Karácsony Gergely főpolgármesternek be kellene tartania a törvényeket, mert emberéletek függenek az intézkedéseitől – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Budapesten a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István megdöbbentőnek és szomorúnak nevezte, hogy a Pesti úti idősotthonban a fenntartásért felelős fővárosi önkormányzat nem biztosította az orvosi jelenlétet, noha erre törvény kötelezi.

A Fidesz nem engedi el Karácsony torkát

Az intézmény emiatt a járvány legfőbb gócpontjává vált az országban, csaknem 500 lakójának több mint a fele elkapta a betegséget, és több tucatnyian meg is haltak emiatt. A hiányosságot a kormányhivatali ellenőrzések több alkalommal is igazolták, miközben a főpolgármester ennek folyamatosan az ellenkezőjét állította – tette hozzá.

A járványveszély miatt különösen fontos volna, hogy Karácsony Gergely betartsa a törvényeket, és ne a közösségi oldalán üzengessen, meg dokumentumokkal hozakodjon elő – hangsúlyozta Hollik István.

(MTI)

(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezzel terelik el a figyelmet arról, h a hájasvalagudög végig turnézta meg fertőzte az összes kórházat.
Az idős emberek is ott fertőződtek meg és vitték az otthonokba. Nagyon szomorú, de a kórházak lettek a gócpontok, mert nem tesztelnek, vagy nem eleget és nincs megfelelő, vagy mennyiségü védőeszköz. Így nemcsak a betegek hanem a gyógyító személyzet is sorra betegszik meg. Ennek ki, vagy mi az oka hollik, te nagyon barom?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Mondtam vagy fél éve, hogy Karácsony már ott elb@@ta a dolgot, amikor elkezdett bratyizni a Fideszesekkel. Amikor kiemelt végkielégítéssel, kitüntetéssel küldte nyugdíjba Tarlóst, a helyett hogy kivizsgáltatná az ő idejében elkövetett bűncselekmény gyanús ügyeket és azokat elénk tárná.
Óriási hiba volt azt gondolni, hogy ami Zuglóban működött, hogy próbált középen billegni, miközben az MSZP és a Fidesz közösen lopkodta a közöst, hogy ugyanez működni fog Főpolgármesterként!
Elmegy jópofizni a kormányülésre és meg van sértődve, hogy másnap minden szennyet ráöntenek?
Tudomásul kellene venni: harc nélkül, jópofizva, mutyizgatva nem fog menni a Fidesz eltakarítása!
Béla333
Ja és mégegy: mára már sikerült ezzel a jópofizó politikával oda jutni, hogy folyamatosan a Fidesz támadja Karácsonyt és ő meg csak védekezik. Ez így csak bukta lehet.
Nem szabad kiereszteni a kezéből a kezdeményezést, de ezt most már hiába tanácsolom. A ciklusa végéig védekezni fog.
Sámannus
Ez elég híg lett Beila és még lódítasz is..
Joker
Jó volna leszállni végre a főpolgármesterről ,pofát vissza ,lehet a végén ki tudja hány ember xétbaxott élete miatt kell majd felelni .
Már most is többet tett mint a tarlós 10 év alatt rombolt ,mint főseggnyaló faékes behajtós gyökér . :-(((((((
Giovanni Alba
Ez nekem nagyon tetszik. A beszédíró szövegértésből fel volt mentve :-)
"A járványveszély miatt különösen fontos volna, hogy Karácsony Gergely betartsa a törvényeket, és ne a közösségi oldalán üzengessen, meg dokumentumokkal hozakodjon elő – hangsúlyozta Hollik István."
A dokumentumok bolsevista trükk, tudjuk.
Klubtag
@Béla333: ...bármilyen szomorú is, de ezzel a bandával már nem lehet értelmes, érdemi, konstruktív párbeszédet folytatni, ezek vért akarnak látni...valószínűleg azért, mert a századvéges illúziógyár pontosan felmérte és Orbán elé tárta, hogy mi a megítélése az ország népének a fidesz-kdnp kormányzattal kapcsolatban. Ezért most rákapcsolnak...jelzem csekély eredménnyel...kontra-produktívak bel- és külföldön egyaránt.
fergeteg
A hülyéje végezné a dolgát az idióta baromállat. Szarakodik a kormányzattal.
