Múlt héten csütörtökön Maruzsa László köznevelési államtitkár jelentette be, hogy az írásbeli érettségi vizsgák, szigorú előírások szerint, május 4-én elkezdődnek. Ma azonban árnyaltabb lett a kép. Farkas Örs kormányszóvivő volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége, ahol kérdésre válaszolva elmondta, hogy a meghirdetett időpont bizonyos esetekben még megváltozhat: „Ha tényleg május 3-án kezd el tetőzni a járvány, akkor nem érdemes elindítani az érettségit” – mondta.

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Nessy: Nincs kicseszve velük, hamarabb nem lesz a vizsga, max. tolódik. Nagyon is szerencsések abból a szempontból, hogy nem kell szóbelizniük. Már ezért megéri ez a kis kellemetlenség.
Nessy
@Málna: ha van érettségi előtt álló a családba, ezt ne nagyon meséld nekik, mert esetleg válaszolnak!
Málna
@Nessy: A lányom egy év múlva érettségizik, ês nagyon sajnálja, hogy nem most, mivel nem szeret szóban vizsgázni. Neki ez a helyzet jól jött volna. Vagy ha legalább az előrehozott érettségit engedték volna angolból.
Nessy
@Málna: És annak is örülne, ha nem tudná egy héttel előre, hogy mikor kell írni? nekünk 57-ben érettségi szünet nem volt, és akkor minden tárgyból kellett vizsgázni, de tudtuk a dátumokat.Igaz, akkor több volt az írásbeli vizsga is. Viszont a szóbeli egy napos volt, mert délelőtt 6, délután 6 diák "érett" forgószínpad szerűen. Én is reggel 8-kor kezdtem és egykor végeztem. Méghozzá úgy hogy nem is készültem rá. Mert a latinosokkal kezdték, és mindjárt a csoport osztáskor közölték, hogy benne vagyok az elsőben. Hát, nem volt egy felemelő érzés!
Málna
@Nessy: Mondom, szívesen lenne a most vizsgázók helyében. Persze nem ideális, hogy bizonytalan az időpont, de azért ez még nem egy tragédia. Kár ezen problémázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.