Még emelkedő tendenciát mutat a koronavírus-járvány, nem vagyunk a végén, napról napra több a fertőzött – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Az országos tisztifőorvos odaszólt az ellenzéki politikusoknak

Müller Cecília közölte, hogy folytatódik az idősotthonok ellenőrzése, ami megelőzési célt is szolgál. Számon kérik az intézkedések végrehajtását, a megfelelést a jogszabályoknak, és egyfajta konzultációt is folytatnak: a népegészségügyi szakemberek készséggel állnak rendelkezésre, helyben segítik az idősotthonokban dolgozók munkáját – sorolta.

Kérdésre felelve az országos tisztifőorvos azt mondta, hogy

ellenzéki politikusok állításával szemben a Magyarországra érkező maszkok nem a raktárban porosodnak.

Ezeknek meghatározott felhasználhatósági időtartamuk van: fogyóeszközök és elsősorban az egészségügyi dolgozók védelmét szolgálják. Folyamatos a kiszállítás a kórházakba, mivel a maszkok nagy tételben fogynak, egy egészségügyi dolgozó legfeljebb egy műszakra, illetve pár óráig használ egy maszkot.

(MTI)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ez a nő is Orbán seggéből bújt ki. Semmi köze a politikához.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsopiale
@Eriksson: Egy nem komolyan vehető, abszolút kulturálatlan tahó és az országnak eddig felmérhetetlen pokoli károkat okozó rabló maffiakormánnyal szemben, már elnézést, de miért kéne kulturált reakció? Az lenne a balek, aki ezekhez szépen szól... és ebben a szélsőjobbos pártok kicsin csoportján kívül EGÉSZ EURÓPA EGYETÉRT... A parlament Showder klub volt már rég, már legalább 20 éve az, és a fizeSS maffia tette azzá elsősorban... a többiek csak próbálták az iramot tartani... ma már messze van ettől, ma már kb bolíviai fegyház udvar szint vagy jemeni bazár, illetve madagaszkári kocsma szint...
Eriksson
@Zsopiale: Ha valaki tahón viselkedik, az mindig az ő jellemhibája.
Zsopiale
@Eriksson: A jellemhibákat meg választjuk és kifejlesztjük magunknak igaz... semmiképp sem sors meg istencsapása illetve szerencse kérdése... hanem kizárólag saját döntés a hibás, azaz csakis magunk vagyunk azok ugye...? Pl egy kalahári sivatag közepén vegetáló bantu analfabéta törzs ők maguk tehetnek arról hogy tahók... igaz? (és végtelen hasonló példa van)
Eriksson
@Zsopiale: Igen, szerintem mindenki maga felelős a jelleméért, a tetteiért. Rendes körülmények között.
Egy kalahári sivatag közepén vegetáló bantu analfabéta törzs semmiképpen nem nevezhető tahónak, ha egyébként megfelelnek a törsi elvárásoknak.
Mondom, szerintem. :)))
jesz
Aki nem tudná, olvassa el a hírt...ezt a szomorú tekintetű dr. Müller Cecíliát kiáltotta ki egy megmodó csoport a nemzet nagymamájának...
Ez sosem hittem volna. Orbánnak már ki sem kell tüntetni, ekkora cím nem is adható, mint a "nemzet nagymamája"
verőce21
Zavarja az ellenzéket, hogy az általuk menetrendszerűen prognosztizált pénzügyi-gazdasági-társadalmi-egészségügyi összeomlás elmarad..., ami miatt nehéz fenntartani a számukra negatív következmények nélkül Tuskolt narratívát. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.