A kormány döntésének értelmében a futball mellett a többi látvány-csapatsportágban is egyoldalúan csökkenthetik a béreket az egyesületek. A rendelet alapján az MLSZ által kiírt versenyrendszerben résztvevő klubok egyoldalúan legfeljebb 70 százalékkal csökkenthetik a sportolók és a szakemberek béreit a veszélyhelyzet megszűnéséig. Az egyesületek a többi látvány-csapatsportágban is csökkenthetik a fizetéseket, ám a futballal ellentétben ezen sportágak esetében nincs meghatározva a csökkentés maximális mértéke.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Azt a pénzt minek lehet nevezni, amit a focisták most kapnak? Csak nem úgy hívják, hogy munka nélküli jövedelem? Á, nem lehet, olyan Magyarországon nincs!
És a járvány előtt sem az volt, bárki bármit is gondol.
Béla333
Ne csökkentsék a fizetésüket, hanem küldjék el őket dolgozni!
Elvégre Orbán munka alapú társadalmat épít, amit meg a focisták csinálnak, az minden, csak éppen nem munka...
Clavigo
Lehet menni dolgozni ,,,buzikák... A fő Magosz- paraszt ,,Jakab elvtárs ,,úgy is reklamalt mar,,hogy napszámosok kellenének...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.