem vegzik el a tesztteket, a fövaros sajat költsegen teszteltet!
Mas... Több nemet varosban nincs mar több megbetegedes, mint a tesztek mutatjak. Miert? Mert sok helyen kötelezö a maszk, minden boltban fertötlenitik a kocsikat es a vasarlok kezet! Ja es maszkokat barhol lehet vasarolni, a patikatol a drogeriaig, de ingyen is osztanak! Azonkivül egyetlen beteget sem tavolitottak el a korhazakbol, az iskolak ismet müködnek, a kis boltok is nyitva vannak, büfek, pekseg, hentes, stb. Csak a textilüzletek cipöboltok es ettermek vannak kötelezöen zarva, de elvitelre ott is föznek. Eleg ennyi összehasonlitas, vagy folytassam a gazdasagi/penzügyi oldallal? SENIKTÖL nem vettek el semmilyen allami forrast, sem partoktol, sem önkormanyzatoktol, söt adocsökkentes, nyugdij- es segelyemeles lett bevezetve, azonkivül több 1000 milliardsos gazdasagi segelyprogramm! Van meg kerdes???
Zsopiale
Merne szerencsétlen agyhalott cseléd picsa szarbángecinek ellentmondani... kénytelen folyamatosan hazudni, innen már nincs kiút...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.