Az egyik legnagyobb lengyel napilap, a Fakt csütörtöki száma magyar nyelvű kommentárral a címlapon jelent meg. "Kedves magyar kollégák a Pestisrácok.hu-nál és az Origo.hu-nál! Ha a lengyel–magyar barátság továbbra is értéket jelent számukra, kérjenek bocsánatot a Donald Tusk családjáról írt hazugságokért. És azonnal távolítsák el ezeket a cikkeket az oldalaikról. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Még véletlenül sem fognak bocsánatot kérni. A lengyeleknél is a hazai vonal van hatalmon és hasonlóan viselkedik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ennyit a hiteles kúrmánymédiáról! aki "beszólt" viktornak, azt le köll járatni!
Nyírfa
Kíváncsi vagyok a fejleményekre. Hogy meddig járhat a korsó a kútra.
csak úgy....
@Nyírfa: míg meg nem izélják a vízordó lyányt!
lusta
Még véletlenül sem fognak bocsánatot kérni. A lengyeleknél is a hazai vonal van hatalmon és hasonlóan viselkedik.
Nyírfa
@csak úgy...: Még csak a megkörnyékezésénél tartanak.
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg már nagyon ráférne,hogy egyszer ´valaki, úgy isten igazából megizélje.
Nessy
Érdekes, amikor a királyi média teszi ugyanezt, az természetes. Most viszont, hogy őket kapták rajta, kutyául fel vannak háborodva!
csak úgy....
@Nessy: hiszen a királyi média a tettes! itt csak tusknak és a lengyel tesóknak van joguk háborogni!
Nessy
@csak úgy...: Szerinted, meg szerintem is! De a hívek ezt másképp látják! És miután ők a hangosabbak, el is hiszik, hogy igazuk van!
Gyütt Mönt
Pesti srácok és Origo, nahát, ki hitte volna?
Csizmás Kond
...na de vajon miért nem azt hibáztatják aki ezt kitalálta ?
"A 2005-ös lengyel elnökválasztás kampánya idején Jacek Kurski, Lech Kaczyński segítője azt állította, hogy Tusk nagyapja, a második világháború ideje alatt önkéntesként szolgált a német hadseregben."
Nyírfa
@csak úgy...: 11.04

Talán lenyugodna mint a dühöngők a sokkterápiától.
Nyírfa
@Gyütt Mönt: Ugye, milyen meglepő? :DDD
csak úgy....
@Shikari: @Csizmás Kond: a kettö, gondolkodásra képtelen mindenevö!
nemkati
@Csizmás Kond: Jacek Kurski találta ki a 2005-ös lengyel választási kampányban Tusk nagyapjáról, (akit egyébként erőszakkal soroztak be a Wehrmachtba, ahonnan egyébként pár nap után megszökött), hogy Kaczyńskit juttassa hatalomra, sajnos ezzel az aljas hazugsággal sikerült is. A lengyelek nagyon is hibáztatták a lengyel Habonyt, és meg is büntették emiatt a hazugsága miatt.
És hogy miért a kitalálót kéne hibáztatni? Most itt nem azt, hanem a Prosti Srácokat, a V4NA-t, és amelyik még nem úgy írta meg ezt a rágalmat, hogy honnan ered, hanem mint állítást fogalmazták meg.
Csak úgy elképzeltem, ha 0rbánról jelent volna meg egy ilyen hazugság, akkor milyen őrjöngést rendezne az összes fideszpárti mocsok.
Pedig eddig te is és sokan mások azt hangoztattátok pl Pokorny esetében is, hogy senki nem tehető felelőssé az apja vagy nagyapja vétkeiért. Érdekes, ugye?
Csizmás Kond
@nemkati: ..dehát miért rám haragszol, se nem én írtam se nem én terjesztettem sőt nem is véleményztem...
nemkati
@Csizmás Kond: Dehogynem. Egyrészt nem a hazugságot véleményezted, hanem azt, hogy akárkik miért értenek egyet a felháborodókkal. Másrészt azt kifogásoltad, hogy miért nem a kitalálóját hibáztatják. Hát ugye mivel sem a Prostik, sem a V4NA nem tért ki ugyebár arrak, hogy ez az állítás hazugság, és már rég meg is cáfolták, ezért ezek az említett szennylapok hazugságot terjesztenek, és ez az igazi probléma.
Csizmás Kond
@nemkati: Már számtalanszor elmondtam...nem vagyok senkinek elkötelezva és azt írok amit akarok...hogy az kinek tetszik vagy kinek nem az sem érdekel...és ezután is ugyanígy fogok eljárni. Nektek szokásotok a csordaszellem, még véletlenül sem mernél úgy fogalmazni, hogy az esetleg csak a saját véleményed legyen...mert bár ezt is fogod cáfolni nincs két egyforma ember tehát egyforma vélemény sem szabadna legyen hacsak ...na ez a csordaszellem.
nemkati
@Csizmás Kond: Minden, amit írok, az az én véleményem. És még milliók is ugyanígy gondolkoznak.
Csizmás Kond
@nemkati: akkor robot vagy...mert bár egy elvet követsz bárkivelakkor is kell legyen eltérés úgy a kifejezésben mint annak megértésében...
csak úgy....
@Csizmás Kond: cicám! nincs annál szarabb a világon,mikor valaki azt hiszi,hogy egyedül csak neki lehet igaza! anyósszindróma...
lusta
@Csizmás Kond: Csak önmagamat tudom ismételni. az írásból kerek-perec az jön le, hogy ezt bizony ők fedezték fel. Még csak utalás sem volt arra, honnan vették elő. Ez úgy látszik már a vérükben van. Tömjén Zsótitól kezdve, Plagi bá'n keresztül.
Csizmás Kond
@lusta: ...nem zavar ...viszont aki olvas az tudja szóval a plagizást azért találták ki hogy akinek nem megy az olvasás az is tudja mi honnan származik...amúgy mindegy hogy ki találta ki vagy ki nem akkor is azt kell hibáztatni és nem azt aki folytatja.
tudode
Felcsút büszkeségénél így működik a hála a tapsviharokért:
.
---- Olcsón jönnek tapsolni a lengyelek
.
nepszava.hu/1122899_olcson-jonnek-tapsolni-a-lengyelek
.
Mindenki sorra kerül ugy mint Soros, Simicska, Juncker, most TUSK A SOROS a fijug karaktergyilkolásában!
namihami
Újabb sikeres prostisrácok.hu cikk.
Miért pont ez lenne igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.