Politikai lincselés zajlik Magyarország ellen, amiért a maga útját követi, de a kormányt már nem érdeklik a politikai vélemények, a leghatékonyabb módját próbálja választani az új típusú koronavírus-járvány kezelésének – hangsúlyozta Kovács Zoltán szerdán a BBC-nek adott interjújában.

Kovács Zoltán: politikai lincselés zajlik Magyarország ellen

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a brit közszolgálati tévécsatorna Hard Talk című műsorában azt mondta, hogy a sokak által bírált, úgynevezett

felhatalmazási törvényre azért volt szükség, mert "ismeretlen ellenséggel állunk szemben", s a jogszabály lehetővé teszi gyors és határozott intézkedések meghozatalát.

Újságírói kérdésre válaszolva leszögezte, hogy az Országgyűlés bármikor visszavonhatja a különleges felhatalmazást, amikor úgy ítéli meg, hogy véget ért a válság.

Aláhúzta emellett, hogy van négy másik olyan európai ország is, ahol nem előre megszabott határidőhöz kötött a felhatalmazás hatálya.

Kovács Zoltán rámutatott, hogy a magyar kormány az elmúlt tíz évben

folyamatosan bírálatok kereszttüzében állt, többek között a nyugat-európai sajtó, illetve az Európai Parlament (EP) baloldali és liberális frakciói részéről.

Kiemelte azonban, hogy ezzel szemben Vera Jourová, az Európai Bizottság illetékes tagja előző nap azt mondta, hogy a vitatott magyar jogszabály nem ellentétes az uniós joggal.

Az államtitkár kijelentette, hogy a kormány számára a magyar lakosság egészségének, biztonságának és érdekeinek védelme az első.

Hozzátette, a járvány során eddig sikerült elkerülni azokat a problémákat Magyarországon, melyeket az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban nem, ezen államok kormányai ugyanis nem tudtak határozott intézkedéseket hozni, amikor szükség lett volna rá.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Folyik a Fideszesek további hülyítése, a "nyomják Krahácsot" sulykolása.
Egy mocskos maffia uralkodik rajtunk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az orvostudománynak van erre egy pontos meghatározása. Üldözési mániának hívják. Lobotómia a leghatásosabb gyógymódja.
Sajnos fideszeseknél ez az egyetlen gyógymód pusztán azesetben lehetne végrehajtható, ha még lenne agyuk. De arról már a pártválasztáskor lemondtak. Így válnak igazi pártkatonává.
tudode
Álljon meg a menet!
.
Még egy családban is bolondok háza lesz, ha a családtagok akkor esznek, alszanak, játszanak amikor a kedvük úgy diktálja!
.
De bezzeg a TISZTES HÁZBAN van un. HÁZSZABÁLY, a házmester pénzbüntetésre ítéli többnyire az ellenzéket:
.
njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=148174
.
------ Kövér László megvonná az ellenzéki képviselők tiszteletdíját
.
24.hu/belfold/2019/02/05/kover-laszlo-buntetes-ellenzek-parlament/
.
Amit őfélesége cigánykodik 2011 óta, az ország szégyene, hogy ennyire futotta
.
Pl.
.
----- Orbán Viktor válasza az Európai Parlamentben
.
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&t=4s
.
A Libe bizottság, és a Sargentini jelentésről nem szólva, amelyre az EU megalakulása óta nem volt példa, hogy egy soros elnök, nem Magyarországot, saját magát járatta/ja le!!!
Béla333
Folyik a Fideszesek további hülyítése, a "nyomják Krahácsot" sulykolása.
Egy mocskos maffia uralkodik rajtunk!
Nessy
Drága szócséplő NERtárs! Magyarországgal semmi bajuk nincs, hanem pártjával és kormányával!!! Igaz, Orbán már XIV. Lajos nyomdokaiba lépve úgy gondolja "Az állam én vagyok"!
olivetti
Bizony, politikai lincselés az unió tálibjai ellen!

