ORBÁNÉK ERRE??? NE MÁR!!! =)) Kormányzati kommunikációra, kastélyokra, útfelújításra, csatornázásra szánt milliárdokat lehetne a járvány miatt bajba került emberek és cégek támogatására költeni. A még csak papíron kiosztott pénzhez azonban nem nyúl a kormány.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezek a 444.hu-s fiuk tényleg ilyen naivak?

„Rengeteg EU-pénzt tudna a kormány a járványra átcsoportosítani, ha akarna”

A fenti címmel írtak cikket arról, hogy „a ciklusban még ki nem fizetett pénzeket lényegében minden ellenőrzés, papírmunka és bürokratikus eljárás nélkül azonnal felvehetik a tagállamok, amennyiben a járvány elleni védekezésre használják. Járvány elleni védekezésnek számít az is, ha olyanokat segítenek belőle, akik elvesztették a munkájukat, vagy kevesebb pénzt keresnek a járvány idején. ”. S hogy ezzel nem akaródzik nekünk élni.
„248 milliárd forintot érő olyan pályázat volt a rendszerben, ahol az elvi döntést már meghozták a nyertesről, de szerződést még nem kötöttek velük” és „További 2210 milliárd forintnyi olyan győztes pályázat volt, ahol szerződést már kötöttek ugyan, de még egy fillért sem utaltak el a kedvezményezetteknek belőle”. Ez mind gond nélkül felhasználható lenne. Azonban „a felcsúti stadion páholyában egy kockás papíron már odaadták ezeket a pénzeket valakiknek”!!! =))
Sőt nyugodtan tegyük hozzá ezek a valakik, pontosabban azon részük, akik nem direktben ártunk és qurmányunk potentátja, már kellően hálásak is voltak érte! Így igencsak kínos lenne visszavonni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: értsd: ez már lefölözött pénz a tolvajoknak frissre van szüksége! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.