Erre a népjóléti bizottságban kerülhet sor.

A Fidesz az operatív törzs meghallgatását kezdeményezi

A Fidesz-frakció a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs meghallgatását kezdeményezi az Országgyűlés népjóléti bizottságában – közölte Selmeczi Gabriella frakcióvezető-helyettes, a népjóléti bizottság alelnöke kedden az MTI-vel. A testület összehívását jövő keddre javasolják.

Selmeczi Gabriella közleményében azt írta: a koronavírus elleni védekezésben számos előkészület folyt az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy a járvány hazai tetőzésére legyen annyi orvos, ápoló, kórházi ágy és lélegeztetőkészülék, hogy a kórházak minden koronavírusos beteget fogadni tudjanak.

Forrás: MTI/24.hu

Kép: MTVA

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mi a fszt akartok hallani tőlük? Amit naponta elénekel ez a 3 szerencsétlen az mind a ti szellemi terméketek. Színjáték az egész te hülye manyuprabló tyúk. Azt teszik amire utasítva vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Minek? Eddig is csak azt a közös kottát énekelhették el, amit a Vezér a markukba nyom. Mégegyszer hallani akarják? Vagy azt hiszik ,hogy élőszóban igazabbnak fog hangzani? Ha papíron hihetetlen, akkor elmondva igaz lesz?
És ezek a Fidesz kinevezett ""szakértői"". Milyen lehet a beosztottja? Bár az is lehet, hogy annak több esze van, ezért tudja, hogy mikor kell befogni a pofáját és felvenni a minimálbért...
Béla333
Ez is a piár kormányzás része.
Tenni nem tudnak semmi hasznosat, ezért inkább csak előadnak, színészkednek, dícsérgetik saját magukat.
Felfordul az ember gyomra ezektől...
Málna
Eddig az volt a baj, hogy még a látszatra sem adnak. Úgysem lehet az emberek kedvében járni, magasról tenni kell a véleményükre.:-)
kokopelli
Meghallgatják a törzset! Az Orbán a "dakota törzset",a nyaloncai meg aszisztálnak! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.