Nyílt levélben ítélték el tegnap a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői Donald Tusknak, az Európai Néppárt (EPP) elnökének az Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos becsmérlő szavait. – A demokráciában természetes, hogy bizonyos dolgokban nem értünk egyet. Azonban a politikai ellenfelünket minden alap nélkül nácinak nevezni ezidáig csak a baloldal jól ismert eszköze volt konzervatív …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tompikáék erős spéttel és komoly szövegértési nehézségekkel jelentkeztek

A pát központim napilapja számolt be róla ma reggeli vezércikkében, hogy „Nyílt levélben ítélték el tegnap a Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői Donald Tusknak, az Európai Néppárt (EPP) elnökének az Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos becsmérlő szavait.”

Nos mint tudjuk több mint egy héttel ezelőtt Donald Tusk néppárti vezető a Spiegelnek adott interjújában többek között beszélt Orbánról és működéséről. Az interjóz készítő újságíró kiemelése szerint azt mondta: „Nazi party member and conservative law philosopher Carl Schmitt "would have been very proud of Viktor”!
A módszer minősítését persze ártunk és qurmányunk propagandája erősen félreértelmezve magára Orbánra, sőt a Fideszre, egyesek még Magyarországra vonatkoztatták.
A vezér cikk és a közlemény hasonló kvalitásokat mutatva számol be az azóta történtekről.
Persze valahogy feledékeny módon, mert kimaradt a beszámoló Tusk-nak náci múltat kreáló hamisításról és arról hogy többen ezért bocsánatkérésre szólították fel a magyar médiát. Érdekes módon az ezen felszólításra vásárolt lengyel reakciót nem felejtették ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.