Napjaink legfontosabb és legsúlyosabb kérdése: mi az optimális átváltás a járvány okozta gazdasági károk minimalizálása és az emberéletek között?! Egyszerűen és brutálisan: hány ember életét szabad feláldozni a jelenlegi és jövőbeli gazdasági károk csökkentése érdekében?!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Csak, hogy az asszony is nyilatkozott nemrégiben, az öreg még rákontrázik egyet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Tekintettel arra, hogy a gazdasági károk milliók életét veszélyezteti így logikus, hogy a gazdaságot nem szabad felbedönteni. Ezt régebben nem is tették soha még a spanyolnátha idejében sem. Éppen ezért sem stimmel, hogy vajon ez most mitől volt más helyzet?
FLETÓ
Csak, hogy az asszony is nyilatkozott nemrégiben, az öreg még rákontrázik egyet...
1magyar
A milliárdosok vagyonát egy központi világbankba kellene helyezni és minden védekezést abból finanszírozni, de a népesség számát a felére kell csökkenteni úgy, hogy az élhetetlen földrészeken a fogamzásgátlást ingyen, rendeletekkel segíteni. Az erőszakolókat halálbüntetésre ítélni.
Csak így maradna meg a Bolygó.
tudode
Ahhoz, hogy a gazdaság újraindítása sikeres legyen, őféleségének fejet kellene cserélni a divatból kiment jogÁSZ papírjával a hokizsebében!
Nessy
@tudode: A válaszra nem érdemes fogadni, mert úriember biztosra nem fogad! Miután az idősek halálozási rátája magas, a kérdés nem kérdés!
Nyírfa
@1magyar: Ezt a kommentedet alaposan gondold át.
tudode
@Nessy: kedves!
.
A napnál is világosabb, hogy az időseket még egy egyszerű influenzia is elviszi azok közül akik mozgásképtelenné válnak. Saját szomorú tapasztalatom, mert Édesanyám és nővérem sem az alapbetegségében aludt el örökre,hanem a tüdőgyulladás vitte el bánatomra őket!
.
Azon túl, hogy felnőttnek kellene nézni a társadalmat, és nem félretájékoztatni, amelyet úgy Szlávik dr. és Merkely dr-tól lehet megkapni:
.
www.google.com/search?q=ATV+Dr.+Merkely+B%C3%A9la+az+ATV-n+2020.+m%C3%A1rcius+09.&oq=ATV+Dr.+Merkely+B%C3%A9la+az+ATV-n+2020.++m%C3%A1rcius++09.&aqs=chrome..69i57.11039j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
kereső
Orbanisztánban bármennyit. Nálunk a gazdaság( az élet???) újrainditása azt jelenti, hogy elengedjük a védekezést. Hiszen nem véletlen, hogy a kórházak mindegyike fel lett készitve a tömeges betegfogadásra. Nem véletlen a betárolt, felhalmozott védőfelszerelések- eszközök száma.És lehetséges, hogy lesznek ez után is akik bele fognak halni- na ők igy jártak, ahol fát vágnak, hullik a forgács is. Kiméletlen, és gyalázatos? Az. De erre kell készülni. Május 4.-én meg lesz téve az első lépés- az érettségivel.( a fiatalok /gyermekek között is lehetnek krónikus betegek, és már fertőzöttek IS!).Ja, és esetlegesen hány olyan aktiv korú felnőtt van, aki estelegesen magas vérnyomásban, vagy enyhébb/ma még csak kialakulóban lévő cukorbetegségben, vagy keringési betegségben szenved?? Tudja valaki? Na ők legalább annyira veszélyeztetettek mint az idősebb korosztály.
solidedge
A rendszerváltáskor erre bizony kevesen gondoltak. Mindenki a gyors meggazdagodást várta az új rendszertől. Igen kevesen meg is kapták. A többség jelenleg eszközzé vált a pénz kitermelésében. jelenleg éppen jó páran az életükkel fizetnek érte.
Nessy
@kereső: Tudod, mint "védett személy" néha már a pokolba kívánom, az állandó kormányzati értem aggódást! Miközben a fiatalabb családtagok csak akkor lesznek tesztelve, ha már kórházba kerültek, az egészségügyi személyzet dettó. A munkájukat és jövedelmüket elvesztettek sorsa a kutyát nem érdekli, nem hogy a kormányt! Keressenek munkát! Lehet, hogy a hiba az én "készülékemben" van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.