Szijjártó Péter, aki jelenleg az Ön külgazdasági- és külügyminisztere és ebben a státuszában a külvilág felé mindannyiunkat képvisel, olyat tett, amit magára valamit is adó politikus biztosan nem művelne. Szijjártó lejárató célzattal nyilvánosságra hozta a román nagykövet levelét, mert nehezményezi, hogy a politikus is emberből van. „Ennél valószínűleg nincs lejjebb: a román nagykövet vette védelmébe Szabó Tímeát” – címmel posztolt ma Facebookon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Figyelemreméltó, hogy Szijjártó fülét, erkölcsi érzékét, politikusi vénáját, emberi tisztességét nem sértette sem a Tímeát ért szennyáradat, sem a képviselőnő felszólalásának a széttapsolása, sem Kövér, gúnyos, házelnöki méltóságát alulmúló reagálása.
Ez a tényeket eltorzító vásári felháborodás a szégyenteljes, nem a román nagykövet Sziijártó igénytelen fogalmazását meghaladó , választékosan megírt, együttérző levele.
Nessy
@Nyírfa: Szijjártónál a diplomácia, a diplomatikus viselkedés allergiás rohamokat váltana ki, ezért messziről elkerüli azokat!
Apropó! Drága külügyérünk, miután a határon túli hű magyarok állami támogatással vészelik át munkahely elvesztését, akkor most kire is számíthatnak? Vagy az lenne a "segítség", hogy miután a nemzet részei, ne kapjanak egyetlen lejt se? Pedig megérdemelnék, hiszen erre szavaztak levélben otthonról 2018-ban nagyon sokan!
Nyírfa
@Nessy: Ez nem kormány, hanem szotyiköpködő, zsebre vágott kezű , öltönybe öltöztetett mucsaik gazdasági társulása.
Egyelőre a válságkezelésben a románok is leköröznek minket, a kinti magyarok pedig ugyanolyanok mint az őket felvásárló parlamenti többség. Az egyik 19, a másik 1 híján 20.
Ebben az évtizedben letagadhatatlanul felszínre került, és burjánzik a magyar nép sunyisága, kapzsisága, otromba nagymellényűsége. Tisztelet mindenkinek, akinek nem ez az inge!
Rockxy
udormány ocsmányság és fölháboritó kreténség, aljas képmutatási haza árulás az ócska pijacon hogy szijgyártó timejának mozog a szája beszéd közbe!
ijet enber még nem nemcsinyált, deha csináltvolnais, akkoris ez teljesen kivetkőzés magamagából, hogy a zimperialista kapitalista nationális kép mutató popjuliska, hoppmariska devianciáját fitogtatva, a parlamentális kereteket felrúgva és semmibevéve il liberális demokrácián kívüliség netovábbjában teccelegjen, ha miniszter hanem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.