Újabb forrást biztosít a kormány a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nevével fémjelzett, de mára már Kovács Zoltán államtitkár által szervezett, 2021. évi „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállításhoz kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésére és megvalósítására – derül ki a csütörtök késő este megjelent Magyar Közlönyből, amelyet az mfor.hu szúrt ki elsőként. Legutóbb a kormány tavaly novemberben csoportosított át 2 milliárd forintot a vadászati kiállítás előkészítésére. 

A csütörtök este megjelent Magyar Közlöny alapján újabb forrást biztosít a kormány a Semjén Zsolt nevével összeforrt, 2021. évi „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállításhoz kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésére és megvalósítására – írja az mfor.hu.

A kormány a határozat szerint arra kérte fel Varga Mihály pénzügyminisztert és Palkovics László innovációs és technológiai minisztert, hogy gondoskodjanak

1,677 milliárd forint rendelkezésre állásáról az idei költségvetésben.

Egyben rögzítették azt is, hogy a kiállítás és a hozzá kapcsolódó rendezvénysorozat előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatos eszközbeszerzésekre nem vonatkozik az a 2013 év végi kormányhatározat, mely a kormány irányítása alá tartozó fejezetek költségvetési szerveinél tilalmat rendel el többek között autók, bútorok, informatikai eszközök beszerzésére.

Legutóbb a kormány tavaly novemberben csoportosított át 2 milliárd forintot a vadászati kiállítás előkészítésére, a kormányszóvivőből államtitkárrá kinevezett, majd a világkiállítással is megbízott Kovács Zoltán egy Facebook-posztjából pedig az is kiderült:

tavaly decemberig már több mint 3 milliárd forintot költöttek el a 2021-es expóra.

Forrás: mfor.hu, Index

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennyit igazán megér a Főnöknek, hogy olyan szèpen tud felnézni rá. Azzal a meleg, kutya hűségű tekintetével.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ennyit igazán megér a Főnöknek, hogy olyan szèpen tud felnézni rá. Azzal a meleg, kutya hűségű tekintetével.
Nessy
@namihami:Ez aztán tényleg járványügyi rendelet!
Klubtag
Huh ...már majdnem a frász tört ki, hogy esetleg ezt az összeget a kórházakból kiebrudalt - ápolásra szoruló - beteg emberek családjai kapják, miután az állam - kötelező feladatainak egy részét - a nyakukba lőcsölte...
lampa laz
Úgy kell ez nekünk mint betegnek a lélegeztetőgép. A lopható pénznek nincs felsőhatára.
kereső
Igaz, hogy elhalasztják a keresztény világtalálkozót ( Bpest. 2020 szeptember- "Találkozz Istennel"), és még igy kapott a rendező cég az eddigi 30 milliárdhoz 2 milliárdot. Bizonyára ez is a virus elleni védekezést, és a gazdasági visszesés ellen tett intézkedéseket szolgálja.
Nessy
@kereső: Vagy Istennek és gyarló szolgáinak a kárpótlása, az elmaradt "Találkozóért"!
kereső
@Nessy: Istennek nincs szüksége "kárpótlásra"!- ezért aztán csakis a "szolgájá-é" lehet, akiket annak idején ő maga űzetett ki fával a templomokból. De vissza szivárogtak, és egyre pofátlanabbak.
Nessy
Semjén nagy vadász, Kováccsal együtt! Lehet, hogy közben már megtalálták a módját, hogy lehet távcsöves vadászpuskával vírusra vadászni eredményesen? Erre tényleg kell a pénz!
kereső
@kereső: bocsi, most látom- nem fával, hanem fiával!!!
kereső
És akkor még egy "átcsoportositás" a prioritások jegyében. Amihez nem nyúl a kormány az a 3035 milliárdos fegyverbeszerzés.
Na akkor nézzétek:privatbankar.hu/cikkek/makro/milliardokat-csoportositott-at-a-kormany-csutortokon.html
kereső
Tegnap -csütörtökön nagy nap volt! Megkötötték a Budapest-Belgrád vasútvonalra szóló szerződést.