Budapest megissza a levét.
tudode
Nahát!
.
.A huszadrangú bársonyhokedli pályázó is gyakorolja a karaktergyilkolást!
.
Őfélesége katyvasz államának se nem árt, se nem használ az, hogy egy tótumfaktummal több, vagy kevesebb!
fergeteg
Idióta,olyan rendelkezéseket,hoz ami ellenkezője a normálisnak.
Parkokat,városszéli területeket,erdőket zárat le.
Vidéken örülnek az emberek,hogy egyenként legalább a zöldbe kimehessenek,
kissé felnőttem
hol lik hol luk mért bántod az embertársadat meggyőzödtél dolgokról ? önbiráskodsz ? tán? nem illik ám a 10 parancsolatot ha megtanitották neked kicsi huszár figyelmen kivül hagyni!
sőt példamutatást ha nehezedre is esne gyakorolj!!!
Nessy
Ez az egész Pesti úti téma ilyetén lereagálása a kormánypárt részéről, őket minősíti! Arra jó nekik, hogy Karácsonyt vegzálják! Máshol ez a probléma nem probléma, sőt! Talán Hollik is kérdezzen, mielőtt szövegel! Az idős otthon, nem kórház, nem egészségügyi intézmény! Itt a nővér szolgálat 24 órás! Nincs főállású orvos, a szerződéses orvosok az adott időpontokban elérhetőek, és el is látják akit el kell! De, ahogy ma a háziorvosi szolgálatoknál sem mindig lehet mindenkit elérni, miután a 65 év felettiek "kivonásával" sok praxist csak helyettesítéssel lehet megoldani! Mint ahogy a kórházakban sem annyi a létszám, mint amennyit minimum feltétel rendszer előír! És nem igazán polgármesteri feladat ennek a megoldása! Tényleg hihetetlen ebben a helyzetben a kormánypárti viselkedés!
lampa laz
Ezzel terelik el a figyelmet arról, h a hájasvalagudög végig turnézta meg fertőzte az összes kórházat.
Az idős emberek is ott fertőződtek meg és vitték az otthonokba. Nagyon szomorú, de a kórházak lettek a gócpontok, mert nem tesztelnek, vagy nem eleget és nincs megfelelő, vagy mennyiségü védőeszköz. Így nemcsak a betegek hanem a gyógyító személyzet is sorra betegszik meg. Ennek ki, vagy mi az oka hollik, te nagyon barom?
kissé felnőttem
@Nessy: Kb. majd akkor turbékoljanak ha a 4-500 körzetiorvost hadrendbe állitják , mert sok sok településre nincs egyszerüen jelentkező, aztán a 65 felettiekre is csak csak ráfanyarodtak nahát ?mik lesznek még?
Klubtag
@Nessy: ...jó, hogy rendszeresen megnyilvánulsz, mint (úgy látom) egészségügyben járatos, mert ez a sok, itt "közkincsé tett" ferdítés már az agyamra megy. A sógornőm édesanyja egy olyan intézményben van, amely ugyan nem fővárosi hatáskör, de azért ezek az egészségügyi előírások gondolom közel egységesek...és ő is a gyakorlatot meséli. Van szerződéses orvosuk, aki hétfő, szerda, pénteki napokon 8-12. között tartózkodik az intézményben, ellátja, akit kell, kórházba utal, akit kell, gyógyszereket ír fel, akiknek kell, egyébként meg telefonon ügyel. A háziorvos sincs mindig a rendelőben...a hétköznapi életben sem...nagyon elvetették a sulykot az orbán-fanok.
kereső
@Nessy: Egy a cél- Karácsonyt és Bpesti ellenzéket kicsinálni.Hazugságokkal, csúsztatásokkal- bárhogy.
Borsó
A koronavírus elleni védekezés a kormány dolga, ezért kaptak most rendkívüli engedélyeket. Hoppá.
Klubtag
@kereső: ...miután ezt a tény a józanabb, normálisabb emberek felismerték ... egy acél, nem felejteni el 2022-ig és annak megfelelően dönteni.
