Beláthatatlan, mi vár még a magyar nyugdíjasok kevésbé szerencsés alsó tömegeire. A mai helyzet is éppen elég borzasztó, és minden jel arra mutat, hogy lesz ez még rosszabb is. Mi van a hűtőben? Heti lapzsemle.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Ó kérem az príma lucullus-i elemózsia... jó 3 hetes száraz kenyérhéjat beleáztatni a cafftba, kérem szépen... nagyon finom, laktató és tápláló csemege... persze kérdés, hogy, milyen az a szaft...
vacsi
Na, ez is egy olyan cikk, amiből szinte semmi sem igaz! Ha ennek a Margit néninek 73 ezer Ft a nyugdíja, nem sokkal kevesebb, mint az enyém, ami 82 ezer. Ebből én nem csak magamat tartom el, hanem az unokáimat is rendszeresen, minden iskolai szünetben elhozom, és természetesen, viszem őket állatkertbe, strandra, bábszínházba, kirándulni, stb. Erre egész évben teszek félre pénzt, a nyugdíjam 20 %-át. A maradékból kifizetem a rezsit, ami havi átlagban, mindenestől 20 ezer. A többiből étkezünk. Ruhát 20 éve nem vettem, a meglevők pont jók.
simmering73
Negyven éve az Állami Áruházakból ruházkodtunk, manapság a kínai piacról vagy a second hands-ekből. És van aki már húsz éve nem vett ruhát magának. Pedig ha tehetné, biztosan venne. Ijesztő jelen és ijesztő jövő.
kissé felnőttem
a kérdés az kinek az asztalán van szegény éhes emberén ? vagy vezeklő politikusén. az első csepptől az utolsóig kitunkolja
a második háborog árnyalatnyi a különbség meg 1 millió HUN Ft / hó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.