Magyar György ügyvéd szerint a kormány kórházkiürítési „főpróbája” nagyon nehéz helyzetbe hozza az orvosokat, akik nem tehetnek mást, vagy kiteszik a beteget, vagy őket teszik ki. De hozzátette, a családok indíthatnak pert a hozzátartozóik hazaküldése miatt.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
Nagyon remélem, hogy perek ezreit indítják a családok, akiknek a hozzátartozóit kitették a kórházból, pedig azok még ellátásra szorultak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ibn Said
Nagyon remélem, hogy perek ezreit indítják a családok, akiknek a hozzátartozóit kitették a kórházból, pedig azok még ellátásra szorultak!
csipetke
Adná a jóIsten,hogy mindannyian pereljenek,akik még ellátásra szorultak volna.Csak szívjanak,mint a torkosborz,kásler/mengele2 miatt
Eriksson
Gyurci bácsi új célcsoportot talált magának a börtönszerencsétlenek után.
csak úgy....
@ibn Said: majd kíváncsi leszek,ezeknak a "börtön biznisz" után sem fogyott ki a tehetségük! most jönnek majd a "pénzéhes gyerekek",akik a szülö vagy hozzátartozó halálából pénzt akarnak kovácsolni ! ezt a bagázst hágába köll vinni ,hogy ott feleljenek a tetteikér és nem kivárni a végét, mint a volt jugoszláviában .
verőce21
A ballibek azt szeretnék, ha a jelenlegi egészségügyi ellátó rendszer látványosan megbukna! Nem számít nekik a kihirdetett veszélyhelyzet, az emberek élete, a WHO szakértőjének a véleménye! Ők, a hazai fake news médiáikkal, meg az orvos kamarával egyetemben, fel akarják heccelni, az eddig is erejükön felül teljesítő egészségügyi dolgozókat!
teuton
@Eriksson: Moricka, neked mindenröl ugyanaz jut eszedbe? Soros, Gurcsany, migransok, gonosz Brüsszel? Eleg primitiv vagy... Esetleg nezz körül Europaban, hogyan kezelik a valsagot! NEM katonasaggal a cegeknel, NEM korlatlan hatalommal, NEM magatehetetlen, 24 oras felügyeletre szorulo emberek korhazbol valo hazaküldesevel!!! Nemetorszag hetette 10x annyit tesztel, mint MO eddig összesen! Nem is hal meg minden 10. fertözött!!! Pedig kijarasi tilalom sincs, az üzletek is nyitva vannak, söt az iskolak is müködnek! Azonkivül barki kerhet szocsegelyt vagyoni ellenörzes nelkül, amit min. 6 honapra adnak, havi min. 1000 euro. Fizetett troll!!
SystemError
@verőce21: WHO szakértője mit is mondott, hogy tesztelni, tesztelni, tesztelni... Nem azt, hogy hazudni, hazudni, hazudni...Kicsit félre értettetek ezt.. Szerintem arra sem buzdított, hogy 36e embert fosszanak meg az alapvető jogaitól és utána Viktor mellveregetve közölje, hogy van hely "mindenkinek" Azt sem mondta, hogy hazudozzatok a járványügyi tájékoztatókat kihasználva, ami a legalja csótány műsor már, de hát ilyenek vagytok ti, sunyi patkányok. Ha nem szem előtt döglődik a csóka az mindegy...
csak úgy....
@verőce21: te valóban ennyire hülye vagy,vagy csak tallinból követed az eseményeket!?
SystemError
@teuton: Ez van a kis központi listáján na... Néha úgy olvassa be ezeket a szövegeket, mintha mögötte állna valami Kubatov kopasz és kényszerítené...:) Persze csak egy kiégett vén troll és már kicsit kezd is leépűlni.
csak úgy....
@SystemError: mindjárt jön a válasz vergödszkétöl,hogy a WHO szakértöi is soros bérencek! ezek agyilag így müködnek,ök a magyar zombik...
verőce21
@csak úgy...: És te milyen szándékkal követed Németországból, a magyarországi eseményeket... ?@csak húgy...:
SystemError
@csak úgy...: Olvastad, hogy még a pártállami Kínában is elkezdtek lázadozni a hatalom ellen, miután átestek a víruson és rájöttek, hogy az életükkel játszott a vezetőség a kis "játékaikkal" Szerencsére a fidesz birkák sokkal hülyébbek a kínaiknál vagyis sokkal ösztönösebb lesz ez a reakció. ugyanis az életösztön más lesz, mint a pénz! Lehet Hágában amúgy nagyobb biztonságban lesz, mint itthon május 3 után :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.