Nessy
@kereső: Büntetni kell a "bűnös város renitens polgárait"! Amit bevételt lehet elvesznek az önkormányzatoktól, és utána álszent pofával bejelentik, hogy a járványügyi hatóságok feladatát jelentő védekezés, intézkedés elmaradásáért a polgármesterek felelősek, pénz nincs, oldják meg duplán!
koszpeko
nepszava.hu/3038531_26-hiradoban-kell-helyreigazitast-lehoznia-a-koztevenek-mert-hazudtak-czegledyrol
Hat hamis hír után hat helyreigazítást kell ismételgetnie az M1 Híradónak a Kúria döntése nyomán.
Nem kevesebb, mint 26 híradóban kell lehoznia az M1-nek azt a 6 helyreigazítást, melyre a Kúria a Czeglédy Csabáról terjesztett valótlan rágalmak miatt kötelezte a köztévét - szúrta ki az index.hu a Czeglédy által közösségi oldalán közzétett hírt. A bíróság arra hivatkozva, hogy az M1-nek közszolgálati médiaszolgáltatóként nagy a felelőssége a nyilvánosság tájékoztatásában, kötelezte az M1 Híradót, hogy
koszpeko
@koszpeko: Tudom.
Nem kapcsolódik a témához de ez nekem megint csak elégtétel.
Ennyit a féreg közmédiáról.
Nessy
@Klubtag: Köszönöm! Mikor ledorongolnak, mindig megígérem, hogy nem írok többet. Egészségügyi családból származom harmadíziglen.
Ezért nem tudom megállni a tisztességtelen félretájékoztatást politikai indokból.
Klubtag
@Nessy: ...légy szíves a józanul, tisztességesen gondolkodók érdekében ne is hagyd abba...o:)))
Madácsi Pali
Terel a fideSS média. Orbán és nyaloncai fertőzték meg az othon lakóit, mert teszt nélkül vitték oda a fertőzést a kórházból. Később a járványra hivatkozva vonták meg a kórházi súlyos betegektől, akik közül már sokan meghaltak. Miniszeter álnok ú, hazánkban naponta 25-30 szor több ember hal meg mint a járvány miatt. Nekik nem jár tiszességes orvosi segitség? Ezen kívül nem csak haldoklók élnek itt, nekik sem jár szakorvosi ellátás. Kezeletlen betegségek miatt hány embernek romlik az állapota?
Béla333
Karácsony annyi mindent tud a Fideszes disznóságokról, hogy neki nem védekezni kellene a Fidesz mocskolódása ellen, hanem támadni őket, a köztörvényes bűncselekményeket elénk tárni, bizonyítékokkal!
Zuglói ügyek, Tarlós ügyei stb, stb!
Mire vár?
szép új világ
Holliknak eléggé sok időbe telt mire sikerült átállni a Sorosozásról és a migráncsozásról a járványra és a Karácsonyozásra.
Nehezen tanul az idiótája, de aztán annál kitartóbban szajkózza a marhaságot.
Béla333
@Horizont: 18.19
Egy ilyen harchoz egy Hadházy, egy Márky-Zay vagy Jakab Péter, esetleg a Puzsér Róbert sokkal inkább megfelelne.
A széplelkek ideje még nem jött el...
graycivil1
Hogy az enyészett kurta anállyukat a FIDESZ orbitális hazudozóinak! Saját mocskukat mindig más nyakába öntik.

Béketűrő ember vagyok, de ezt maffiát szeretném már rács mögött látni teljes vagyonelkobzással kiegészítve!
kereső
@Nessy: Gyalázatosak. Ezek- nem tudok másra gondolni útálják a magyar embereket- hiszen az önkormányzat az emberek képviselete, akiket közvetlenül választottak meg, és akik mögött 10 ezrek állnak. Ha az önkormányzatot büntetik, akkor az embereken állnak bosszút- ez ilyen egyszerű. Mindegyiknek koronát kivánok- jó nagy adagot.
bencemacska
@Sámannus: Neki mindenkivel baja volt - előbbi életében is - aki bírálta a LMP-t. Pedig az LMP-nek köszönhetjük a harmadik kétharmadot! És ez nemcsak az én VÉLEMÉNYEM!
