"A szabályozásokkal kézben tudjuk tartani a járványt. Eljött az idő, hogy az emberek megszokott életét és a gazdaság válság előtti működését – amennyire lehet – helyreállítsuk" - olvasható abban a bejegyzésben, amelyet a magyar kormány tett ki a hivatalos Facebook-oldalára kedden délelőtt. 

A 24.hu megjegyzi, hogy a bejegyzés szövege összecseng a Magyar Nemzet értesüléseivel, amiről ITT írtunk bővebben.

A lap szerint május elejétől lazítások jöhetnek a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett korlátozásokban. A kormányközeli napilap úgy tudja, hogy miközben országosan bevezethetik az arcmaszkok használatát a nyilvános, zárt terű vagy csoportosulásra alkalmas helyeken, ezzel párhuzamosan – a maszkviselés és a távolságtartás szabályait betartva – újra megnyithatnának a vendéglátóhelyek, a ruha- és a cipőkereskedések, és a játék- és a könyvesboltok.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Normális élet..?? Ahhoz nektek el kéne takarodnotok a náthás pics@@ ba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
A ferihegyi reptér kong az ürességtől. A szállodák szintén.
Ha vissza akarják állítani a hónapokkal ezelőtti életet, akkor minimum, hogy mindenki ingyen maszkot kapjon minden nap, és ne uszítsák a 65 év alattiakat az idősebbekre.
A szarháziak jelenleg fasiszta módon szítják a generációk közti ellentéteket.
Ezt kellene megszüntetni, maszkot osztani, kesztyűt oszrani(fóliakesztyűt), olcsó fertőtlenítő szprékhez juttatni az embereket, és szigorúan ellenőrizni a védőeszközök viselését.
simmering73
Dobogó negyedik helyén Magyarország. Francia, olasz, angol után itt a legmagassabb a halálozási ráta. 11%. Világátlag 6,9%. Lehet lazítani.
simmering73
@Horizont: Ne foglalkozz vele. Notórius tagadó.
CsipkeRózsa
Arról volt szó, hogy jön a csúcs fertőzés, a csúcson kell az életnek beindulnia?
csak úgy....
@CsipkeRózsa: valamiben dobogósnak kell lenni magyarországnak! ha másban nem,akkor a hülyeségben..
Zsopiale
Egyik szavukkal ütik a másikat hihetetlen ez a dilettáns alkalmatlan ostoba dilettáns mafffia birkacsorda... és hagyjuk, hogy az országot bitorolják és fosztogassák 10 éve... és az EU is hagyja, ami tűrhetetlen, ami nem maradhat jóvátétel, elszámolás, és felelősségre vonás nélkül!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.