A párt a Facebookon jelentette be az akciót.

Az MSZP 12 tonna élelmiszert oszt ki a rászorulók között

Közel 12 tonna tartós élelmiszert oszt szét az MSZP a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családok között a következő napokban – közölte az MSZP fővárosi elnöke hétfőn.

Molnár Zsolt az MSZP Facebook-oldalán követhető online sajtótájékoztatóján közölte, az MSZP parlamenti frakciójának szolidaritási alapjából biztosított négymillió forintból tartós élelmiszereket vettek, hogy azokat eljutassák olyan családokhoz, amelyek a járvány miatt lehetetlen vagy nehéz helyzetbe kerültek, illetve elveszítették a munkájukat.

Hozzátette: az MSZP országgyűlési és önkormányzati képviselői május 1-jéig közel 12 tonna élelmiszert osztanak szét országszerte.

Molnár Zsolt elmondta, az országgyűlési képviselőik fizetésnövekedésüket felajánlották a frakció szolidaritási alapjába, ezért folytatják karitatív akcióikat.

Azt kérte, hogy a rendkívüli helyzet ellenére is ünnepeljék meg az emberek szűk családi körben május elsejét, vasárnap pedig az anyák napját.

A politikus a sajtótájékoztatóját a Villányi úti MSZP-központ garázsában tartotta, ahol aktivisták tartós élelmiszereket pakoltak.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Kovács Tamás 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Csepp a tengerből, amit ezek már lenyultak a magyartól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.