" A fővárosban szinte csak úgy nyertek a fideszes jelöltek, hogy amennyiben a második és a harmadik helyezett összefogott volna, akkor az ellenzék futott volna be. Nehéz lesz letörölni a vádat, hogy az LMP-nek legalább 5-10 mandátumot köszönhet a Fidesz. "Küzdeni kell tovább" - vallják a párt vezetői. Nem csengenek túl hitelesen most ezek a szavak."

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/09/lmp_bunbakka_valtunk/
kereső
@Giovanni Alba: Ezek szerint olyan mint a szakértelem? Az is bolsevista trükkk.
Nessy
@Madácsi Pali: Érdekes a hívek lelkesen asszisztálnak ehhez cirkuszhoz, miközben el nem ismernék, hogy máshol is vannak fertőzöttek, hogy a járványügy felejtettel el az elején a szociális szféra létezését, és annak a lehetséges góccá válását.
Érdekes mód a mimóza lelküket nem zavarja a sok ezer munka és jövedelem nélkül maradt munkavállaló, és a családjuk! Erről nem beszélnek lépten nyomon! Ja, hogy ott a kormánynak lenne tennivalója, mint szerte Európában és a világ több részén! Nem zavarja őket az értelmetlenül naponta rendeletekkel elszórt milliárdok a haveroknak!
Ezen az egy témán számukra most más nem létezik! Addig, amíg valamelyiket meg nem koronázza egy vírus, vagy munka és jövedelem nélkül nem maradnak! Igaz, fideszes havert ez a veszély nem fenyegeti!
csipetke
Tudjuk,hogy a fidesznél nincs éles kés a fiókban,szinte egy se,de nem jutott eszébe egyiknek se,hogy Karácsony azért rakta ki a fészbukra a dokumentumokat,hogy elolvassák,és hogy bebizonyítsa,hogy a fidesz újra meg újra hazudik.Bár ez nem újság,talán még sose mondtak igazat.Azt meg,hogy az önkormányzati választáson bukták Bp-et,sose fogják megemészteni.
Jónéhány vidéki idősek otthonában is sok fertőzés volt,azért ki a felelős?Szerintem orbán,mert övé a teljhatalom,és ő az,aki miatt nem jut az embereknek elég maszk,és gumikesztyű,mert a fene se tudja,hány helyre adományozta el a mi közpénzünkből nemkevés pénzért vett védőcuccokat.Az eszem megáll,még a Vatikánba is adományozott.A világ egyik leggazdagabb miniállamába.Remélem a fidesz fanok,akiknek a hozzátartozóikat kipaterolták orbán miatt a kórházakból,és látják,hogy hol kötnek ki a mi védőcuccaink,most talán elgondolkodnak.És nem mellesleg,mire fel adományozza el orbán a magyarok védőcuccait úgy,mintha a sajátját osztogatná?
Sámannus
@bencemacska: Most is maris anyu fogja a gyeplőt nem hiszem, hogy a fiacskája önálló lenne.
Aki Én
@fergetegesen idióta: megint itt hazudozol, te félkegyelmű idióta?
A többség, a VALÓDI többség választotta, mert utálja a hazug fajtádat.
Ha ebben az esetben Karácsony a felelős, akkor az öszes többiben a gazdád.
Az állami kórházakba hogy került a vírus? Ott hányan haltak meg? Azért ki a felelős?
kereső
@csipetke:" .És nem mellesleg,mire fel adományozza el orbán a magyarok védőcuccait úgy,mintha a sajátját osztogatná?"- mert a feudalizmusban a kerál, adományoz- stallungot, birtokot, mindent.
csetere
@lampa laz: A mezőszilasi otthonról kussolnak. Ott 200 idős él, állami fenntartású, már ketten meghaltak, 13 fő karanténban van.
nezelodo
Nagyon zavarja a likpistit a dokumentumok megléte. Na majd intézkednek, hogy az is legyen titkos, mint a többi, amit nem szeretnének, hogy a birkanyáj meglássa, és esetleg meg is értse... Ezért volt az elbukott kerületekben az a lázas dokumentum eltüntetés, mert marhára törvényesek lehettek.
csetere
@Aki Én: A valódi többség abból az 1,1 millió külhoni szavazatból van, amit Semjén megköszönt nekik.
bencemacska
@csipetke: ma,1913
Ott tévedsz , hogy fidesz fanokat és rokonokat nem raktak ki, nem érzik saját bőrükön!
