Fizikai erővel kellett leteperni a randalírozó férfit.

Berúgott a debreceni férfi, aztán lövöldözni kezdett, és fegyverrel fenyegette a rendőröket – ez történt vele

Őrizetbe vették azt a 30 éves debreceni férfit, aki gázfegyverrel lövést adott le a lakóhelyének udvarán, majd azt utcára rohant és megfenyegette a helyszínre érkező rendőröket. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást az ügyben.

Az ittasan randalírozó férfira az édesapja hívta ki a rendőröket. A kiérkező rendőrök felszólították a hangoskodó férfit, hogy jöjjön ki a házból, aki erre kiabálva elküldte a járőröket, majd visszament az épületbe. Rövid idő múlva ordítva a fegyverrel tért vissza, amelyet két kezét előre nyújtva a rendőrökre fogott.

A férfi a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem tette le a fegyvert, sőt azt a a rendőrök irányába tartva megindult feléjük, akik szolgálati maroklőfegyverüket tűzkész állapotba helyezték.

Ekkor a férfi édesapja beavatkozása folytán a földre ejtette a fegyvert. A két rendőr végül testi kényszert alkalmazott az elkövetővel szemben, aki továbbra is ellenállt és megpróbálta visszaszerezni a fegyverét. Ezt azonban a rendőrök megakadályoztak és megbilincselték.

A nyomozó ügyészség letartóztatást indítványozott a férfival szemben, A kényszerintézkedés elrendelésére várhatóan még a mai nap sor kerül.

Forrás: 24.hu

Kép: Police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
A címben semmiképp sem legyen hogy NEM FEGYVER, hanem gázriasztó pisztoly... ami lehet hogy látványra fegyver, ezért fegyverként képes hozzá nem értő birkákat megijeszteni és sakkban tartani... azonban ennek ellenére nem fegyver, így egy cím félrevezető és kattintásvadász HAZUGSÁG, ha csak annyit írtok firkászok, hogy fegyver... ezért ma különleges jogrendben, 3-5 évig terjedő tényleges letöltendő szabadságvesztés szabható ki... csak halkan szólok, rá ne basszon egy idióta szenzációhajhász patkány firkász...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.