Dolgozik a maffia kormány, amig az ország népe arra fókuszál, hogy a jövő hónapban tud-e enni adni a gyermekének, vagy, hogy megbetegszik-e?
justhpeter
Minden vadászatot elismerek, ahol Tömjén a cél. Felőlem lehet álló- vagy futócél is.
justhpeter
@justhpeter: Elfelejtettem. Kitömött cél is lehet.
namihami
@kereső: @Nessy: @justhpeter: Nem kell irigykedni. A vőnek is jutott 2 (kettő) milliárd, kikötőépítés céljára. Most... Lehet, hogy a vírus egy kicsit csónakázna a kéklő Balaton vizén és akkor tényleg adják már meg a módját.
solidedge
A koronavírus elleni harc újabb sikere.
ómió
A Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás már Semjéné? Vagy csak efftársilag reá kell hazudni?
Zsopiale
Nehogy aztán a végén az ő rusnya náci hazaáruló álkeresztény magyarság szégyene szarbángeci seggnyaló patkány feje legyen a végén a falra tűzve...
Nessy
@ómió: Ő volt a kezdeményező, ő vitte a kormány elé a javaslatot, és az elején ő bábáskodott felette, később lépett színre Kovács Zoltán.
Eredetileg a Világkiállítást szerette volna megrendeztetni, de aztán az valami miatt nem jött össze, így lett Nemzetközi Vadászati kiállítás. A jelenlegi 1,7 milliárd elköltésében nincsenek megkötések, mentesülnek minden törvényi előírás alól!
Béla333
Napi sokezer ember kerül az utcára, ők nem kapnak csak biztató szavakat, hogy nosza! Keressetek másik munkahelyet.
Ez az álkatolikus vadász meg milliárdokat kap az adóforintjainkból?
Mocskos Fidesz!
moareka
Meddig merik még ezt csinálni?...pláne így járvány idején. Jobb helyre nem tudnák adni?
CsipkeRózsa
1,67 milliárd az eddigi sok milliárdhoz, nem lesz ez kevés?
Clavigo
@ómió: Te ,ugye funkcionalis analfabéta vagy... azonkívül,hogy kretén is...
csetere
@kereső: Nem látok a pipától! Költsék patikára! "Isten nem ver bottal"-remélem ebben az esetben is érvényesülni fog a mondás!
percsi
@csetere: Sajnos a mondás nem érvényesül :(
Ezek 32 éve élik világukat, halálukig így is marad.
percsi
Mázlisták, vagy mi vagyunk barmok? Mindig jön nekik egy megetethető indok arra, hogy kiemeljék a milliárdokat a közösből, migránsok, korona...
A lényeg, meg van a pénz, íme mire csoportosították át a milliárdokat, tesztre-maszkra-gumikesztyűre-fertőtlenítőre, tisztességes orvosi ellátásra már nem futotta:
thepost.hu/reszletek.php?id=32090
ómió
@Clavigo:Amit tükörbe nézve látsz, azt mindig másra vetíted? Akkor "jó efftárs" lehetsz!
ómió
@Nessy: Akkor ez tényleg maga lehet az"efftársi jogos"! Hisz itt senki más nem vadászik, csak a Semjén! Na, jó, időnként elmegy mellé "inaskodni" a Kovács és slussz! Az meg egyenesen az efftársi bicskanyitogató lehet, hogy egy olimpiát sikerrel "megfúrunk", egy nyamvadt vadászatit meg képtelenek vagyunk! Kim efftársatok "népi demokráciájában" ilyesmi fel se merülhetne! Rendszerimportról még nem tárgyaltatok vele?
Nessy
@ómió: Kim elvtárs Kínájával, Putyin Orosz országával, Erdogan Török országával, egyre szorosabb kapcsolatot alakít ki pártunk és kormányunk!
Azerbajdzsánt és a többieket se feledve!
kokopelli
@CsipkeRózsa: Összejön a pénz,mert a látogatók egy "csinos összegért" lőhetnek a szabadon futkározó
Semmilyen Zsoltra"! ...csak a sorbanállás okozhat még gondot a szervezőknek!
csetere
@percsi: Építenek a kínaiaknak egy vasútat, még a dédunokáink is nyögni fogják! Felesleges kiadások, amit ők nyelnek majd le, szokás szerint! Remélem belefulladnak!
vacsi
@ómió: Hogy mondhatsz ilyet! Lázár János is nagy vadász, meg a kisinasai: Oszter és a felesége.
kokopelli
@vacsi: ...büszkén állt a vadászokkal a körberakott lemészárolt tapsik előtt! Agyaggalambra nem elég jó lőni?
A Semmilyen Zs. megmutattja neki,hogy kell a levegőből ölni! Megprobálhatja "Kalasnyikov"-val is! Az idő pénz!
ómió
@vacsi: Hát, akkor mégse csak a Semjén az "érintett"? Aszta! Tán még az efftársi vadászokat se kéne eltitkolni? Vagy a mószerhoz muszáj?
ómió
@Nessy: "Túltájékozottságodat" tompítandó jelzem, hogy Kim efftársad nem Kínában góré, hanem Észak-Koreában! Amúgy mondani is akartál valamit?
Nessy
@ómió: Bocs! Ebben igazad van! Pont most maradtak el Kim Ir Szen születésnapjának ünnepségei! De Kína sem a demokráciájáról híres!
Egyébként ez a kiállítás remek eszköz a járvány megfékezésére és a gazdaság talpra állítására! Ez megfelel?
ómió
@Nessy: Kína bizony "spécikomcsi"! "Szocializmust" hirdet, miközben vadkapitalizmust "épít"! Ami azért "nem semmi"! Gazdasági kapcsolatokat tartani meg senkivel nem bűn. Téged az a "nüansz" se zavar, hogy 2021-es kiállítás-rendezésről van szó?
csipetke
Hát persze.Ilyen szarságokra sokkal jobban kell a lóvé,mint a járvány elleni védekezésre.És sírnak-rínak,hogy az EU nem ad pénzt.Ha én dönthetnék,orbán nem kapna 5 ft-ot se,ameddig látványszarságokra,stadionokra meg a pereputtya,és a haverok zsebének kitömésére költi az adófizetők,és az EU pénzeit
evacica
Felháborító, hogy ez az álszent megélhetési politikus Semjén még ilyenkor is a saját hobbiját finanszíroztatja a közpénzből! Ennyit az Istenfélő álszentekről akik ott ülnek a KDMP csúfolt pártban!
vitriol
amennyiben semjént is ki fogják állítani a trófeák között, akkor rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.