Másik, hogy a G. szó szerint betartja, hogy : „Az állam én vagyok." (L'état c'est moi. (francia))
vitriol
@Béla333: puzsér kivételével egyetértek!
Béla333
@vitriol: 19.59
Ha harc van, akkor nem lehet finnyáskodni...
bencemacska
@nezelodo: ma, 19:46
Csak azt nem értem, hogy ami törvényes volt 2019. október 13-án, az miért büntetendő 14-én???
moareka
Ki az a Hollik István? Ja, az aki a hajbeültetését is mi fizettük?? Ha tyúkláb mintás ingben lesz,ne felejtsük el ezt az összeget is levonni a dobozolás béréből...
jesz
Nem fog történni Karácsonyal semmi...a hatalom csak kóstolgatja, de egy választott vezetőt nem lehet csak úgy lepattintani...
Már tudja az Orbán körül szartkavaró stáb, hogy ezt a kórházkiürítést nagyon elbaszták...ebből több az elhunyt, mint a vírusból lesz összesen...kérdés ki meri Orbánt felvilágosítani, hogy főnök, ezt benéztük, nekünk annyi. De amíg Kásler a helyén van, addig nincs remény, hogy Karácsonyt békén hagyják...semmit nem tudnak tenni ellene, de a közhangulatot forrón kell tartani...
surdilloFUJT
@Pegero: Te mocskos állat!Karácsony eddig többet tett a Budapestiekértmint a tarháspipi az évek alatt!!!Nyomorék aljas náci pribékek vagytok!!!A külhoni esetleg magyarnak vallókat ajándékozza csuti,még azokat is akik nem tudnak magyarul,a Macedonok,szerbek stb,a magyar városoktól meg elvonja,a szükséges pénzeket is!!!A bőrötök a városkapun fog száradni,aljas gazemberek!!!
verőce21
Miközben a kormány a közvélemény-kutatók szerint egyre népszerűbb a koronavírus-járvány megfékezése érdekében tett intézkedések miatt, az ellenzék kezdi szinte lenullázni magát az emberek előtt. Ez főként annak köszönhető, hogy nekik csak a hatalom megszerzése okán sikerült egy időre az összefogás. Ha az egész világot sújtó, súlyos veszélyhelyzet idején félre kellene tenni a politikai érdekeket és egy emberként kellene küzdeni a túlélésért, akkor ez már nem jön össze. 

A minap a Párbeszéd politikusa, Szabó Tímea parlamenti felszólalásából az is kiderült, hogy mit gondolnak valójában a nemzeti összefogásról, miként képesek még a határon túli magyarokat is megtámadni.
Yoda69
Hollik ezt inkább címezd a törpe huszár fonokodnek.
Ha valaki, akkor ő felelős a magyarországi járvány eszkalalodasaert.
jancsipapa
@Nessy: Nyilván itt Karácsony vegzálása a legfontosabb. De ,mint fenntartónak azért van felelőssége is . 200 főnél nagyobb létszámú öregotthonban törvény szerit kötelező a főállású orvos és ez jóval nagyobb. Itt azért találtak egyéb hiányosságokat ,nemcsak a koronavírus fertőzöttség hibás lereagálását .Például jó pár esetben rüh ,ami azért könnyen kivédhető .Ez azért is botrányos mert egy ilyen otthonban nem jótékonykodás folyik ,hanem alaposan megfizettetik az ellátást , ( milliós beugró ,százezres havidíj ) és ez mindenképp hasznot termel a fenntartónak ,ezért elvárható lenne az odafigyelés ,megfelelő gondoskodás. ( ez nemcsak erre az otthonra vonatkozik )Én inkább Egy " róka fogta csuka " szitut látok ,amit mindkét fél igyekszik kihasználni .
csipetke
Persze hogy nem engedik el Karácsony torkát.A fidesz mindig is így működött.Mindenre pillanatok alatt találtak bűnbakot,ha bűnös volt,ha nem,a fidesz média az erősebb.A sok agymosott idióta,akik az M1 propaganda tn-n hülyülnek el,esetleg a tv2-n.
