Nem bízta a hatóságokra.

Videó: bedobálta a hulladékot a szemetelő kertjébe a pápai polgármester

Áldozó Tamás, Pápa fideszes polgármestere tudni véli, hogy ki rakta le a "mocskát" a városban az épülő futópálya mellé.

Facebook-bejegyzéseiben névvel említi az illetőt, és mint a polgármester írja, a férfit nem sikerült jobb belátásra bírni, ezért visszavitték az udvarára a neki tulajdonított hulladékot.

„Most igazából boldog lehet, hiszen két eset lehetséges: vagy ellopták tőle, vagy elveszítette. Ha ellopták, mi vagyunk a visszaszolgáltatók, ha pedig elveszítette, akkor a szerencsés megtalálók. Sok sikert kívánok neki”

- mondta a videóban a városvezető.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Na most ha ez a polgi történetesen ellenzéki lett volna, már követelnék a lemondását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Horizont: Igen, ez nagyban növeli, szinte kizárja a szememben a lehetséges felelősségrevonása esélyét. Nem állítom, hogy ezek a helyi truvájok a legfelsőbb szintről jönnek. De, mivel a helyi korifeusok erős megfelelési kényszerben vannak, ezért gépiesen teszik meg azt, ami szerintük a felsővezetés szemében pluszpontnak fog számítani. Biztos, hogy nem az Orbán adta ki a parancsot, ezek már önszorgalmú, helyi megfelelési kényszerek.
""Látjátok TI OTT FENN, hogy én itt milyen f@sza gyerek vagyok ITT LENN? És az is, itt is szeretnék maradni.""
namihami
@Horizont: Oké, nem Putnok. Valamiért itthon éppen egy putnoki ismerős volt a téma és az maradt meg bennem. Sorry a putnokiaktól...
namihami
@Horizont: Nem szólok semmit, mert valahogy átfutottam a dolgon. Kérlek, linkeld be, hogy elolvassam.
peterkelemen
Jól tette. Én a szemetelő fejére öntöttem volna, de így is helyesen cselekedett.
namihami
@Horizont: Ha néha beleolvasol a kommentjeimbe, akkor talán olvashattad, hogy (valahol) már leírtam azt, hogy számomra a sumákok esetén nem a pártállás, hanem a tett számít. Ha lopott, csalt, hazudott--akkor tökmindegy a számomra, hogy az éppen melyik oldal csirkefogója. A bajt éppen abban érzem, hogy ez nem mondható pusztán az orbáni körre. A baloldal is kitermelte a sajátjait, ezért nem léphet fel nyíltan ellenük. És (bár nem ezt mondják), de az a hatalmas fideszoldali médiafölény elhallgatja a sajátjainak a sumákjait, viszont a balost (és a marinénik meg a pistabácsik csak ezt kapják) folyamatosan és nagyhangon üvölti. Szinte semmi nem juttatja el a nagyszámú és választást eldöntő vidéki lakosság nagyrésze felé a fiúk és haverjaik viselt dolgait. És a 49%=2/3 ebből hozható össze.
csetere
@Shikari: Nagyon helyesen tette. Becsületesen visszavitte a tulajdonosának! Ezért jutalom jár neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.