A demokrácia a társadalom jelentős számú, szavazati joggal rendelkező tagjainak hatalmából eredő politikai rendszer, egy közös területen, ahol hatalmi fékekkel és ellensúlyokkal biztosítják a társadalom jól szabályozott működését, mint például a közhatalom gyakorlóinak kizárólagos hatalomra törésének a megakadályozását, a társadalmi igazságosságot és a jóléti társadalom megvalósulását. A jogosultak közügyek döntéseiben való részvételi módja alapján közvetlen és képviseleti demokráciák létezhetnek.
Olyan politikai rendszer, melyben a szuverén „nép”, tehát a társadalom összes teljes jogú tagja – nem egyén, kis csoport vagy a hatalom bizonyos csoportja – igazgatja a közügyeket, beleértve a kormányzást is.
A demokrácia olyan politikai rendszer, amely a népnek a közügyekben való részvételére épül.
Az látható, hogy a gengszterrezsim jó pár kritériumnak nem felel meg meg:
- a hatalmi fékek és ellensúlyok rendszere béna üzemmódban működik,
- a közhatalom gyakorlói kizárólagos hatalomra törése (lásd: orbáni abszolút hatalom)
- társadalmi igazságosságról nem beszélhetünk, (tákolmánybíróság, rendőrség, ügyészség, bíróságok főhatóságok nyomás alá helyezése, pártkatonák általi irányítása)
- közügyekben való részvétel korlátozása, pártérdekek szerinti döntések (trafikmutyi, földmutyi,...hamis, irányított válaszadási lehetőségű nemzethy konzultáció...indokolatlan titkosítások, közérdekű adatok csak perrel kényszeríthetők ki a rezsimhatóságoktól, szervezetektől...stb.)
- a hatályos (párt)alkotmány konszenzus nélküli megfogalmazása és hatályba léptetése,
- jogállami csonkítások (ezért van felfüggesztve a csorda az EPP-ben)
" „Ha Orbán azt érti ez alatt, hogy a többség azt teheti, amit akar, akkor bizonyosan téved. A demokrácia nem lehet a többség diktatúrája”
kereső
De jó, hogy van ez a Magyarország. Mert amikor a kormány=orbán=fideSS orrát bele verik a saját xarukba, akkor mindig Magyarországot "báncsák". Bezzeg amikor édeserdélybe,Boszniába...megy a támogatás, az adom ány akkor orbán kezét csókolgatva hálálkodnak, meg szijártó pipiskedhet büszkélkedve- akkor szóba sem kerül Magyarország, hogy ez kérem a magyar adófizetők ajándéka, adománya, támogatása. Mert sem orbán, sem toporzék nem a saját zsebéből adja.
Ideje lenne már nagyon bele verni az orrotokat a sok xarságba, amit tiz év alatt Magyarország ellen, a magyarországi magyar emberek ellen elkövetettetek.Ugye igy van , te himmler utánzat..
Qqberci
Te kopasz pöcs! Ha itt lincselés volna, te lennél a második... Na jó, esetleg a harmadik...
simmering73
Nem ismeretlen az ellenség, te marha. Ti vagytok az ellenség.
CsipkeRózsa
Kovács legalább minket ne nézzen hülyének, hiszen látjuk, olvassuk a sok szemét intézkedést, amit a koronavírus elleni védekezés nem kívánt meg, vagy éppen az ellen hoztak döntéseket Orbánék.
Gyütt Mönt
@Béla333: ennél pontosabb leírást én sem tudok adni.
SystemError
Buksika lincselve érzi magát pedig ilyenek nem lesznek. Szépen kulturáltan magatoktól fogtok beülni abba a rendőrautóba a fejetek eltakarva . Mondjuk csak az ellenzékiek nevében tudok nyilatkozni. Az agyatlan, csalódott birkák hogyan fognak reagálni az jó kérdés...
Sámannus
A hóhért is lehet lógatni. Lóbaszó csak másra használjátok a hatalmat mint amire a demokráciában szokás, ha messzire mentek meglincselnek előbb vagy utóbb. A körház kiürítéseken nem röhögnék mint kásler csicska, és semilyen zsoca is megérdemel néhány korbácsot
Maradjunk annyiban aljas egy rohadt mocsadékok vagytok.
Borsodi
@SystemError: Tudod egy normális országban ez lenne,de itt sajnos nem így lesz.A pénz az hatalom! Az ellenzék már nem is lesz. nélkülünk kevesek lesznek mi meg gyávák vagyunk a változáshoz..
Nessy
Hátha lincselni nem is, de szívesen képen törölnék valakit a durbincs és vadhajtások estért!
SystemError
@Borsodi: Hülyén hangzik,de ehhez a fideszesek egy része is kell és komolyan azt gondolom, ha most nem történik meg sokakban a felismerés a saját bőrük árán, akkor ez az ország elve elveszett. Ha most nem tudom, hogy mi lehet az ingerküszöb. Lássuk be ilyen nagyon rég nem volt, hogy nem pénzről beszélünk és mindenki egyenlően érintett... mellette meg éppen egy jogi diktatúra áll ahogy Tusk fogalmazott. Én próbálom megértetni folyamatosan itt az emberekkel, hogy egy fideszes csalódott szavazó soha a rákba nem fog Gyurcsányra szavazni vagy a feleségére...Meg eleve húzzon mindkettő a közéletből. Lehet velük szimpatizálni ettől, de elég volt ebből a táncból már:) Szóval a probléma itt kezdődik..hogy akkor ki? Én már leszarom ki, ha normális az ember és széles kőrben elismert jobb és baloldalon is. Azt gondolom, hogy ilyen a Jakab Péter, Márki-Zay, stb.vonal
Én Budapesti vagyok,de elképzelni nem tudom, hogy egy Karácsony, Dontáth Anna, stb tudna-e Budapesten túl beszélni, hogy az egész ország megértse. Szóval így magánemberek szintjén, amíg nincs egy integráló személyiség , akinek van is esélye és nem megosztó, addig nincs mi mögé állni. Állandóan azt hallom, hogy majd a miniszterelnök jelölt személyével ráér foglalkozni. Ez a nép nem ostoba, csak nem mindenki egész nap a politikával van elfoglalva. Pont, hogy a "személy" a lényeg. Soha senki szerintem életében nem olvasott el teljes terjedelemében egy választási programot...:)
Borsodi
@SystemError: Azt hiszem egy hullámhosszon vagyunk,én Ózdi vagyok ami egy átokká vállt amióta meg szűnt itt a gyár.A közmunka program óta meg nyomor káosz és pusztulás megy végbe.Tíz éve ez a folyamatos agymosás és gyűlölet keltés semmi jóra nem vezet az biztos.Jakab legalább kiáll a Borsodiakért mint ahogy Karácsony Budapestért mégis ők az ellenségek.Én is leszarom ki lesz hatalmon;nehéz dolga lesz helyrehozni ezt az országot és a Magyarok becsületét vissza szerezni.Bízunk,hogy gyerekeink még meg élik a változást.a fidesz szavazók meg megvilágosodnak.nem csak a pénzt a valóságot is látni fogják.
RonaGyuri
Zottyant Zoyyóka megaszonta