Ott bűntetlenül tolják a hazugságokat éjjel-nappal.Mellesleg orbán teljhatalmat kapott,nekik kéne mindenre odafigyelni.De egyet tudnak világszínvonalon:-átgondolatlanul kapkodni.Olyat is nyilatkozott orbán,hogy ezt a helyzetet nem lehet CSAK központilag megoldani.Azaz,csődöt mondott a teljhatalom.Mégiscsak kell segítség innen-onnan.
csipetke
@bencemacska: tegnap 19:57 Nem a közvetlen fidesz pereputtyra gondoltam,hanem a fidesz szavazókra.Lehet,hogy félreérthetően írtam
Málna
@Nessy: 200 fő felett kötelező minden idősotthonban főállású orvost foglalkoztatni.
tudode
És az Istennek sem hagyják abba a karaktergyilkolást, amelynek szégyenletes előzménye
.
-------Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül
.
www.borsonline.hu/aktualis/budai-gyula-merlege-1434-ugy-itelet-nelkul/50016
.
Egxyáltalán szoktak ezek időnként tükörbe nézni, és látni az áspiskígyókat, akik kuncsorognak őféleségénél a bársonyhokedliért, amit az öreg harcos be is vesz, és tele tömködi az államot egy csomó, öregasszonyokat is megszégyenítő szakbarbár áspiskígyóval. alfél nyalásért!
.
Undorító!
kereső
@jancsipapa: @Málna: És hány fő felett (lenne)kötelező, hogy legyen főállású háziorvos. Ma 600.000 ember nem tudja felhivni a háziorvosát- mert nincs háziorvosa. Ennyi ember ellátatlan ma Magyarországon- holott a járulékot, és az adókat megfizeti . Ezért ki a felelős? Mari néni a sarokról? Nagyon bögyötökben van, hogy a haza ellenzékbe került Bpesten, és jó néhány nagy városban. Meg is kezdtétek a jogi és az erkölcsi elégtételt ezért, amint orbán igérte 2018.március 15.-én" elégtételt fogunk venni...". Még ilyen miniszterelnöke nem volt az országnak, aki a saját országa lakóit fenyegette volna meg ilyen módon. Le kéne szállni Karácsonyról- foglalkozzatok inkább azzal, amivel egyidősök vagytok,A kormánynak is be kéne tartani a törvényeket, ha már arra hivatkozik az állampárt "jeles" képviselője.
Nessy
@jancsipapa: A több milliós beszálló, és a magas havidíj a nyugdíjas apartmanházakban van! Meg az emelt szintű privát nyugdíjas otthonokban, ahol egy szoba+plusz fürdőszoba, programok, étkezés, takarítás stb. az alap! Azért tudom, mert amikor egyedül maradtam, körbejártam a témát, és rájöttem, a negyvenkét évi egészségügyi nyugdíj max. egy egérlukra elég! Itt most már keveredik a szezon a fazonnal. Mert sehol máshol a világban nincs idős otthonnal gond, csak ezzel eggyel! Szólni kell a WHO igazgatójának, hogy rosszul tudja nem az összes megbetegedések 50%-a kerül ki az idős otthonok lakói közül, csak a Pesti útra érvényes, és Karácsony hibás az összes megbetegedésért! Kéretik a királyi médián kívűl is tájékozódni!
Aki Én
@verőce21: nem igaz, nem nő a támogatottságuk. Ezt kizárólag a közpénzen kitartott propagandátok hazudja, hogy örüljetek, és ne is akarjatok a valódi többséghez tartozni. Sőt, a fideszesek közel fele szerint is példátlan és veszélyes a korlátlan hatalom.
Ez demokrácia kérdése. Ha lenne agyad, te is látnád.
Aki Én
@Málna: komplett körzetek vannak, ahol nincs gyerekorvos, háziorvos. Teljes osztályok, köztük intenzívek zártak már be, mert nincs orvos...
