Hétfőn Hadházy Ákos felhívására autósok dudálással tiltakoztak a Kásler-terv ellen a Clarck Ádám téren, aztán akcióba lépett a szélsőjobboldal ismert provokátora is. És nem csak oda ment, de akcióba is lépett rögvest.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Shikari: A diktátor a kreszt még nem írta felül a vészhelyzetre hivatkozva, úgyhogy még egy elmeroggyant provokátor se molesztálhatja az úttesten szabályosan közlekedő autósokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez az ember egyszer kihúzza a gyufát. Azt már láthattuk több esetben, hogy nagyon gyáva.
Ez nem szélsőséges, hanem egy tanulatlan, neveletlen suttyó.
Aki Én
...személyiség jogok, magántulajdon...
Nyírfa
@Aki Én: Az ilyen magamutogató neveletlen suttyók bármire képesek, csak ismertté váljanak. Bármire kaphatóak, bármilyen szélsőséges magatartásra, bűnelkövetésre.
Törvényszerű. hogy egyszer kihúzza a gyufát.
nemkati
@Shikari: A diktátor a kreszt még nem írta felül a vészhelyzetre hivatkozva, úgyhogy még egy elmeroggyant provokátor se molesztálhatja az úttesten szabályosan közlekedő autósokat.
CsipkeRózsa
Aki így tud kiabálni a rendőrért, az el is tud szaladni érte.
csak úgy....
orbán az idióták a félkegyelmüek és a pofátlan szarházik királya?
egy normális politikus szégyenkezne,ha ilyen kretének mint ez a kölök az ö soraikban "harcolna" .
Aki Én
Az ellenzék tegyen feljelentést. inzultált egy demokratikus jogával élő magyar állampolgárt.
Nyírfa
@csak úgy...: Ne kérdezd, hanem állítsd! " Orbán az idióták, a félkegyelműek és a pofátlan szarházik királya".
Ez így nagyon találó!
nemkati
@Shikari: Csak állj elém! Megmutatom, hogy lehet! :))
Nessy
@Aki Én: Minek? Az illető (nem újság, csak cikkíró) élt a véleménynyilvánítás szabadságával, mondanák! Ellenkező esetben, már az ügyészség tenne feljelentést, hivatalból!
csak úgy....
@Nyírfa: OK, igazad van! orbán a shikarik,durbincsok,erikksonok királya!
SystemError
Ennyire egy férfiatlan hisztis kurvát, mint ez a Bendő Zsolt. Mint egy rossz buzi, csak rázza magát, aztán amikor tánc van picsogó, kamerázó ribanc lesz..
SystemError
@nemkati: Ráadásul a parasztok összetaposták a virágokat is. Gondolom a helyszínelő rendőrök megtették a feljelentést. Ugyanis ott ez ki is van írva és már többször bírságoltak is ott embereket ezért A "férfi" Bede meg a Hattyúk Halála számával meg a dildós rohangálással meg lassan elmehetne meleg pornót forgatni annyira kemény gyerek! :)
csak úgy....
@Shikari: baxod tibim, te totál gyogyós! ...különben, mi van az m. ricsivel,még mindíg festeget? marhára liberális a magyar igazság szolgáltatás, eselleg pofára osztályoznak?
SystemError
@csak úgy...: A Rogán-os M Ricsikére gondolsz, aki egy időben egész Budapest és Balaton felett szedte a védelmit, de a rendszerváltás óta él az orosz-ukrán magyar politikai kapcsolataiból és az V. nyúlta le nyilvánosan valaki pizzériáját, aki azóta külföldön retteg, de azzal sem csinált semmit Polt? Azt imádják, mert gyilkos az is:) Szerintem Cili helyére kéne berakni a virágosládába,annak örülne Shiki is. Kifesthetné elő műsorban azt a kis operatív gyerek kifestőt és akkor a karantén óvoda is le lenne tudva.
