Az egyik legnagyobb lengyel napilap, a Fakt csütörtöki száma magyar nyelvű kommentárral a címlapon jelent meg. "Kedves magyar kollégák a Pestisrácok.hu-nál és az Origo.hu-nál! Ha a lengyel–magyar barátság továbbra is értéket jelent számukra, kérjenek bocsánatot a Donald Tusk családjáról írt hazugságokért. És azonnal távolítsák el ezeket a cikkeket az oldalaikról. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Még véletlenül sem fognak bocsánatot kérni. A lengyeleknél is a hazai vonal van hatalmon és hasonlóan viselkedik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemkati: akkor robot vagy...mert bár egy elvet követsz bárkivelakkor is kell legyen eltérés úgy a kifejezésben mint annak megértésében...
csak úgy....
@Csizmás Kond: cicám! nincs annál szarabb a világon,mikor valaki azt hiszi,hogy egyedül csak neki lehet igaza! anyósszindróma...
lusta
@Csizmás Kond: Csak önmagamat tudom ismételni. az írásból kerek-perec az jön le, hogy ezt bizony ők fedezték fel. Még csak utalás sem volt arra, honnan vették elő. Ez úgy látszik már a vérükben van. Tömjén Zsótitól kezdve, Plagi bá'n keresztül.
Csizmás Kond
@lusta: ...nem zavar ...viszont aki olvas az tudja szóval a plagizást azért találták ki hogy akinek nem megy az olvasás az is tudja mi honnan származik...amúgy mindegy hogy ki találta ki vagy ki nem akkor is azt kell hibáztatni és nem azt aki folytatja.
tudode
Felcsút büszkeségénél így működik a hála a tapsviharokért:
.
---- Olcsón jönnek tapsolni a lengyelek
.
nepszava.hu/1122899_olcson-jonnek-tapsolni-a-lengyelek
.
Mindenki sorra kerül ugy mint Soros, Simicska, Juncker, most TUSK A SOROS a fijug karaktergyilkolásában!
namihami
Újabb sikeres prostisrácok.hu cikk.
Miért pont ez lenne igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.