Ha lenne rá némi alapvető emberi igényed, nem csak propagandát olvasnál. Ha lenne eszed, nem akarnál butaságokról meggyőzni embereket.
Málna
@Aki Én: Annyit írtam, hogy 200 fő felett kötelező saját főállású orvos az idősotthonokban. (Mert Nessy nem volt ezzel tisztában.) Ez nem butaság, ez tény, másról pedig szó sem volt, azt csak te képzelted hozzá. Mindig butaságokat írsz, figyelj oda kicsit jobban...
Málna
@kereső: A világon semmi nincs a bögyömben, csak az, hogy Nessy valamit nem jól tudott, őt javítottam ki. Ne tereljetek!
ómió
De, hát, hányszor kell még odahazudnia az orvost!? Pláne így, hogy még Gál J. is "igazolja"!
jancsipapa
@Nessy: " Egy " róka fogta csuka " szitut látok ,amit mindkét fél igyekszik kihasználni ." -Mit gondolsz ezt miért írtam ? - Egyébként a királyi tévét ( sőt ,bármelyik csatornán híreket ) egyáltalán nem nézek...
jancsipapa
@kereső: Nagyon el vagy tévedve amikor engem a Fideszhez sorolsz . Én nem sorolom magamat oda . Sőt, egyik bagázshoz sem .
verőce21
@Aki Én: (9:46) Selejt minden közösségben van. Például itt vannak nekünk a Szabó Tímea, Harácsony színvonalú ellenzéki politikusok.
E blogban pedig mindjárt itt van talpig liberóban, @Aki KretÉn: !
Béla333
Úgy nem lehet harcolni Karácsonynak, hogy jó keresztényhez méltóan egy pofon után oda tartja az arcát egy újabbért.
Nem kellene lekvároskodni, hanem elő a Fideszes disznóságok bizonyítékaival.
Mire költöttek el milliárdokat az E-jegy tervezett bevezetésekor?
Mire jutott a vizsgálat a 3-as metrókocsik felújítása vagy újak vásárlása ügyében?
Feltett kézzel nem lehet háborúba menni!
Nessy
Úgy mellékesen állandó orvosnak a pszichiátria, demens, és egyéb betegellátó otthonokban, ide nem értve az idős otthonokat 50 fő felett kell állandó orvosnak lennie! Az idős otthonokban több orvos látja el a feladatot, készenléti rendszerben. Azaz nem tartózkodnak 0 - 24 -ben az otthon területén, de gyorsan elérhetők. A nővér szolgálat állandó jelenlétet jelent.
verőce21
Karácsony is zenész. Kiváló billentyűs, már ami a facebook bejegyzéseiből kiderül.
kereső
A JELEN PILLANAT IGAZSÁGA

Amíg "béke" volt, azaz a dolgok többé-kevésbé rendben mentek, nem tűnt fel, hogy az országnak nincs kormánya, csupán egy politikai kalandorokból és finoman szólva is szerény képességű szélhámosokból álló karrierkommandó, amelyet élő malacperselyek vesznek körül. S mert nem csak a népnek, de a vezetőknek is cirkusz kell, hát csináltak. Mű-migránsok, mű-Soros propaganda, s közben szépen beszivároghatott mindenhová a Hatalom, mint az istállóban a trágyalé.

A hazugság nemzetivé lett és a "nemzeti" is hazugsággá vált. A kereszténység olyan álarccá változott, amelyet viselni kötelező, és amely mögött a legocsmányabb ördögpofák bújnak meg. Az ország a nyakig földbeásást visszakívánók, passzióból háziállatokra lövöldözők, a vagyontalan embertársaikat értéktelennek tekintők, munkásőrből lett díszhuszárok,náci megszállóknak szobrot emelők, sose volt országot visszasírók, látványtőkések, a krisztusi tanítást meggyalázó főpapok, a bálvány előtt hajbókoló rabbi, éJE:LEN s közönséges, avagy mezei tolvajok úri murija lett. Elég volt néhány, jószerivel szintén szélhámosok által kigondolt, elrongyolt jelszó ismételgetése, és bárkiből lehetett miniszter, államtitkár, kormánybiztos, azaz a mi kutyánk kölyke. Ugyanilyen gyorsan lehetett persze kegyvesztett is, de ez is meg volt fizetve.

