Erről tényleg azt gondolhatnánk, hogy ilyen nem történhet meg, aztán tessék, jön a lovagkereszttel kitüntetett Tamás Barnabás, aki Putnok fideszes polgármestere és rácáfol a normalitásra, nem tart igényt korábbi választási ellenfeleinek pénzadományaira.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lovagkeresztesek már csak ilyenek, manapság

avagy a derék matyar média érzékenységérül

Mottó:
S képzeld Wazze, mi lenne ha még rasszisták is lennénk

Valahogy nem érte el a derék matyar média érzékenységét a dolog. Pontosabban a dolog második fázisa, mert az első az annál inkább.
A hónap elején lelkesen ünnepelték a „Összefogás a járvány idején Putnok” hírét. Egy hét alatt több mint hárommillió forintot gyűjtöttek össze a Borsod megyei Putnokon, hogy így segítsék a koronavírus járvány elleni védekezést. A kezdeményezést a polgármester, a tavaly lovagkereszttel kitüntetett Tamás Barnabás indította!
Meg kell jegyeznem –a mi sokat elárul a dolog valódi értékéről, hogy ezidén „A Magyar Kultúra Lovagjává avatták ”! Bár az igazat megvallva azt már 18-ban kiérdemelte volna: „Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat”!
Nos ez az akció, mármint az „Összefogás” elég különös – bár a derék polgit ösmervén egyáltalán nem meglepő – fordulatot vett. Mint arról a 24.hu beszámolt – a derék média csak nagyon elvétve kapta fel, mármint az ellenzéki, a kormányzatiból még a vadabbak sem, pedig ők az ilyet ünnepelni szokták -: „Hiába akartak pénzt utalni a helyi ellenzékiek Putnokon a járványügyi védekezéshez létrehozott számlaszámra, a város fideszes polgármestere, Tamás Barnabás inkább visszaküldte nekik az összeget”!
Ráadásul a néhány beszámolóban is a lényeg csak apró megjegyzésként szerepel: a visszaküldés közlemény mezőjében „Téves utalásEz nem az RNÖ számlaszá ma” megjegyzés szerepel!! =))
kereső
@RonaGyuri: Igy már még érthetőbb a történet. Akit a fidess lovagkereszttel kitüntet, az mind ilyen. Bayertől kezdve Tamás-ig mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.