Kovács Zoltán szerdán a BBC-nek adott interjút

A dolog azon része, hogy e szerint a gátlástalan hazudós tróger szerint „Politikai lincselés zajlik Magyarország ellen, amiért a maga útját követi”.
Na aztán ilyeneket is tudott mondani, hogy „más államok kormányai ugyanis nem tudtak határozott intézkedéseket hozni”. Ráadásul nem sokkal előtte rögzítette, hogy „felhatalmazási törvényre azért volt szükség, mert ismeretlen ellenséggel állunk szemben, s a jogszabály lehetővé teszi gyors és határozott intézkedések meghozatalát.”.
Nos nézzük csak meg, hogy azóta miről is rittyentettek törvényeket? Két kézzel erősítették a pénzek osztogatást: saját maguknak, a határontúliaknak és az egyházaknak, valamint rendre megsarcolnak mindenkit, akit csak érnek, sőt az önkormányzatokat még ki is csinálják!
Hát igen más országokban a hatalomnak ilyen eszükbe sem jutott, lévén ők a vírus elleni hatásos közdelemben és nem a lehetőségek kihasználásában érdekeltek! =))
Madácsi Pali
A derék CEU diplomás sikeresen vállalta a diktatúrát, hisz elismerte, hogy nem érdekli őket mások véleménye.
justhpeter
Mi az a politikai lincselés ?
Ez az ökör nem tudja, hogy önként léptünk be minden szabályt elfogadva. Értem, hogy a nemzeti-szégyenkeresztény csürhe csak a pénzt akarja elfogadni, de ez nem megy. Javaslok egy megoldást a kétharmadot szeretőknek.
Tessenek kötelező népszavazást kiírni a kilépésről úgy, hogy az eredmény is kötelező lenne. Ha nincs meg a kétharmad támogató nem az ország megy az Unióból ki, hanem a kormány megy a levesbe.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A hírtelen jött nagy elemi-számtani lekendezés árnyékában