A vezetőből Vezér lett, méltó a díszes társasághoz, nyakba akasztott pörköltkendő, trottyos gatya, zsebre tett kéz, koszos cipő, szájnyalogatás, nyakkendőigazítgatás, dilihopp.
kereső
folytatás:
.

És most valóban "éles" helyzet van, a békeidőnek vége. A cirkuszból dráma lett. Lassan tragédia. És a társaság tehetetlen. zavart. Kiderült, hogy lényegében nincs kormány, és nincs kormányos, csak egy tehetségtelen vidéki színész, hordó alakú szónok, aki bombasztikus bejelentéseket tesz, szánalmas csapatokat sorakoztat fel, de sem ő, sem alantasai nem tudják, mit kezdjenek végtelen zavarukban hozott áldöntéseikkel, amelyek nem mások, mint jelszavak, de hát ehhez szoktak hozzá, ehhez értenek, nem tudják megtölteni a szlogeneket tartalommal. Tehetetlen dühükben lehet, erőszakhoz is folyamodnak majd, kapkodva és összevissza, mint mikor a gyerek papírcsákóval a fején üti-veri botjával a csalánt. Csakhogy ez nem csalán, ezek emberi lények: betegek, akiket kiszórtak a kórházakból: inkább haljanak meg, csak ki ne derüljenek a hazugságok, és az se, hogy kezdettől egyszerűen képtelenek kezelni a helyzetet, mert most helyzet van, bizony, és hamar kiderül, hogy semmi sincs úgy, ahogy mondták. Minden eszköz helyett semmi eszköz sem állt rendelkezésre, ma sem tudni, ennek hány áldozata volt és lesz. Minden idők legnagyobb gazdasági mentőcsomagja annyit se ér, mint egy csomag vécépapír, s a közgazdászok, köztük a sajátjaik is, akik már szégyellik ezt az egész, haláltáncba fulladt komédiát, ahelyett, hogy meghallgattatnának, árulóvá minősíttetnek.

Tíz év minden hazugsága most egyszerre ömlik a fejükre.
Lemoshatatlanul.

Nagy Bandó András
kereső
Csak az idő távban vitatkoznék Nagy Bandó-val. Nem tiz- hanem harminc év hazugsága , ami a kollégista brancsot illeti.
volvós
Köcsögpistike !!! Lesz ez még fordítva is, amikor a te nyakadat fogják szorongatni, te tetű !!!
bencemacska
@kereső: tegnap, 19:02
Én Dózsa György koronáját adnám előbb nekik, gyorsabb és biztosabb!
kereső
@bencemacska: Ahhoz trón is jár, igy igazságod vagyon.
bencemacska
@kereső: ma, 12:05
Kösz a másodközlést!
Egyetértek minden szavával, csak hozzáteszem nemcsak az ő fejükre ömlik vissza, hanem a miénkre is, azzal a különbséggel, hogy ők tető alatt állnak, ami nekünk már nem jut!!!
volvós
@Maria26: sz.pógép néni !! Rossz oldalom vagy !!!
Sámannus
Inkább a Moszkvai Távirati Iroda nyilatkozata lenne a hírközlő hiteles neve. Így egy betűszó mögé bújva tévesen értelmezzük az állításokat. Mondhatnánk azt is, hogy a ruszki médiafölény görcsös lejáratókampányt folytat közösségi médiaszolgáltatás címszó alatt.
Tegnapi híradón a guriga tévében is egyfolytában ezt okádták.
Tudjuk nagy szégyen ez nektek, okádhattok bármit nem vagytok több a falhoz csapott spermánál.
SystemError
@verőce21: Tetszett a múltkori kis rendszámos kromofágos hozzászólásod. Így mivel tudtam, hogy most mi lesz, csak rendszámokat néztem. persze nem a tüntetőkét...:) Szép reggelt holnap!
csak úgy....
@durbincs: áprilisi cikk,április a te hónapod ! április 1 és 4 a te napod..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.