Karácsony Gergely főpolgármesternek be kellene tartania a törvényeket, mert emberéletek függenek az intézkedéseitől – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Budapesten a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István megdöbbentőnek és szomorúnak nevezte, hogy a Pesti úti idősotthonban a fenntartásért felelős fővárosi önkormányzat nem biztosította az orvosi jelenlétet, noha erre törvény kötelezi.

A Fidesz nem engedi el Karácsony torkát

Az intézmény emiatt a járvány legfőbb gócpontjává vált az országban, csaknem 500 lakójának több mint a fele elkapta a betegséget, és több tucatnyian meg is haltak emiatt. A hiányosságot a kormányhivatali ellenőrzések több alkalommal is igazolták, miközben a főpolgármester ennek folyamatosan az ellenkezőjét állította – tette hozzá.

A járványveszély miatt különösen fontos volna, hogy Karácsony Gergely betartsa a törvényeket, és ne a közösségi oldalán üzengessen, meg dokumentumokkal hozakodjon elő – hangsúlyozta Hollik István.

(MTI)

(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezzel terelik el a figyelmet arról, h a hájasvalagudög végig turnézta meg fertőzte az összes kórházat.
Az idős emberek is ott fertőződtek meg és vitték az otthonokba. Nagyon szomorú, de a kórházak lettek a gócpontok, mert nem tesztelnek, vagy nem eleget és nincs megfelelő, vagy mennyiségü védőeszköz. Így nemcsak a betegek hanem a gyógyító személyzet is sorra betegszik meg. Ennek ki, vagy mi az oka hollik, te nagyon barom?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@bencemacska: Ahhoz trón is jár, igy igazságod vagyon.
bencemacska
@kereső: ma, 12:05
Kösz a másodközlést!
Egyetértek minden szavával, csak hozzáteszem nemcsak az ő fejükre ömlik vissza, hanem a miénkre is, azzal a különbséggel, hogy ők tető alatt állnak, ami nekünk már nem jut!!!
volvós
@Maria26: sz.pógép néni !! Rossz oldalom vagy !!!
Sámannus
Inkább a Moszkvai Távirati Iroda nyilatkozata lenne a hírközlő hiteles neve. Így egy betűszó mögé bújva tévesen értelmezzük az állításokat. Mondhatnánk azt is, hogy a ruszki médiafölény görcsös lejáratókampányt folytat közösségi médiaszolgáltatás címszó alatt.
Tegnapi híradón a guriga tévében is egyfolytában ezt okádták.
Tudjuk nagy szégyen ez nektek, okádhattok bármit nem vagytok több a falhoz csapott spermánál.
SystemError
@verőce21: Tetszett a múltkori kis rendszámos kromofágos hozzászólásod. Így mivel tudtam, hogy most mi lesz, csak rendszámokat néztem. persze nem a tüntetőkét...:) Szép reggelt holnap!
csak úgy....
@durbincs: áprilisi cikk,április a te hónapod ! április 1 és 4 a te napod..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.