Nyírfa
@csak úgy...: 14.31

Ezzel a magunk részéről le is tudtuk Orbán megkoronázását, megkapta a kiérdemeltet. Úgy ül a fején, mint az O1G a neve mellett.
silber13
@nemkati: Mit is vársz ttől a félnótás, velejéig gonosz Shikaritól?
nemkati
@silber13: Mit, hát hogy végre elém álljon! :)
olivetti
Btk. 194. § – Személyi szabadság megsértése
194. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A személyi szabadság megsértése tehát az ember helyváltoztatási szabadságával kapcsolatos jogsértő cselekményeket pönalizálja.
Az Alaptörvény IV. cikkének (1) bekezdése kimondja, hogy mindenkinek joga van a szabadsághoz, míg a XXVII. cikk (1) bekezdése úgy rendelkezik, hogy mindenkinek, aki tv-esen tartózkodik Mo területén, joga van a szabad mozgáshoz és tartózkodási helye szabad megválasztásához. Ennek az alapvető alkotmányos emberi jognak a büntetőjogi védelmét teremti meg a Btk. 194.§-a.
BH: Az ítélkezési gyakorlat szerint megvalósítják a személyi szabadság megsértésének vétségét azok is, akik a gépkocsi elé és mögé állva megakadályozzák a passzív alanyt abban, hogy a helyszínről akaratának megfelelően a gépkocsival eltávozzék.
A Kúria még LB-ként meghozott eseti döntése összhangban van az AB azon okfejtésével, amely szerint bár aa közlekedés szabadságát az Alkotmány nem nevesíti, a szabad mozgáshoz való jog felöleli a gépjárművekkel való helyváltoztatás, vagyis a közlekedés szabadságát is. (60/1993.(XI.29.)AB határozat)
Batom Bede megszívatta magát!
Jozefina
Ez a B.Zsoltnak nevezett valki kicsoda??!! Erőszakkal neki megy egy mozgásban levő autónak??? Egy kretén, senkiházi!!?
csak úgy....
@nemkati: közben ülhetek melleted? :) ígérem bekötöm magam és maszk,gumikesztyü...,minden óvintézkedés! naaa,had én lehessek a szemtanú!
SystemError
@Jozefina: Egy senki amúgy. A Vadhajtások "értelmi" szerzője. Amúgy a nem felvállalt radikális vonala a fidesznek, mivel a mihazánk nem annyira jött be. A 888, Prosti Srácok, stb értelmi vonal. Gondolom a háttérben ugyanazok írják a "híreket" Nettó álhírgyártásban, provokációban és ehhez hasonló gerinceskedésekben utaznak.
nemkati
@csak úgy...: Nem bánom, végülis nagyobb az öröm ha ketten örülnek. :)
csak úgy....
@nemkati: azt tudod,hogy manapság magyarországon, ezért a dumáért a vádlottak padjára kerülhetünk? józanul,drog nélkül elöre megfontolt szándékból...,közben m.ricsi szabadlábon tovább festeget.
Nyírfa
@csak úgy...: Úristen, én meg itt tetszikezem!
csak úgy....
!!! napokban találtam egy nagyon érdekes filmet,sajnos csak német szinkronnal!
érdemes megnézni,ha tehetném kötelezövé tenném !!!
www.youtube.com/watch?v=Jn11D7RLAyY
namihami
A hibát nem akkor követte volna el a Hadházy, amikor elütötte volna, hanem amikor nem ment át rajta. És a következő 20-25 autós is pont ebben hibázott. És ekkor vált volna teljesen stílszerűvé Viktorunk egyik kedvenc se..nyaló blogja. Az autósok egy orbánparaszttal szemben végrehajtott vadhajtások.hu-ban vettek volna részt.
Akkor tényleg vinnyoghatott volna...
silber13
@nemkati: Engedtessék meg, hogy nyiharásszak!:-))))
csak úgy....
@namihami: gondolod,hogy egy agyilag,szellemileg "nigger" miatt ,lett volna értelme?
ez a kölyök,egy föltünési viszketegségben szenvedö gyogyós !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.