persze egyértelmű, hogy ezek a dolgok nem elemi-számtaniak, de tőle még az is elképesztő nagyképűség

Mint ismert az elmúlt napokban Őfenesége nagy számolgatásba kezdett. Persze nem valójában – mert ahhoz sincsenek meg elemi szinten sem a képességei és felkészültsége -, hanem a propagandában. Repkednek a „úgy számolom”, „számításaim szerint”, s más hasonló szófordulatok a hablatyaiban.
Most egy újabb érdekes hír látott napvilágot. A derék portfolio.hu írja: „Ez a koronavírus-járványgörbe tényleg azt mutatja, amire Orbán Viktor számít”. Azt most hagyjuk, hogy így kérdőjel nélkül, ami a mai matyar rögvalóság része, de a mondandóm szempontjából másodrendű. Igen Orbán számításai a kérdés. Függetlenül attól, hogy igaz vagy nem igaz az említett hasonlóság, van itt egy érdekes kérdés.
Az orbáni számításokat állítólag szakembergárda támogatja, amiben az állítólag nem feltétlenül az árintettek szakmai tekintélyére vonatkozik, sokkal inkább az emberi tisztességükre. Sajnos esetükben sem zárható ki a mindent felülíró megfelelni akarás!
Nos nagyon nagy kérdés, hogy mi a helyzet:
Orbán anélkül, hogy értené lobogtatja a szakértők véleményét,
vagy
a szakértők addig-addig dobálták a forró pitét még sikerült belőle kiolvasni azt, amit Orbán elvárt! =))
csipetke
Mikor mondják végre egyszer azt,hogy a fidesz ellen zajlanak a dolgok.Az olyan gusztustalan,hogy mindíg Magyarországgal takaróznak,pedig nem az ő 48%-uk jelenti Magyarországot.Mi,a többség pedig kilőnénk az egész fideszes bandát a Holdra.
ómió
Megszoktuk már. A bolsevik hataloméhség manapság már mindig Brüsszelben kulminál!
teuton
@RonaGyuri: Egyetlenegy tennyel/statisztikai adattal leleplezhetök a hazugsagok: Meg kell nezni, hogy a fertözöttek közül hanyan halnak meg! Mert a fertözöttek szamat könnyü manipulalni, különösen ha nem tesztelnek, de a halottaket nehezebb, bar irasos miniszteri utasitasra nem szabadna a virust halalokkent, hanem az alapbetegseget megadni. De ha talan megis, akkor nezzük az elerhetö szamokat:
Magyarorszagon minden 8. fertözött meghal.
Nemetorszagban minden 21. Eleg ennyi??? Tehat akkor a fertözöttek szamaval HAZUDNAK!!! Nincs teszt = nincs fertözött!!! (Nemetorszagban hetente 380ezer tesztet vegeztek, veszelyeztettettt munkakörökben automatikusan, egeszsegügyiseknel negativ eredmeny alapjan duplan is (!), sajat keresre akar ingyen is...)
3 nemet öregotthonba jarok hetente a munkambol kifolyolag, egyetlenegy fertözöttröl nem tudnak, nemhogy halottrol (orvos sincs az otthonban, csak apolok!), nincs kijarasi tilalom nekik, a tolokocsivan mennek vidaman setalni es bevasarolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.