„Megbízhatatlannak és használhatatlannak” találtak a helyi egészségügyi hatóság tesztjén, majd visszavontak egy olyan gyorstesztet az amerikai Laredóban, melyből április elején a magyar kormány is vett – írja a 444.hu. A TESZT A GYÁRTÓ ÁLTAL 93-97 SZÁZALÉKOS HATÉKONYSÁG HELYETT INKÁBB 20 SZÁZALÉKOS PONTOSSÁGGAL MŰKÖDIK. Müller Cecília tisztifőorvos a kínai felszerelések minőségét feszegető kérdésekre azt mondta, minőségüket a rajtuk látható „CE” jelzés igazolja. Ez azonban nem több, mint két felfestett betű, amit gyakran hamisítanak.

Forrás: roviden.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem mindegy? Csak propaganda célokat szolgál.
luiz
nike póló öcáforint, igazi, tényleg
RonaGyuri
@RonaGyuri: Használhatatlan?

ez valójában értelmezés kérdése; attól, hogy a hivatalos céljára nem vagy csak igen korlátozottan alkalmas egy dolog, de …

Az elmúlt napokban két egyértelmű állásfoglalás született a kínai vírus-üzlet kapcsán. Mint ismert már kezdettől fogva igen komoly aggályok, sőt adatok voltak arról, hogy a kínai termékek használhatósága igencsak kétséges.
Péntek: „„Megbízhatatlannak és használhatatlannak” találtak a helyi egészségügyi hatóság tesztjén, majd visszavontak egy olyan kínai gyártású gyorstesztet az amerikai Laredóban, melyből április elején a magyar kormány is vett ”
Szombat: „A Semmelweis Egyetem kutatói bevizsgáltak két koronavírus-gyorstesztet (a gyorsteszteket egy kínai hátterű magyar cégtől szerezték be). … A eredmények szerint az antitesteket kimutató vizsgált gyorstesztek egyszerűen nem alkalmasak jelenleg a koronavírus-fertőzés szűrésére.”
Nos ez egy dolog. Nagyon úgy néz ki, hogy „nem alkalmasak a koronavírus-fertőzés szűrésére”, no de hogy használhatatlanok lennének? Igencsak hasznosak voltak Szájjártató és emberi bankszámlája számára! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.